Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Cristina nu merge link-ul de la pozele noi. Ai pus albumul pe Public?

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by olim

camelia, bilete de avion vinzi la agentie.As dori unul din spania pana acasa pentru saptamana 1.10-5.11CE zici? Cu plecare din Madrid, Valencia sau Barcelona, pana la budapesta, cluj sau bucuresti.
Multam

Da, vindem si bilete. Eu sunt un pic rupta de agentie acuma decand stau acasa cu bb. Scrie un mail la fete (speedline@speedline.ro) si iti raspund ele cat de repede fara probleme.Daca nu te deranjaza cursele lowcost, poate gasesc ele ceva bilet cu Blueair sau alta companie din asta.....e destul de mare diferenta fata de cursele de linie obisnuite.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danast

Camelia cred ca voi apela si eu la tine pentru bilet inspre Canada cand mai vin ai mei pe aici. La ce agentie lucrezi si cum aveti preturile comparativ cu alte agentii din BM? Care e diferenta intre agentii, este vorba doar de comisionul pe care fiecare agentie il adauga?

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Dana, lucrez la agentia Speedline.Avem sediul vis-a-vis de Glasul Maramuresului, in blocul turn, lanaga magazinul panasonic. Pana in vara sistemul de vindere a biletelor era asa: compania aeriana avea un pret fix din care ne ceda noua un comisioan. Asta era valabil pt toate agentiile. Daca pt aceeasi cursa, aceeasi clasa de rezervare apareau preturi diferite la agentii asta era doar daca agentia vanzatoare renunta la o parte din comisionul primit de la compania aeriana....si atunci strica piata de bilete in oras (sunt si agentii din astea)sau, mai este o varinta ce tine de timpul care trece de la cumpararea biletului pana la zbor. Cu cat il iei mai devreme ( 1 luna, 2 luni) este mai ieftin, iar cu cateva zile inainte poate sa fie muuuult mai scump.De ce? Locurile in avion sunt grupate in clase rezervare (niste litere). Pe masura ce se fac rezervarile pt cursa respectiva, se vand biletele ieftine, adica cele economice, apoi raman cele medii.....pana la cele business.
Nu stiu cat de coerenta am fost in explicatii dar cam asta e mecanismul.Ideea e ca oricine vrea sa ia bilet, in masura in care se poate sa ia cat de din timp.
Ziceam ca pana in vara biletele s-au vandut cu comision cedat. Acum nu se mai vand asa. Compania aeriana are un pret fix, nu mai cedeaza nimic agentiilor, si fiecare agentie isi adauga un comision.S-a cam reglat piata deja si cam toata lumea merge pe aceleasi comisioane (cu mici exceptii.....de 4-5 euro diferenta maxim).In mod normal nu ar trebui sa gasiti mari diferente pe piata.Doar daca faci o rezervare inr-o parte la un pret si la o anumita clasa de rezervare, si pe cand ajungi la alta agentie nu se mai gasesc locuri decat la o clasa superioara de rezervare.....atunci pretul e mai mare.
Hai ca am scris destu, sper sa te fi lamurit mai mult decat te-am bagat in ceata. Daca o sa vrei bilete pt ai tai, poti comunica cu fetele de la agentie pe mail ( am mai vandut asa bilete pe state, copiii de acolo cumparau pt parintii de aici) adresa speedline@speedline.ro.Ele iti pot trimite diverse prerezervari (care se fac gratuit)si tu poti alege compania si ruta care va satisface(in functie de escale, orar de zbor....etc)
Mai vorbim.

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Salutare tzontzonei si tzontzonici,

Tzontzo se numeste Clubul Dupa cum va spuneam, deschiderea va avea loc Sambata aceasta incepand cu ora 14, la Casa Tineretului - parter, zona Expo Flora. Probabil ca multe dintre voi, sau piticii vostrii isi amintesc de cortul mare galben, cu gonflabile din parcarea BCR Singurul loc care avea animatori si supraveghetori
Ziceam ca proiectul e in lucru, pentru ca suntem intr-o continua dezvoltare, pentru ca se cauta noi solutii si moduri atractive/stimulative/educationale de a atrage copiii si parintii.
Eu am foarte multe de terminat acum pana la deschidere, abia astept sa organizam acolo o seara/dupa amiaza a fetelor cu pitici (sau fara, ca eu inca nu am) de pe desprecopii. Vreau sa amenajez acolo si un punct umanitar/de ajutor, nu stiu exact cum sa-i zic, unde lumea sa stie ca poate veni sa aduca hainute, jucarii orice ii prisoseste, lucruri pe care sa le donam impreuna oamenilor/copiilor care au nevoie de ele. Si din pacate, sunt destule persoane. Asa ca, va rog, daca mai aveti idei/sugestii nu ezitati sa mi le impartasiti.

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata...
blue_rain acum sincer nu imi vine in minte nimic ca sa te ajut cu idei dar poate mergem sambata pana acolo sa vedem ca din descriere pare sa fie super frumos .Mai vroiam sa te intreb daca pot sa stau si eu cu ea si daca se plateste biletulsi la parinte si la copil...ca vreau sa mai chem si ceva prietene si cumnate care au bebei si ca sa stiu ce sa le spun. si spor la treaba.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
irlandeza totul va fii bine, o sa vezi.
Ma bucur ca s-a deschis un club pentru piticiblue rain
va pup pe toate ca am multa treaba

Mergi la inceput

Am sa trmimit un mesaj la acea adresa.Trebuie sa il trimit cuiva anume, sau e destul sa cer o informatie.
Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Ali, cati ani are bebe? In principiu, clubul se adreseaza copiilor intre 3-14 ani. Dar,probabil ca in cazul in care vine bebe mic si vrea si el sa tzopaie un pic acolo, cum sa-i zici ca nu are voie :) Pentru pitici recomand piscina cu bile, si salteaua toboganului.
Parintii pot insotii copiii pe terenul de joaca cu conditia respectarii tuturor prevederilor din tzontzoregulament (accesul in zona de joaca se face numai daca sunteti descalatati etc). Parintele plateste bilet doar pentru copil. Acest lucru insa, nu-i permite sa se urce pe gonflabile, in schimb, poate sa stea chiar langa ele si sa-si supravegheze linistit copilul, chiar sa-l tina de mana, in timp ce copilul se afla pe salteaua toboganului. Oricum, clubul are supraveghetori si animatori.

tzontzo manager

Mergi la inceput

Fetelor, am primit 24.000 de euro pe garsoniera, ce ziceti, sa o dau sau nu?
Astept pareri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

Am sa trmimit un mesaj la acea adresa.Trebuie sa il trimit cuiva anume, sau e destul sa cer o informatie.
Multam

Olim, poti scrie pt. Janina Vamos. Ea se ocupa strict de bilete.
Eu zic sa dai garsoniera. E un pret bun pt Baia Mare.

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput