Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Pup toate fetele,

Fetelor, visez de mult sa dau si eu vestea asta SUNT INSARCINATA. Am facut testul Beta HCG-ul si valoarea este 325.35. Inca nu realizez ca este vorba despre mine, mai dureaza pana ma obisnuiesc cu asta.
Maine trebuie sa ma programez la Tutu. NU-mi vine sa cred, am fost atat de stresata astazi. Pe 3 nov eram programata la laparo.
Pupici speciali Mamidevladut, Kitty_nic, va pup si va iubesc ca m-ati batut la cap si mi-ati fost aproape, si pe Amely ca de fiecare data are sfaturi bune....va pup pe toate...Doamne sunt atat de fericita, nu credeam ca o sa mi se intample minunea dupa 1 an si ceva de incercari.

Felicia, chiar ca ai avut mana buna cred ca ar fi cazul sa mai deschizi cateva capitole sa se lase cu multe burticoase.

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Alexia, multe multe felicitari!

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Alexia, FELICITARI , BRAVO ,
Hai ca Felicia are mana buna , trebuie sa sarbatorim neaparat ......
Mai fetelor ceaiul ala miraculos a inceput sa isi faca efectul
Alexia , ma bucur nespus pt tine , uite cum ai scapt de laparoscopie......
Te pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Alexia 28, felicitari! Sa fii sanatoasa si sa ai grija de tine si de comoara ta. Sper sa te urmam cat mai multe.Iar locul al laparo poate ti-l ocup eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Alexia,FELICITARI!!!!!!!! inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ALEXIA28 FELICITARI IUBITA!! Sunt muta de uimire si de fericire!! Daca ai sti cat ma bucur, pentru ca stiu ce mult i-ti doreai!!! FELICITARI INCA O DATA SI O SARCINA USOARA SI UN BEBE MARE SI FRUMOS CA TINE!!! Cand te sarbatorim????? Cand dai de baut un ceai, e randul tau!!! Eu vreau sa beau prima, m-am abonat. I-mi rezervi un loc??? Te pup de mii de ori si intalnire placuta cu bebe la ecograf!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Raza de soare FELICITARI!!! Acum am citit din urma si am aflat ca avem nu una, ci doua prospete gravidute!!! Felicitari inca o data si o sarcina usoara!!
Felicia se pare ca ai mana buna la capitole, pina la sfarsitul acestui capitol, trebuie sa ne dai si tu vestea cea mare!! Tu urmezi, cat mai curand, presimt eu!!
Despre mine fetelor, sa stiti ca sunt pe fuga, sunt in pragatiri de ultima ora pentru nunta finutzei mele dragi LAURA69SILK!! Va rog sa-i tineti pumnii pentru sambata, ca are ceva emotii, ca orice miresica!!!
p.s. eu sunt prin z22, deci mai am de asteptat...!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Alexia,ce minune!Nu-mi vine sa cred!Felicitari din toata inima!Ma bucur enorm pentru tine!Sper sa te urmam cit de curind cu toatele!
Raza,felicitari din suflet si pentru tine!
Sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti sa va tineti bebelusii in brate.
Hai ca m-ati coplesit cu toatele.Cite lucruri frumoase se intimpla aici.
Ioana,sper ca sambata cel tirziu duminica sa ti se intimple minunea si tie!
Laura69Silk,casa de piatra iti doresc,sa fii o miresica fericita si cit de curind mamica.
Amely,felicitari si pentru tine.Esti o graviduta speciala.SA te bucuri de sarcina,cu toate greturile din lume,merita traite la maximum aceste momente.
Felicia,chiar ca ai avut mana de aur.Cred ca tu vei fi urmatoarea(dupa Ioana ,bineinteles)care ne va anunta vestea.
Pupici si pentru celelalte fete care asteapta cu sufletul la gura un miracol!
Despre mine:sunt cam amarita,de 2 luni urmez un trat homeopat si ieri am fost z 10 dupa cele 2 luni de pauza la monitorizari.Dupa ce am sunat in disperare la Ramona,la ore cit de cit rezonabile,si n-am reusit sa vb cu ea,ieri m-am dus frumusel sa caut vestita strada SAndu Aldea.Am nimerit destul de usor,ajung acolo,liniste!Imi zic:,,vai,ce norocoasa sunt,nu e nimeni!''Ma asez pe un scaun,am recunoscut scaunul lui Tutu si se tot auzeau voci pe-acolo.Ma fac totusi ca tusesc si eu sa-mi fac simtita prezenta.Dupa citeva momente,iese o fetita si la fractiune de secunda Tutu:,,ce faci ,pisi,aici?Te-am chemat eu?''Eu panicata toata ii explic ca n-am avut cum sa vb cu RAmona,bla,bla.S-a cam amuzat!Da,el saracu facea curat pe-acolo,ca era cu un pulverizator de geamuri cu o cirpa de praf.
Am nimerit ca nuca in perete.Mi-a zis sa vin azi ca joia nu are progr.plus ca tb sa plece la spital.
Cam astea,despre mine!
A,a,a sa nu uit:toata noaptea n-am visat decit monitorizare,ca aveam 2 foliculi pe dreapta si nimic pe stg si endo de 3.9 ,da imi zicea c-o sa mai creasca,sa stau linistita.Se pare ca m-a apasat adinc ziua de ieri!
Va pup pe toate si o zi buna va doresc!
Teo
A,azi pe la 17-17/30 o sa fiu si eu acolo.Voi avea un costumas bej cu pantal si sacou si geanat si pantofi maro.Poate ne mai vedem pe-acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by alexia28

Fetelor, visez de mult sa dau si eu vestea asta SUNT INSARCINATA.

Yupiiiiiiiiii!!...Felicitaaaaaari! Sa ai un bebe sanatos!!!
Doamne, felicia, norocoasa mai esti cu capitolul asta! Mai deschide si altele, sa fie toate fetele cu burtici!

Laura69, in primul rand, stau cu gura pe tine sa te odihnesti; crede-ma, trebuie!!! Apoi...casa de piatra si multa, multa fericire, iar in curand un bebita!

Pup toate fetele si ma rog sa aveti ditamai burticile!

Am fost ieri la IDS si am cerut bhcg de urgenta; nu stiu cat costa normal, da' nu m-a incantat sa am rezultatul luni, asa k am dat 45 ron si intr-o ora am avut rezultatul. Asadar, 254,08...T a zis "hm, e cam mic, da' esti gravida!" Nu k n-as fi stiut... Mi-a placut la recoltare, imi explicau fetele "analiza asta arata dak sunteti insarcinata sau nu..."; le-am lasat eu sa vb si le-am zis k la 4 teste pozitive, sigur sunt. Erau cu gura pana la urechi , cik "doar 4????"....

Am aflat si cat costa setul 2 de analize, 357 ron ...bine k am setul 3 la med de familie, k dadeam faliment (vorba soacra-mii, pe vremea ei nu se faceau atatea analize si e plina lumea de copii).

edit: miercuri seara (19:30-20:00 ) merg la control.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetele,

Multumesc muuuuuuult pt urari si sper sa ma urmati toate cat mai repede

In primul rand vreau sa-i urez de pe acum Laurei69 CASA DE PIATRA, O NUNTA DE VIS, SA FIE FERICITI SI SA-I AJUTE DUMNEZEU SA LI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE, SA SE BUCURE DIN PLIN MAINE DE NUNTA LOR, DE ORICE MOMENT PENTRU CA ESTE UNIC De abia astept poze cu o miresica frumoasa si o nasica la fel
Ioana si de abia astept sa sarbatorim la tine, esti prima pe listuta de ceai chiar vorbeam aseara cu Amely, cu siguranta ceaiul tau are o parte din 'vina'.
Lauravoinicu, Ana_p, Teodora, Ariana, Mamidevladut mii de
Bubulino, nu te-am uitat, uite un foarte special.

Fetele, de abia astept sa ne intalnim dar eu as vrea dupa ce merg la Tutu, asa ca sa fiu eu impacata
Va pup si va doresc o zi buna

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput