Prichindei martie - aprilie 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 7
mamacita spune:
Alexut ii face educatia dadacei![]()
.Dupa ce a stat suparat pe ea aproape 2 ore in ziua cu pricina,nu i-a vorbit si ii arunca priviri piezise,considerand-o responsabila pentru ca nu i-a prevenit caderea
,in fiecare zi ii arata post-it-ul lipit pe frigider de cu seara de mine,care cuprinde meniul lui pentru mic dejun si pranz cu indicatii amanuntite

.Adica sa bage de seama ce ii da sa pape,ca el nu mananca asa,orice si oricum
!Julitura ii trece,pe obrajor mai are o miiiica echimoza,deci e nesperat de bine dupa 2 zile.Treaba am deocamdata cat pot duce si ce imi place,numai bine sa ma remonteze putin.
Va pup si va citesc cu drag si amuzament in continuare peripetiile!
Sanatate piticilor bolnaviori!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
oanamaria_luiza spune:
quote:
Originally posted by gegea
Va povestesc pe scurt despre intalnirea cu Oana frumoasa ei familie. A durat ffff putin, adevarul ca era si tarziu, dar altfel nu aveam cum sa ne sincronizam. Daria a fost ca la ea acasa, s-a jucat cu jucariile lui Rares, care se pare ca nu prea a placut-o pe nora aleasa de mami, a incercat de nu stiu cate ori sa-i fure pupici, dar el nu si nu... pana intr-un final cand de-acu vroia el si numai vroia ea (vesnica roata
). Daria nu e genul de copil care sa se ataseze repede de cineva si ma refer la apropierea fizica (am zis-o in repetate randuri aici), dar de Oana, de Rares si de Lucian s-a apropiat de parca ii cunostea dintotdeauna. V-a zis si Oana cum statea agatata in bratele taticului de Rares si cum nu se dadea dusa de-acolo. Magie...!
Rares e o minunatie blonda de baietel, frumos si cu ochi patrunzatori. Va pun si poze ca am facut destule, dar cand oi avea timp.
Ui Geani aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit si mi-am amintit...tare putin am mai stat impreuna parca am visat ca am vazut-o pe Daria...m-a apucat nostalgia si un dor de voi...
Deci Daria e manipulatoare mica acum, trebuie si ea sa-si revina din magia vacantei...
carliontataOana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
rrox3 spune:

Sa va zic reteta vaniloasa ![]()
Ingrediente: 1/2 l. lapte, zahar vanilat (2 pliculete), 4 oua, 175 g. zahar, 80 g. faina.
Preparare: Ouale se bat cu furculita, se adauga zaharul putin cate putin amestecand si dupa aceea faina in acelasi mod. Separat laptele se da in clocot cu zaharul vanilat. Se toarna ouala batute peste lapte si se pun pe foc (foc foarte mic) amestecand continuu. Cand se ingroasa bine este gata si trebuie turnata in vase si lasata sa se raceasca.
Poate fi folosita la choux a la creme sau tarte, sau mancata ca atare, cu frisca sau/si cu fructe. Miam, miam... ![]()
P.S. Daca face cocoloase puneti putin mixerul in ea si devine brusc minunata. ![]()
Mamacita e bestial Alexutul cu instructia bonei! ![]()
![]()
Coco site-ul lu' cartoon e safe, nu are virusi. Nu de acolo te-ai virusat. Si Mariuca se joaca prin zona fara probleme. Nu prea te virusezi asa usor pe site-uri... asta daca nu le frecventezi pe cele rusesti sau pe alea deocheate... altfel de obicei virusii te lovesc pe e-mail.
tuturor! Da' ce-i cu linistea asta apasatoare pe aici?
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
laura72 spune:
buna seara dragelor,
ieri feciorasul meu a spus GEOGI ,adica George.m-am bucurat nespus si mi s-a parut asa de mare.de altfel e cam mutulica,vorba Ligiei.pe la noi ieri a fost superb,iar azi cald dar inorat asa ca am profitat de vreme si ne-am plimbarit.si ne-am intors acasa destul de curati![]()
.
Ligia mare dreptate ai cu conflictele cu amenajarea,luni
ne-am certat ca chiorii pe usi.si mie imi place la munte de mor,as da oricand marea pe munte.sosul Bechamel e sosul alb din o lingururita de unt incalzit in care pui o lingurita de faina amesteci sa nu faca cocoloase,adaugi 100ml lapte si fierbi pana se ingroasa .e bun cu leg,dar si cu carne.
Oanamaria as veni cu draga inima,da tocmai mi-a expirat pasaportul.iti trimit un borcan prin e-mail
.
fug ca s-a trezit si plange,ce-o avea.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
laura72 spune:
tot eu.da chiar nu mai scrie nimeni nimic asa devreme inceput wk?
Caramella
multi la baltareata.lui George nu ii place apa ci sa faca tumbe prin iarba si cum era noroi....nu degeaba George inseamna pamant,agricultor e inebunit sa scurme ,sa se tavaleasca in iarba.da vad ca sunt si fetite nazdravane.si cand il vad asa de fericit zau ca nu vreau sa-i stric joaca doar ca se murdareste.am mereu apa si servetele,mai rau cu aspectul dar nu totodeauna suntem purcei.
Carmenduta si eu cred ca e o decizie inteleapta.si Rares cred ca e fericit sa fiti cu totii.asa tu te intorsese-i la serviciu,tati la Buc.nu va vedea prea mult pe nici unul.si eu sunt de parerea liu Rrox ca la capitala e naspa.praf mergi 200m si pantofii zici ca n-au fost cremuiti de 3 luni.distante mari si mult timp pierdut cu transportul.ma uit si la sora mea cat e de sressata im wd isi inchide telefonul,daca face cineva o greseala in trafic e mult mai agitata ca un sofer din tulcea.
mamacita ingrata situatie poate de luni sau de pe 15 se hotarasc sa faca si ceva oficial pupam obrajorul invinetit.
Cenia pe cutia de la aspiratir zice sa aspiri zinic de mai multe ori pana la vindecarea gripei.
Ellinia ati vazut bona ,cum e ?poate o nimeriti din prima ca Mamacita.
nastasika nu am putut vedea pozele nu stiu din cauza cui a calc. meu sau a DC.vad ca face probleme cu mesajele.
ellinia spune:
Buna dragleor!
Ne-am intalnit joi seara cu bona, se pare ca e in regula, am sunat-o azi-dimineata si i-am spus ca acceptam, sa dea preaviz in partea cealalta. Si Stefan cred ca o place ca i-a zambit tot timpul cat a stat la noi. Pare o femeie de treaba, si e tanara (are 49 de ani), pana acum nu gasisem decat persoane peste 60 de ani si nu prea imi convenea. In fine, e normal sa am emotii, dar am sa stau vreo luna cu ea acasa si vedem cum merge. Dupa aceea ma duc in lumea mea
ca mi-a ajuns cutitul la os...
Oanamaria ce frumos povestiti de intalnirea voastra! Cred ca e emotionant sa te intalnesti in realitate cu o persoana pe care o stii de ceva timp si din multele relatari de aici de pe dc!
Nastasika am vazut pozele! Felicitari!E foarte bine ca mananaca bine, multe mamici o sa te invidieze- printre care si eu
ca inca mai avem probleme cu mancarea din cauza maselelor!
Rrox notat reteta, e foarte usoara, am sa o fac dupa-amiaza! Multumim!
Laura felicitari! Se pare ca isi da drumul la vorbit, nu? Noi inca nu ne putem lauda cu cine stie ce performante, dar avem timp! Si apropos, chiar eu am uitat de sosul alb care se pregateste asa de usor...Mersi ca mi-ai adus aminte!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ninocikap spune:
ufff ca mai apra si eu din an in paste. ![]()
Ellinia ma bucur nespus ca ai reusit sa iti gasesti o bona pentru Stefan. te inteleg perfect. 
alex este toata ziua intr-o continua miscare, pe orice pune mana strica..
, nu vorbeste nici acum...
acvum suntem la silaba Ga-ga, la cateva zile tot schimba silabele...dar atat. orice isi doreste te ia de mana si te duce unde vrea..si incearca sa iti arate ..mai greu e cand sunt mai multe lucruri...gramada...pana nimeresti... ![]()
eu una mi-as dori sa il duc la cresa.. dar tot eu ma contrazic singura .. ca nu se poate e cam sensibil, raceste repede..la noi nu sunt particulare e doar de stat... desi sunt convinsa ca ar fi un mediu foarte bun pentru el..si probabil si-ar da si drumul la vorbit.
nici la olita nu stam... sper ca nu suntem singurii de pe aici..sa ne facem de ras..![]()
noi cam cu astea "ne laudam".
de 2 nopti incerc sa il invat sa doarma singur in camera, ca pana acum am tot dormit cu el..asa ca deocamdata sunt la faza cu plimbatul toata noaptea..
dar am zis ca mai am si eu si barbat nu numai copil. ![]()
ma scuzati ca nu adresez fiecareia cateva cuvinte dar greu tin pasul... si am tot amanat si scrisul .. ca parca mi-era asa doar sa scriu despre noi si apoi sa dispar iara.
va pup pe toti si va dorim multa, multa sanatate. 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
laura72 spune:
Nino,e bine sa ne dai vesti si mai rar daca altfel nu se poate .ne bucuram sa aflam noutati despre voi.si cand spui de "continua miscare si strica tot" ne descrii perfect.eu imi ziceam la un moment dat ca am inventat perpetuum mobile=George.
stati linistite ca nici al meu nu vb.asta cu Geogi e o exceptie.in rest mama.tati.apa(si la mancare) sau plescaie,iha-iha ca magarul.co-co.co-co.puti-puti(de la a puti).nani -nani,mor-mor,cam astea.
la olita nici noi nu servim.
Elinia adaptare usoara cu bona ca e nevoie sa se obisnuiasca si mami cu bona si cu gandul.
il legatura cu cresa v-am zis ca sunt ferm hotarata sa-l duc.chiar daca se va imbolnavi un pic,eu sper de loc.au un program fix,invata lucruri noi de la doamnele educatoare,au asistenta in caz ca se intampla ceva.o sa invete rapid sa stea la olita si isi da druml la vorba au un meniu sanatos,mancare calda si diversa zilnic.in plus chiar nu-mi permit bona,iar cu mama nu vreau si nici nu prea ii pemite sanatatea.anul trecut a fost internata cam 4 luni in spital si de 2 ori a mers la statiune.asa ca eu ce fac intr-o astfel de situatie?
ninocikap spune:
stiu ca noi am ramas in urma la vizionat pozici... poate reusesc mai pe seara... am pus si noi cateva poze noi... ca sa nu ne uitati de tot ![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze