Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, fetelor!
Raza de soare, multe felicitari, sa fiti sanatosi si tu si puiutul.
Despre mine nu mai am noutati, dar citesc cu interes tot ce scrieti. Sunt in ziua 25 si am certitudinea ca vineri-sambata va fi ziua 1.
O sa incep stimularea cu Clomifen (Clostilbegyt), desi valorile mele au fost bune la monitorizari si in ziua 10 - fuga la domnul doctor.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna dimineata si mii de multumiri in continuare!
Bebe are 4 sapt si..."se vede ceva in uter, da' e prea mic"; eu de aici n-am mai auzit ce-a spus. Astazi tb sa fac bhcg si sa-l sun.
Pup fetele!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ana_p, mie dupa Pregnyl mi-a intarziat 4 zile de am crezut ca gata, s-a intamplat minunea, asa ca nu cred sa-ti fi venit mai repede de la Pregnyl. Dar mai stii? Tine si de corpul nostru.

Eu mi-am luat teste de ovulatie si mi-am pus sotul la respect, sa fie pregatit si fortzoshi cand o fi momentul.

Raza, asteptam rezultatul, dar numai asa, ca sa nu zici ca nu l-ai facut.

Va pupacesc.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Buna, fetelor!
Din pacate la mine s-a intamplat mai repede decat ma asteptam. Azi, ziua 1, o invazie de toata "frumusetea"- mult mai puternica decat de obicei -, desi 28 de zile erau abia sambata (sa fie din cauza pregnylului pe care l-am facut?). In fine, ce ma nemultumeste este ca, daca mi s-a dereglat CM cu 2 zile, nu mai pot merge la cabinet decat in ziua a douasprezecea, ca a zecea pica in week-end.Din ziua cincea iau si Clomifenul si...astept.Of!
Va pup pe toate si astept de la voi vesti mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Buna, fetele!
Eu nu am noutati,
Sunt Ziua 26 si deja am simptome ca vin rusii....Dupa calculele mele maine va fi Z1.
Ia, spuneti-mi si mie, fetelor, domnul dr. T. este la cabinet sambata sau duminica? Ca mie imi pica Z10 taman duminica. Voi cum ati facut, ati mers la monitorizare inainte sau dupa? adica sa merg luni, in Z11?
Ana p, cred ca vom fi in aceeasi situatie, adica aceeasi perioada. Tu cum vei face?

Mergi la inceput

Ana pse pare ca tocmai mi-ai raspuns la intrebare. Imi pare rau ca n/a fost sa fie de data asta. Dar nu-i nimic, poate data viitoare, important e sa nu-ti pierzi speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ana_p, uite un sa iti mai treaca supararea... nu stiu ce sa-ti spun despre monitorizare, ca la mine e prima luna... poate mergi vineri, z9? Si Bonita luni, z 11...( daca vin intr-adevar uratii...)
Raza, sa ne spui rezultatul la bhcg!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Saru'mana de raspuns, Felicia

Mergi la inceput

Zenobia, multumesc mult pentru sfat. O sa sun sa vad noul "plan de atac".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele dragi, maine la 14.00 merg la cabinet la monitorizare. Mai vine cineva, am sanse sa ma vad cu vreuna dintre voi?
Va pup pe toate si astept sa ne vedem sa mai sarbatorim niste burtici!

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput