sinuzita trece de la sine?

sinuzita trece de la sine? | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

ma chinuie o sinuzita de cateva zile, dureri infernale de cap, si imi curge nasu ...
intrebarea mea este.. trece sinuzita de la sine sau trebuie tartament.. sau poate fi numai o infectie de sinusuri...

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

pai sinuzita asta e...infectie in sinusuri...si la cum o descrii tu, io una as merge sa.mi fac o antibiograma pe exudate nazal si faringian...si as presta niscai antibiotice din rezultat...

...ai grija, sinuzita netratata corect se complica...devine cronica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

stiu de la fosta mea profa de mate, care o dadea din sinuzita in sinzita ca cel mai bun remediu este "punctia"

acum ce implica nu stiu! Medicul iti va spune cel mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Eu zic sa consulti un medic.
E mai bine sa tratezi si cauza.
Efectele, pe moment, poate vor trece de la sine in timp... dar vor reveni, in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by Annie80

stiu de la fosta mea profa de mate, care o dadea din sinuzita in sinzita ca cel mai bun remediu este "punctia"

acum ce implica nu stiu! Medicul iti va spune cel mai bine

da...la punctii se ajunge cand sinuzita a fost prost tratata si a devenit cronica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

dar tot de la acea profa stiu (da cam la sinuzita ei se refereau multe ore de mate) cica sinusurile sunt intre oase si se trateaza greu, si antibioticul isi face greu efectul, acuma poate sunt metode mai moderne

anyway insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Gabbriela,nu amana vizita la un medic !

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_emanuel spune:

Rezolvi problema cu antibiotic, dat bineinteles de un medic si apoi trebuie multa atentie sa o previi. Atentie mare la aerul conditionat, la frig etc. Cand este friga sau ploua ar trebuie sa iti npui ceva pe cap... Eu tocmai din cauza ca nici iarna nu folosesc caciuli sau ceva asemanator ma pricopsesec mereu cu cate o sinuzita.

Pana ajungi la medic poti lua Paracetamol Sinus. Este foarte bun si scapoi de durerile de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Raspunsul la intrebarea ta este "nu".
Mergi cat mai repede la medic.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

astazi voi avea si vizita la medic.. sinuzita ma luat din cauza ca era grabita si am facut dus si am plecat dupa copilla scoala cu masina vecinului, care chiar si cand sunt 20 grade C pune aer conditionat on.

multumesc de raspunsuri fetelor

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Lasa ca si la doctor vei gasi aerul conditionat ON!

Sanatate!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput