Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 12
kitty_nic spune:
Salomea stiu ca astazi te intorci in Bucuresti si maine pleci. Va doresc drum bun, un zbor lin si sa ajungeti cu bine! Astept sa ajungeti, sa va instalati si sa ne dai de veste ce faceti si cum va este.
Multi pupici si multe imbratisari!
Poze
Nimic nu este intamplator.
Ariana1 spune:
Stie cineva ce s-a intamplat astazi, ca nu raspunde deloc la telefon T. A fost cineva la el la monitorizare?
Ariana1
kitty_nic spune:
quote:
Originally posted by Ariana1
Stie cineva ce s-a intamplat astazi, ca nu raspunde deloc la telefon T. A fost cineva la el la monitorizare?
Ariana1
Ariana eu am fost azi dim la prima ora in spital dar nu m-am putut intalni cu T. Am vazut-o pe Ramona care mi-a zis ca era intr-o operatie (lucru pe care il stiam si de la el), iar cand iese pleaca direct, in schimb maine este si la spital si la cabinet dupa amiaza. Eu doar atat stiu.
Poze
Ariana1 spune:
Sa inteleg ca astazi nu mai vine la cabinet? Sa stiu sa nu il mai deranjez cu telefoanele.
Ariana1
kitty_nic spune:
Ariana mie mi-a zis ca joia nu are program la cabinet. Multa bafta!
Poze
Ariana1 spune:
Nu Kitty, nu vroiam sa merg la cabinet, vroiam sa vorbesc cu el la telefon, sa imi dea o informatie; dar nu imi raspunde la telefon. Sunt un pic disperata pentru ca saptamana viitoare am programata laparo si vreau sa il intreb cum sa procedez, cand ma duc la spital si unde il gasesc in ziua respectiva.
Ariana1
kitty_nic spune:
quote:
Originally posted by Ariana1
Nu Kitty, nu vroiam sa merg la cabinet, vroiam sa vorbesc cu el la telefon, sa imi dea o informatie; dar nu imi raspunde la telefon. Sunt un pic disperata pentru ca saptamana viitoare am programata laparo si vreau sa il intreb cum sa procedez, cand ma duc la spital si unde il gasesc in ziua respectiva.
Ariana1
Suna-l maine dupa-amiaza si iti va raspunde cu siguranta.
Poze
kitty_nic spune:
Ariana scumpo, nu stiu nimic mai mult decat ca mie de cate ori l-am sunat dupa pranz mi-a raspuns de fiecare data. si mult noroc la laparo!
Poze