Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata tuturor si o zi frumoasa. Si un weekend pe masura.

Stiu 2 persoane pentru care weekendul va fi frumos implinit si cu un zambet de la o ureche la alta.
Raza de Soare si Alexia, impreuna cu sotiorii lor (hm de fapt sunt 4 persoane). Va urez si eu numai fericire, sa va aduca implinire vestea cea mare pe care ati primit-o, si FELICITARI!!!!

Va pup mult, si Alexia, fetita scumpa si cu ochisorii ingrijorati cum ne-am intalnit ultima oara, vezi ca se poate? Ma bucur enorm pentru tine!

Abia asteptam sa ne vedem cu cele 2 noi fericite.

Ioana, bafta Sambata, o sa ma gandesc la tine cat o sa fi de frumoasa si de mandra de alta frumoasa - miresica.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexia 28, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL! Nici nu stii ce fericita sunt pt tine! De acum, ai grija de tine si de micul ingeras!
Fetelor, ati vazut de ce ziceam sa mai asteptam un picut cu planificarea intalnirii? Aveam eu o presimtire!
Laurici, vom fi cu sufletul alaturi de tine, sper sa ai o zi superba si sa fii fericita! Ai vazut ce vreme minunata in octombrie? Speciala pentru tine!
Pupci tuturor, si astept alte anunturi de acest gen!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Alexia FELICITARI, FELICITARI, FELICITARI!!!!! Ma bucur nespus pentru reusita ta! Sa-ti dea DD o sarcina usoara si un BB sanatos si frumos. va doresc multa fericire si sa savurati din plin tot ce inseamna aceste miraculoase 40 sapt. cu bb in burtica! Acum cand pleci la Odisee lasa usa deschisa poate si noi dupa tine. si te rugam multe de tot ca din cand in cand sa mai treci si pe la noi.

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Alexia 28- FELICITARI!!! SA AI UN SANATOS si FRUMOS!!!Nu pot sa cred! BRAVO FETELOR!
Hai sa dea Dzeu sa auzim de cat mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Clau, Felicia, Kittysor, Bonitta, Raza va pup si va multumesc mult. Daca as avea o putere v-as lua pe toate la gravidute, dar presimt ca lista de burticoase va fi lungaaa

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

alexia28, FELICITARI!!! Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios! Vai ca ma bucur cand mai apare o gravidutza!!!

Laura69silk, iti urez "Casa de piatra!" de pe acum. Bucura-te de fiecare clipa, este ziua voastra speciala. Si sa-ti traiasca nasha cea frumoasa, IoanaTugs!
Sa te odinhesti cat poti zilele astea, ca sa poti toci pantofii de atata dans.

Eu plec diseara la acasa la Iasi, la Sfanta Paraschiva si am sa ma rog pentru noi toate.

Va puppp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

LauraSilk scumpo, iti urez CASA DE PIATRA, SANATATE, FERICIRE, INTELEGERE SI TOT CE VA DORITI!. Sa va traiasca nasii si sa va bucurati unii de altii, sa va dea DD un bb cat de curand, sa va tineti nasii ocupati .
Incearca sa faci in asa fel incat incepand de maine dimineata sa nu te mai superi cu nimic, sa nu iti mai faci griji cu nimic si sa traiesti cu intensitate tot ce se va desfasura, si ai sa vezi ca totul va iesi perfect (iar daca ceva nu va fi chiar perfect isi va avea farmecul lui!) si vei regreta ca s-a terminat asa de repede. Este o stare magica, pe care nu o poti trai decat o singura data in viata! Profita de ea! Bucurati-va de ceea ce aveti! Abia astept sa vad poze cu voi, fete frumoase! Dumnezeu sa fie alaturi de voi, sa va binecuvanteze si sa aiba grija de voi! Multi si un brat de .

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mi-a trimis raza PM si nu stiam cum sa-l citesc mai repede pt ca nu i se deschidea forumul...dar a meritat asteptarea. am citit si mi-au dat lacrimile

FELICITARI ALEXIA!!! sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. parca am in fata imaginea cand am placat impreuna prima data de la Ioana si ii spuneai sotului tau ca eu o sa am un bb. acum abea astept sa-i spun sotului meu ca TU vei avea un bb.

Raza merci mult pt PM

Laura CASA DE PIATRA!!! si sa-ti traiasca nasii!!!

Clau, draga mea, cred ca sunt 6 suflete fericite: minunatele noastre prospete gravidutze, perechile lor.... si puiutii din burtici.

Marina 25+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Marina, mi-au dat lacrimile....sotul meu inca nu realizeaza, ma tot intreba aseara daca e adevarat...'dar sigur e adevarat'?

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

cred ca sunt 6 suflete fericite: minunatele noastre prospete gravidutze, perechile lor.... si puiutii din burtici.

Asa e, in principiu suntem 6...dak n-o avea una din noi gemeni. (apropos, cu multa placere! )

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput