Centura prenatala
Buna,
sunt mami de bb mic - 1 an si 4 luni, iar acum sunt gravida in 5 luni. Simt nevoia unei centuri prenatale. Ati mai folosit asa ceva? Care e cea mai buna marca? Nu as vrea sa imi cumpar una si sa se strice imediat.
Ma punteti ajuta cu un sfat?

20+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Raspunsuri
Bic spune:
Eu am folosit o perioada o centura care era exact asta: o banda lata cam cit trei sferturi de palma si care se inchidea cu scaiet. O perioada mi-a folosit pentru ca imi sustinea spatele, dar apoi am renuntat la ea ca mi s-a parut ca ma stringe prea tare si am corolat eu purtarea centurii cu niste dureri de ovare (?) pe care le-am avut la un moment dat.
Am mai vazut si altele mai sofisticate formate din doua curele: una vine sub burta si alta deasupra.
Fiecare femeie e diferita si e greu sa te iei dupa ce i-a placut altcuiva.
Cred ca una buna e facuta dintr-un elastic suficient de tare ca sa sustina burta si spatele, dar in acelasi timp destul de flexibil ca nu te simti ca in chinga.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
iriss27 spune:
m-ar interesa si pe mine informatii despre centurile prenatale, care model este cel mai bun, la ce pret sunt, cam de cand pana cand pot fi folosite?
iriss 
Irina
asiza spune:
Eu am primit o centura prenatala, marca Anita parca (sunt cele mai bune si sunt si cele pe care le gasiti la 1 milion si ceva pe site-urile noastre), insa din pacate nu mi-a fost de folos. Desi am fost entuziasmata, cand am inceput sa o port (luna a 7-a) ma durea rau rau spatele de la ea...cum o dadeam jos, cum dispareau durerile...Nu inteleg, caci in mod normal trebuia sa fie invers...am insistat io vreo cateva zile, ca am zis c-o fi chestie de obisnuinta, insa nu s-a putut nicidecum...ma durea tot mai rau spatele...asa ca am renuntat la ea...Prietena mea,in schimb, cea care mi-a si facut cadou aceasta centura, mi-a spus ca pe ea a ajutat-o tare mult...asa ca depinde de fiecare cred...
Oana
30+ cu
Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
Steluta spune:
Eu am avut centura prenatala de la Anita, cumparata de la magazinul Rococo. Pretul, din cate imi aduc aminte, in jur de 1.500.000 lei. Dar mie mi-a fost de mare ajutor. Chiar m-am felicitat ca am achizitionat-o. Apoi dupa ce am nascut i-am imprumutat-o finei mele, care a fost tare multumita.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)