Prichindei martie - aprilie 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 6
rp spune:
Multumesc pentru felicitari, dragele mele.![]()
Carmenduta, bine ca s-a clarificat cumva situatia si ati ales cea mai buna solutie pentru voi. Te inteleg perfect, nici noi nu suportam sa stam departe unul de altul. Va pupam.
Cenia, eu am folosit aspiratorul in primavara si de 6 ori pe zi, ca era Mara mucoasa rau si nu putea respira. Nu face la olita si spune ca nu vrea cind i-o arat. Faza cu doctorul si antibioticele mi se pare o barbarie.
Mamacita,imi pare rau ca s-a accidentat Alexutu'.
, sa treaca repede. Intr-adevar, cam incarcat programul tau.
Gegea, bine ati revenit. Asa am patit si noi dupa concediu. In 2 sapt. si-a revenit.
Noi astazi plecam la mama, ne intoarcem luni.
Va pup pe toate.
Marutza, iubirea noastra
roxana
16s+ si
marutza (22.03.2005)
ellinia spune:
Oanamaria si Caramella: intr-o farfuie se amesteca 2 galbenusuri cu 2 linguri miere spuma, cu 3 linguri faina si 200 ml lapte si cateva picaturi esenta vanilie. Se fierbe totul la foc foarte mic, nu direct pe flacara, pana se ingroasa. Cand este rece - rece se amesteca sarlota cu 2 linguri unt 80% grasime si se amesteca pe foc pana se omogenizeaza (daca nu este unt cu 80% se taie crema). Cantitatile sunt pentru doua pahare de 200 grame.
Inca nu ne-am intalnit cu bona, in seara asta ne vedem, am ceva emotii dar, daca nu o fi sa fie nu-i bai, important e ca m-am impacat cu ideea ca trebuie sa-l mai las un pic si cu altcineva si caut in continuare.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
dariaevelin spune:
mamacita pupam alexutul sa treaca
.Se intampla oricui,saraca bona de ce era atat de speriata ca doar nu l-a aruncat ea de pamant
.Spor la treaba,timp cat mai indelungat de petrecut cu Alex
laura,m-am distrat copios cu cutia de pantofi.Chiar ca a vazut si auzit multe femeia.Uite cum se integreaza ea,vanzatoarea,mental, in viitor
ligia f faine prezentarile,multe-s de cugetat, altele de asimilat in suflet
. Cum e radu? I-au trecut toate urmele de muci??
anca micaela 
elinia si lui brien i-am dat porumb,musca singur din el. Inatr-adevar are totii dintii si masele(cu excepria molarilor secundari,dar aia vin mai tarziu)
carmenduta mi se pare cea mai buna decizie.Pentru niste bani nici nu se une problema separarii(chair pe termen scurt),a dorului,a grijilor etc.Nimic in lumea asta nua r puea cumpara sau rascumpara integritatea si linistea.
ma bucur ca v-ati reparat calculatorul si acum vei putea activa mai des.
rp,timp frumos sa prindeti,si relaxare si odihna!
deja 14 saptamani?Cum zboara timpul...imediat ne vei arata poze cu baietelul
cenia,ce gandire
!da ce Dumnezeu, suntem la licitatie, care da mai mult??
sanatate,sa scapati repede de muci!
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
nastasika spune:
Am lamurit problema cu Ige-ul. Problema ear ca nu vazusem eu fisa de analize, rezultatele mi-au fost spuse telefonic si, din pacate asistenta nu s-a uitat bine la grupele de varsta. In fine, ideea e ca ige-ul a iesit bine (16,,44, val normala max.60). A inceput tratamentul cu Singulair si asteptam...inca mai tuseste noaptea...
In rest e un nazdravan: se aseaza pe scaun la masa si bate cu pumnu in masa ca vrea mancare...ar manca in continuu..
Se bate cu sora-sa si eu tot timpul tre sa stau intre ei, noroc ca pana la 4 sunt la cresa de mai reusesc sa fac si eu mancare si curat, ca dupa ce vin ei totul arata ca dupa razboi...
Se ascunde in dulapul din bucatarie dupa ce scoate tot din el...
Danseaza de mama focului si canta pe limba lui...e tare fericit
Spre deosebire de Ana, nu prea e interesat de tv (* reclame)cred ca televizorul lui e chiar sora-sa...care oricum il invata numai prostioare...
Mai nou invatam sa numaram degetele...rade...spune unu, tei,sape...
Manancva totul cu lingurita la masa singur...inclusiv chestiile solide(branza,sunca presata)...
Iata poze cu nazdravanii la masa:
http://new.photos.yahoo.com/mariramo/albums/
Nastasika, mamica de doi ingerasi: Ana (29.11.2003) si Tavi (21.04.2005)
rrox3 spune:
Cenia pe aspiratorul meu nu scrie asa ceva si nici pe site-ul producatorului. Arunca un ochi acolo la "intrebari / raspunsuri". Ai link-ul in pagina DC. Si in fond o astfel de aspirare echivaleaza cu un suflat energic de nas, ce ne suflam nasul numai o data pe zi?
Multa sanatate!
Multi medici argumenteaza prescrierea antibioticelor la viroze respiratorii ca o masura de a da bine in ochii parintilor, si asta nu numai in Romania. Am gasit pe un site american indicatii despre cum trebuie sa te porti si ce si cum sa spui cand mergi cu copilul la medic astfel incat sa nu ti se prescrie antibiotice. Si acolo s-a constatat tendinta medicilor de a da antibiotice la simple raceli numai ca parintii sa plece multumiti si impacati de la cabinet.
Mamacita pupam Alexutul julit sa-i treaca!
Si Ioana mea s-a ales cu o frumusete de vanatie pe obrajor, a cazut din pat si a dat cu obrazul intr-un priza... ce era sa fac, doar nu-l concediam pe tac'su
A trecut cu pupici multi. ![]()
Hai sa nu te loveasca depresia acum!! 

Si eu am multe zile d-astea cand imi vad copii doar dimineata si la culcare cate o jumatate de ora, dar ma gandesc des la weekend ![]()
Rp ma bucur ca esti mai bine! Plimbare placuta!
V-ati gandit la numele micutului? ![]()
Caramella bestiala Alicia cu balta!!!

Carmenduta buna alegere!
Oricum traiul in Bucuresti nu e deloc asa de placut, aglomeratie, poluare si multe alte bucurii, de care voi sunteti feriti acolo la mare.
Daca as fi in locul vostru n-as pleca de acolo nici de frica. 
Ellinia Bafta cu bona, sa nimeresti una perfecta! Pupici lui Stefan, cand ni-l mai arati? 
Gegea asa se intampla, si Ioana era cam la fel la intoarcerea din concediu. O sa se adapteze. Abia astept pozicile.
iubaretei!
Nastasika cum mai e Tavi?
Ocrainic mai da-ne o veste!!!!
tuturor! Daca vreti si alta reteta de sarlota de vanilie sa-mi spuneti, a mea nu se taie nicicum, cel mult face cocoloase ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
coco spune:
Rrox - eu vreau reteta de sarlota!
si cum adica Elinia numai pt. ele crezi tu ca ai scris reteta - ca si eu fac copyright pe-aici
Rp -felicitari pt. baietel! Sa fie sanatos!
Mamacita - multa putere de munca (de care sunt convinsa ca o ai) si cat mai multe momente frumoase alaturi de Alexut! Pupici julitului sa-i treaca repede!
Anca Mihaela
sigur data viitoare va fi ok!
Sper sa mai apuc sa scriu pe-aici ca pc-ul nostru e tare virusat! Tampenia imi apartine ca am fost pe cartoonnetwork si am jucat un joc cu scooby doo-spre fun-ul lui Vladutz care e mort dupa scooby! si uite asa fi-meu vrea la calculator doar anumit site, si am zis tampenie pt. ca nu vreau sa-si strice ochii de-acum, are timp destul!
caramella spune:
ELLINIA thx pentru reteta,o voi incerca.
RROX vreau si reteta ta,sa vad care imi iasa mai bine.
NATASIKA ai baiat mare mananca singur,bravo!Noi avem doar tentative de mancat singure,cateva linguri turnate mai mult pe langa si gata se plictiseste,tot mama ii baza.
Gata se pare ca a venit toamna,era si cazul desi putea sa mai astepte macar pana la craciun.
Am iesit si noi la plimbare intre ploi si ne-am noroit ca de obicei,fuge in toate baltile si striga fericita "apa apa".
Weekendul asta o duc iar la bunici.Am programat curatenie mare,eplilat,iesire in oras si ceva rasfat.
Somn usor!
CARMEN SI ALICIA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
carmenduta2003 spune:
Multumesc mult pentru sustinere si intelegere, Caramella, Rp, Dariaevelin, Rrox.
Rp, vreau sa te felicit pentru baietelul mititel din burtica. Sa creasca mare si sa fiti sanatosi amandoi. Pupici Marei frumoase. Iar tu, lasa depresiile, sunteti sanatosi, frumosi, familia se va mari in curand, ai numai motive de bucurie.
Daria, felicitari pentru masina si pentru carnet. Sa conduci cu placere si prudenta!
Anca Micaela, imi pare sincer rau pentru ce ai suferit. Sper sa fie cu succes data viitoare. Pupici Emei.
Rrox, ai fost simpatica cu reteta ta de sarlota cu cocoloase. Si eu am facut o singura data, si mi-au iesit cocoloase de la gelatina, n-am topit-o cum trebuie. Tocmai de aceea m-a bufnit rasul, gandindu-ma ca nu am fost singura care a patit-o.![]()
Poze Rares
mamacita spune:
Multumesc pentru urari si ptr.sustinere,nu nominalizez sa nu omit pe cineva
Multumesc,daria,pentru ajutor,esti the best

M-am distrat pe cinste si cu descrierea experientelor de femeie incepatoare la volan;trebuie sa fiu sincera si sa-ti spun ca eu nu mi-am pus o"portocala"nici macar de 2 cm in geam.Desi ar trebui sa te ajute[intr-o tara civilizata],la noi semnul nu face decat sa te transforme in tinta glumelor proaste si amojiciilor partenerilor de trafic,iar de ajutat ioc!Am preferat sa iau amenda[noroc ca nu m-au prins
];acum,cu noul cod,nu mai stiu care e"pedeapsa".
Deocamdata numirea oficiala intarzie
,nimeni nu misca nimic,toata lumea[inclusiv seful
]stie ce v-am spus si voua dar nu a aparut nimic nou!!!Deci,va inchipuiti cam ce priviri primesc zilnic de la sef
si ce derutati sunt cei care se simt datori sa pupe doua
deodata
.Desi nu m-ar deranja deloc sa raman inca 100 ani cu acelasi sef si nici nu am intreprins nici cea mai vaga actiune ptr.a-i capata locul,situatia este de-a dreptul penibila.
Ei,om trai si om vedea!
Alexut ii face educatia dadacei![]()
.Dupa ce a stat suparat pe ea aproape 2 ore in ziua cu pricina,nu i-a vorbit si ii arunca priviri piezise,considerand-o responsabila pentru ca nu i-a prevenit caderea
,in fiecare zi ii arata post-it-ul lipit pe frigider de cu seara de mine,care cuprinde meniul lui pentru mic dejun si pranz cu indicatii amanuntite

.Adica sa bage de seama ce ii da sa pape,ca el nu mananca asa,orice si oricum
!Julitura ii trece,pe obrajor mai are o miiiica echimoza,deci e nesperat de bine dupa 2 zile.Treaba am deocamdata cat pot duce si ce imi place,numai bine sa ma remonteze putin.
Va pup si va citesc cu drag si amuzament in continuare peripetiile!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png