Prichindei martie - aprilie 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

meniu
ieri

la pranz piure cu ou fiert si ardei copti
seara paste cu branza
azi pranz stiuca cu morcov si cartof cu lamaie si patrunjel,deseara lapte cu gris cred,da daca mi-e lene cu cereale la castronel.

o sa-i fac si eu crema de vanilie da voi le dati ca desrt sau ca masa in sine?

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Laura sa stii ca si eu ii ziceam perpetuum mobile la un moment dat. acum mai nou ii spun Hitler..ca numai cu mana intinsa sta si cere.. problema e ca el nu zice nici macar mama, tata, apa...nimic nu zice mutulica... dar asta nu inseamna ca nu imi face capul calendar toata ziua..dar pe limba lui...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Nino , frumos baiat ai,seamana cu tine in mod cert.si da vad ca e si el zbenguit.
dar ce liniste pe aici in tara se anunta vreme urata pe unde umblati?
Raresionut si Ligia am vazut la tv ca synt zilele Bacaului si ale germanilor din Brasov,pe acolo petreceti?
Daria voi ce mai faceti cu rahitismul cum mai stati,dar cu condusul?
Gegea ne-ai uitat?
Mamacita pe tine te iertam de lipsa ca e primul wk cu Alex dupa o sapt de munca si aveti de recuperat la tandreturi .
Valabil si pt.Pisi.
hai ca s-a trezit adio liniste.revin mai pe seara ,daca nu adorm inaintea lui,sa va povestesc ce a facut la ziua finei.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAluti, mai venim repede ca nu rea avem timp.
Da aveti dreptate cu aspiratorul.
Nino: super poze si mai ales imi place"barbatii mamei".
stati ca revin, a venit copilu'atomic

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Azi am bucatarit ... si am incheiat cu choux a la creme ca mi-am facut singura pofta Da le-am facut cu faina integrala, in premiera, sa pape fetele sanatos Au iesit chiar bune.

Nino pai nu ti-am zis, scrie-ne cand apuci, ne bucuram sa aflam de voi, nu-ti face griji cu dragalirea fiecareia si nici cu comparatul prichindeilor! Nici Ioana nu are treaba cu olita, nici macar nu le-am facut cunostiinta inca, intai sa inceapa sa spuna ca urmeaza sa faca si dupa o introducem in cateva zile. Asa am procedat si cu Mariuca. A fost sa fie cam fix la 2 ani. Trebuie sa ai mai multa incredere in mamica din tine, nu mai fi asa ezitanta de parca te-ai astepta in permanenta sa-ti zica cineca ca nu te-ai priceput si uite d-aia Alex nu face la olita si nu vorbeste! Sunt piticoti care vorbesc mai tarziu, in special cei interesati si priceputi la activitatile fizice. Daca comunica in orice alt fel cu succes si vorbeste pe limba lui nu ai de ce sa-ti faci griji.
A, si sa nu uit arati foarte bine! Felicitari!
In rest, nu sunt de acord cu Laura, Alex seamana cu tati al lui extrem de bine, mai putin ochisorii

Laura Bravo lui Geogi! Crema simpla sau in prajituri dai-o doar ca desert, altfel e cam mult pentru ei, are oua cam multe.

Ellinia super cu bona! Tin pumnii sa mearga foarte bine treaba!

Pisi ce faci, nu ne mai vizitezi nici in weekend?

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by laura72
Mamacita pe tine te iertam de lipsa ca e primul wk cu Alex dupa o sapt de munca si aveti de recuperat la tandreturi .

laura,asa este,va citesc cu drag si --deocamdata-constiincios,dar azi ne-am dragalit din plin.Nu-i venea sa creada ca este mami acasa toata ziua.Ne-am plimbat,am stat lipiti unul de altul aproape toata ziua[cu exceptia orelor de somn],imi lua mana si mi-o strangea cu putere cu ambele manute grasutede dragul meu,ma pupa[asa cum stie el,fara sa-si tuguieze buzele;le lipeste pe ale lui de fata mea si imi si sufla cu nasucul mai puternic].Pacat ca a fost si marait vreo cateva ore,ii ies doi canini.
De mutulica v-am zis ca nu ma plang si chiar nu inteleg,nino,de ce te nelinistesti,cand toate ti-am zis ca e un comportament normal.Atata timp cat intelege si executa comenzi,cat se face inteles si vorbeste pe limba lui,sa nu te aud peste 2 ani:"fetelor,spuneti-mi cum il fac sa taca?!"Asa ca sunt la unison cu parerea Roxanei.
rrox,multam si tie de pupici si urari,m-ai distrat grozav cu concedierea lui ta-su.Pup fetele dragi si pe mamica lor.

Meniu:
-lapte 250 cu paine si unt

-supa
-vita cu paste si legume cu lamaie
-mar
-ciugulit la bunici in vizita[ca e ziua lui socru-meu pe 10 si a serbat-o azi]salau cu cartofi si paine!E absolut turbat dupa paine;niciodata nu exista masa suficient de copioasa sa nu mai incapa putina paine pe langa,daca o vede

-iaurt cu mar si cereale cu musli

-lapte 350

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Frumos tiz,frumoasa mamica;nino,pari foarte fericita,parca ai fi gravida din nou.Arati excelent,Alex e un dulce si un vesel.Dar chiar,ce a patit anterior de urechiusa dreapta?!
Mi se pare ca s-a inaltat,iar in poza cu bluza rosie are un zambet incantator.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Hai ca am culcat copchilu' atomic si intru la mamici.
Deja e dependent de mine,sta un pic pe afara se joaca si deodata striga mama. e in camera la cumnata, se joaca se iubesc si gata:"mama". si cere si cere pina ma vede si spune sfisietor "mamaaaa", parca in traducere:"in sfirsit, de cind te caut!" imi vine sa il maninc. parca a ghicit ca am inceput sa caut o gradinita patronata de o fundatie crestina aproape de servici.
nu stiu la voi cum e(vorba lui Creanga) dar noi, cind facem baie stam numai in picioare. si de doua , trei zile am reusit cu chiu cu vai sa stam in poponet. ne jucam cu jucarii, le scufundam. dar pina acum trebuia sa culeaga toate sampoanele, sapunurile, si tot ce era prin jur, sa mearga, sa traga furtunul, numai jos nu ar fi stat.
astazi a fost cam frig la noi,desi a fost soare.(nu stiu ce tot scriu de vreme....dar... ma rog)
cere oala in continuare, eram in oras,si zic hai sa procedez ca cealalta mamica, ii dau jos pampersii, il tin dar zice:"nuuuu"(aici trebuie sa spun ca nu zice "nu", spune "noooo".asa ca am renuntat cind am vazut ca nu vrea si l-am lasat in pace.
ma chinuie in continuare la 6 si 10 minute trezirea, eram bucuroasa ca era pe la 7 dar s-a schimbat. de asta alerg la pat cit pot de repede.il punem sa repete cuvinte si incearca, dar nu poate. e comic. ne facem ca strigam pe cineva si striga si el: Livia zice lala, Cela zice lala, oala zice lala. asadar nu ne putem lauda cu multe cuvinte. a vazut intr-o seara ca am facut gimnastica pe covor. a doua seara m-a tras jos si ridica picioarele. azi la fel, nu stiam ce vrea!m-am conformat si am facut gimnastica!
Micii nostrii prichindei nu mai sunt asa de mici! Azi a facut o propozitie: na bobo=da-mi bomboana.ma bucur,normal, dar nu era in prezenta mea, ca nu primeste nici o "bobo".
va las si va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor, Laura, Cenia, Rrox, Mamacita multumesc mult de complimente, ma faceti sa

Rrox m-ai "citit" perfect. tot timpul mi-e frica ca nu fac bine, ca poate trebuia sa il invat mai de mult, ca nu am stiut eu cum sa il fac sa invete un lucru..si la fel este si cu vorbitul...

Mamacita vroiam si eu macar un Mama sa aud prin casa... ca oricum imi face capul mare de la bombaneala lui.. nu stiu la ce referi anterior de urechea dreapta..el are semnul din nastere pe obrajor ..dar pe stangul...acum pe vara a fost mult mai pronuntat de la bronzul capatat..in iarna aproape se dusese..

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ninocikap

fetelor, Laura, Cenia, Rrox, Mamacita multumesc mult de complimente, ma faceti sa

Rrox m-ai "citit" perfect. tot timpul mi-e frica ca nu fac bine, ca poate trebuia sa il invat mai de mult, ca nu am stiut eu cum sa il fac sa invete un lucru..si la fel este si cu vorbitul...

Mamacita vroiam si eu macar un Mama sa aud prin casa... ca oricum imi face capul mare de la bombaneala lui.. nu stiu la ce referi anterior de urechea dreapta..el are semnul din nastere pe obrajor ..dar pe stangul...acum pe vara a fost mult mai pronuntat de la bronzul capatat..in iarna aproape se dusese..

Poze

nino,stai linistita,ca Alex stie "mama ",dar spune numai cand are chef si de obicei cand e necajit,nu de alint
Mi s-a parut ca are ceva,probabil era din cauza aparatului de foto,ca de hemangiomul de pe obrajor stiu,de cand s-a nascut.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput