Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragelor, nimeni nu vine azi in jurul orei 14.00 la dr?

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alexia. FELICTARI DIN TOATA INIMA!!! Sa ai sarcina usoara si sa va dea Dumnezeu un bebe cumintel si sanatos.

Raza, inca o data si tie felicitari!

Felicia, am o rugaminte la tine: sa deschizi toate capitolele, te rooooooooooog, poate ne vine si noua randul. Si hai sa vedem cum facem cu intalnirea ca sa bem si noi dupa fetele astea!

Laura, Casa de piatra! Iar Ioanei ii doresc sa fie cea mai frumoasa si mai vesela nasha!

In rest va pup pe toate, normaaaal!

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Salutare, fetelor!Marair, prima tutunica de pe lista e prin zona si va pupa pe toate.Off, fetelor, mare aventura e sarcina asta.De marti intru in a 33 a saptamana.E o mare bucurie sa simti bebelusul in burtica, dar incepand cu a saptea luna e greu, nen.Stiu ce ziceti, ca ce nu ati da sa fiti in locul meu, asa ziceam si eu, dar e greu, e o mare provocare.Cautam noua adresa a cabinetului lui Tutunaru si m-am gandit si la voi.Un pupic la toata lumea, si unul special pentru Amely (sper sa fii mai optimista acum decat ultima oara cand am vorbit la telef) si unul pentru Laura Voinicu (nu te lasa, draga mea, o sa reusesti).De fapt sunt convinsa ca toate veti reusi, cu mentalitatea de luptatoare pe care o aveti!PUUUUp

Mergi la inceput

Dragi doamne, eu m-am intros acum de la monitorizare si m-am indragostit de doua burtici pe care le-am vazut pe acolo: erau absolut fantastice! Vreau si eu una .
Dar sa ma laud cu valorile mele:
Z11, endo 9.5, OD=1 buc folicul de 13,5, OS=1 buc folicul babanel de 19,5.
Am primit indicatii de prestat maine in cursul zilei si luni dimineata la spital la o noua monitorizare, si mai vedem atunci ce avem de facut.
Marair fata si burtica.

Poze

Mergi la inceput

Dragelor, eu va urez we placut, vreme frumoasa si distractii multiple!
LauraSilk si Ioana FELICITARI pentru maine, distractie maxima si o zi splendida!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, va mai sacai si eu cu o intrebare pe cele care ati facut de curand sau urmeaza sa faceti laparo. La cat timp de cand ati stabilit cu domnul doctor v-a facut programarea pentru operatie (stiu ca depinde de cat e de ocupat) si in ce perioada a lunii trebuie facuta?
De fapt sunt doua intrebari...
Multi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Laura69silk, ma gandesc la tine! Sper sa ai o zi de neuitat, si sa nu lasi nimic sa iti umbreasca zambetul! Ioana, mi-ar placea mult sa te vad in rohia rosie de nasica, sun convinsa ca esti superba!
Ana_p, sper ca am inteles bine prima intrebare: eu l-am sunat pe 6 sept si m-a programat pe 21 sept, dar a fost la inceputul lunii, can d abia reincepuse operatiile... stiu ca altele l-au sunat in sptembrie si le-a programat in oct sau noiembrie... laparo ar fi bine sa fie facuta in prima parte a ciclului,aprox z 9- 13, pt a nu afecta o eventuala sarcina din luna respectiva... dar iti dai seama ca sansele sunt ff mici( adica n-am ramas 2 ani, ar fi fost f putin probabil sa raman tocmai in acea luna!)
Un we placut tuturor!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

LAurasilk sa ai o nunta de vis si un pt Ioana cea mai frumoasa nasica

Ana_p uite exemplul meu, in sept m-a programat pt 3 noiembrie, o prietena la fel a mers la doua sapt dupa mine la monitorizare si a programat-o pt jumatatea lunii noiembrie. Intr-adevar la inceput te intreba cand vine ciclul sa te programeze la inceput pana la ovulatie dar acum iti dai seama la cate paciente sunt programate ca nu mai conteaza, eu chiar ma gandeam ca luna asta trebuia sa am interdictie de a la ovulatie pt la laparoscopia pica chiar dupa ovulatie. Te pup

Kittysor ai niste valori super , bafta multa

Zenobia multumesc mult sa va dea DD si voua la toate

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Alexia, Felicia, multumesc mult pentru raspunsuri. O sa vorbesc cu domnul doctor si sper sa ma programeze pana in decembrie. Oricum luna asta sunt debusolata rau de tot, fiindca aveam CM regulat de multi ani, la 28 de zile, a venit insa cu doua zile mai devreme si am avut o hemoragie destul de puternica, insa surpriza a fost ca n-a durat decat doua zile...Ciudat tare, sunt curioasa ce o sa-mi zica. M-am programat pentru monitorizare vinerea viitoare,z 9.
Multi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexia28- FELICITARI pt minunata veste!!!!!Sarcina usoara si un bebelus sanatos si voios!!!!
Superb capitolul acesta Felicia!!!Tu cand ne dai vestea cea mare?

Kora

Mergi la inceput