Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna dimineata. Am auzit ca dr. T pleaca din nou din tzara la inceputul lui noiembrie, mai exact pe 4 nov. Stiti ceva de asta? Cat sta? Iar pleaca cand tb sa ma apuc eu de monitorizare...

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor si o saptamana plina de vesti bune va doresc! ( Chiar daca vremea de afara iti taie tot elenul...)
Hai, cine mai vine cu vesti bune? Ioana, tu nu zici numic?
Fetele ale caror soti au probleme, de unde ati cumparat Tribulus Terrestris? Ca mie mi-a zis dr sa cumpar ( de undeva de pe langa Hanu' lui Manuc, dar n-am retinut exact...
Editez: Fetelor, propun ca zi de intalnire joi seara ( miercuri merge Alexia la dr sa ii spuna ca totul e ok!) E bine? Tot la terasa Ioanei, daca ne primeste? Daca e ok, spuneti, sa va trec pe lista!
Lista oficiala:
Invitate speciale:
Raza de soare
Alexia 28
Celelalte tutunici:
- Kitty_nic
- eu
- Zenobia
- Marinar
-...

Ora 18 e bine? Sau mai tarziu?

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna, fetelor!
felicia si eu tot miercuri merg (iar) la control (seara, in jur de 19:30, pt cine mai merge).
Cine-mi da un pm cu datele exacte ale terasei, dau un pup! Sa stiu unde-i zic taximetristului sa ma aduca.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Raza, uite aici http://www.tushin.as.ro/locatie%203.html

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dragelor, nici nu stiti cat ma bucur cand vad cum incet-incet iese soarele si pe straduta noastra, in ciuda vremii de afara...

Alxia, te pup dulce si desi noi am mai vorbit (sper ca nu te-am stresat cu atatea sfaturi, acum sunt cu voi ca o closca) iti urez si acum, oficial, SARCINA USOARA SI BEBE PERFECT!

Raza de soare, felicitari pt. beta, ai grija de tine si de puiut in continuare!

Fetelor, cat ma bucur ca a functionat ceaiul, si sigur va functiona si in continuare! una cate una vom ajunge sa ne tinem puii in brate... stiu, suna a cliseu, dar nu pot sa-mi imaginez ceva mai minunat pe lumea asta! Si cred ca nici voi

Va pup cu mult, mult drag!

Editez: Laurasilk, tin neaparat sa va urez din toata inima CASA DE PIATRA, si multi, multi ani frumosi si fericiti impreuna!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

felicia, si eu. la ce ora?

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

felicia noi deja am vb, deci sunt pe lista. nu scapati voi de mine si oricum nu ratam ocazia sa vad prospetele gravidutze...si nici sa-mi etalez burticu.

Alexia i-am spus sotului meu ca esti graviduta si a raspuns....inca un tatic fericit!!!!

Marina 26+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Amely si iti multumesc, sarcina usoara in continuare si tie si ma bucur ca ti-ai vazut bb-ul vineri la echo

Korapop, multumesc mult, sa va dea DD si voua bebelusii mult asteptati

Ioanaaa, asteptam vesti de la tine, tu esti urmatoarea pe listuta nu? Si apoi Felicia, Kittysor....toate, toate

.....eu ma simt bine, nu mai am dureri de burtica si de ovare, doar balonata, cum mananc putin imediat ma umflu ...dar nu ma plang, nu ma plang

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Buna fetelor,

Nu sunt pacienta d-rului Tutunaru, dar trageam pe aici cu ochiul si am vazut ca Amely e gravidutza. Asa ca intru sa o felicit si eu, chiar daca mai tarziu.

Amely, eu am intrat cu ceva timp in urma si am avut un mic schimb de mesaje. Nu cred ca-ti mai amintesti de mine, am intrat rar. Am vazut ca tu ai fost f. activa pe forum si ai facut tot ce ti-a stat in puteri sa pui acolo in burtica un samburel. Eu iti spusesem atunci ca tu o sa ramai insarcinata. N-a fost atunci, ci cateva luni mai tarziu, dar important e ca ai obtinut ce ai vrut tu cel mai mult: un bebe.
Ma bucur enorm pt. tine; tu esti un exemplu ca daca vrei ceva, poti!
Iti doresc din suflet sa ai o sarcina frumoasa si fara probleme si un bebe sanatos si frumos. Il meriti din plin!

Mult succes tuturor celorlalte fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by alexia28

Raza, uite aici http://www.tushin.as.ro/locatie%203.html

un mare pup! si o ploaie de pupici pt fete!

2 intrebari f importante pt mine:
1. la ce ora ne vedem?
2. venim singure sau cu taticii?

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput