Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare tuturor
Ce bine e ca s-a mai incalzit afara

blue_rain e o super idee dar zi-mi te rog in ce zona se v-a deschide...Si cam ce preturi vor fi?...in mare ca bineinteles nu le poti sti inca daca e in lucru proiectul. Spor la treaba si astept sa ne spui mai multe...

E cam pustiu [e aici...
Fetele v-am pe toate...eu mai sunt prin zona

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

blue_rain suna foarte bine ceea ce vrei sa faci. Si cred ca orice se intreprinde care sa ii ajute pe copii sa se socializeze, sa se simta bine (iar parintii in siguranta) e foarte bine venit. Sa fie cu noroc deschiderea si sa aiba prindere la mamici si pitici! Daca se fac poze pune pe net sa vedem si noi cum arata centrul.
BAFTA!

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Camelia cred ca voi apela si eu la tine pentru bilet inspre Canada cand mai vin ai mei pe aici. La ce agentie lucrezi si cum aveti preturile comparativ cu alte agentii din BM? Care e diferenta intre agentii, este vorba doar de comisionul pe care fiecare agentie il adauga?

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Danast, studiez ce am inceput in romania, limbi moderne aplicate romana-germana-spaniola, aici se numeste comunicare interculturala - mai clar e vorba de traducator interpret, eu vreau sa ma specializes pe interpretare pentru conferinte (om vedeea ce iese camai am destul).
Va pup
revin

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)

Poze

"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor , sunt suparata. Spermograma nu arata bine. In afara de volum care e normal , concentratia , mobilitatea , morfologia , astea sunt low.
Ce ma fac , ca sa-i dau ? Doctorul nu i-a dat nimic, cica mai trebuie sa faca inca doua spermograme, ca sa-si poata da seama care-i realitatea. Da' nu mai am rabdare , trebuie sa-i dau niste naturiste macar.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Irlandezo imi pare rau...eu nu ma pricep la asa ceva. Dar nu a spus ce ar putea lua??? Sper sa va dea un raspuns mai bun la celelalte doua ...

Adela,Noemi, Danast, si celelalte gagici aveti cate unde la noi.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Irlandeza, vezi poate ajuta spirulina, nu sunt sigura dar poti sa te interesezi.
Am pus niste poze facute ieri in vizita la niste prieteni, la semnatura

Mergi la inceput

Am mai pus si eu niste pozici ...pentru cine vrea sa vada...nu sunt super ca sunt facute cu telefonul...dar merg

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Cristina am vazut pozicile e frumusica printesa ta...sa iti traiasca

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Inca nu i-a dat tratament , ca mai trebuie sa repete inca de 2 ori spermograma , dar eu vreau sa incerc cu naturiste pana una-alta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput