Prichindei martie - aprilie 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Ellinia, multumesc, o sa incerc. Astept cu interes si reteta de sarlota. Cum a fost intalnirea? Cum a reactionat Stefan?

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Meniu Tavi:

-ora 6 - 250 lapte cu cereale
-ora 8 - branza cu paine /paine cu miere/ousor si branzica
-ora 13 - ciorbica si mancarica la cresa (2, uneori 3 portii)
-ora 16 - gustarica de la cresa: placinta/iaurt/banana
-0ra 17 - fruct
-ora 18 - iaurt/branza
-ora 20 - 250ml lapte cu cereale

...oare mananca prea mult?.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Roxx: pe prospectul aspiratorului asa scrie.
Ellinia: porumb fiert dulce de la conserva boabe. dar David are dentitia precoce a unui copil de doi ani si ceva,deci are cu ce mesteca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Laura72: ti se pare ca pronunta multe cuvinte? mie nu! dupa ce l-am vazut pe Brien ...dar fiecare copil are ritmul lui.
apropos: face cineva la olita? al meu a inceput sa ceara oala si nu stiu cum sa ma comport. in oras i-am spus ca nu am, oala e acasa dar am vazut azi o mamica ca dat jos chiloteii si hop la spatiul verde, dar se pare ca nu am experienta. cica trebuie lasat fara pampers ca sa aiba senzatie de disconfort, cind face pipi.
azi am fost din nou la dr. pediatru.rosu in git. i-am zis fara antibiotoce.ii zic: de ce se dau repede antibiotice? zice ca altfel se duce la alt dr. care ii da o lista plina de medicamente eventual vreo doua antibiotice si spune: "ce dr. bun e asta! uite cite medicamente mi-a dat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumim pentru ca ati intrebat de noi, sunteti foarte dragute.

Abia ieri am reusit sa fac Internetul sa functioneze, credeam ca mi s-a stricat calculatorul, dar aveam probleme iar cu placa de retea. S-a rezolvat, pana la urma.

Noi suntem bine, tot la Constanta. S-a intors si tati, nu a fost asa de grozav cum parea si am decis ca daca vom face pasul acesta, mutarea definitiva la Bucuresti, vom pleca amandoi si doar pentru ceva care sa merite 100% efortul, pentru ca singuri, unul fara celalalt nu ne descurcam. Am ajuns la concluzia ca nu merita sa traim departe si sa ne fie dor unul de celalalt, doar nu traim pentru bani... Asta a fost cea mai grea parte, sa traim separati. De cand ne-am casatorit am fost tot timpul impreuna si parca nu putem functiona corect separat. Asa ca am decis sa se intoarca deocamdata. Mai avem si alte optiuni. Cam atat despre noi, sper ca nu v-am plictisit.

Rares este bine, tot fara maselute si canini. Vreau sa-i fac si un album nou. Am avut inspiratia sa salvez pozele de pe calculator inainte sa se strice iar, altfel pierdeam toate pozele si filmele.

Am fost in seara asta la Carrefour, foarte-foarte aglomerat. Rares a fost extrem de vesel, a alergat peste tot, era innebunit pentru ca vedea baloane si iar baloane, iar el nu avea nici unul. A vazut o minge intr-o vitrina si s-a repezit s-o ia, drept urmare a facut cunostinta cu geamul vitrinei. Ne-am permis sa ne amuzam de intamplare pentru ca nu s-a lovit prea tare, era doar dezamagit si mirat. Oricum, pana la urma s-a ales cu trei baloane de la Z, pentru ca i-am cumparat o salopeta de dormit.

Cam atat deocamdata, va pup dulce pe toate si pe copilasii vostri frumosi.

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Va multumesc mult pentru sustinere!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by ligia13
mamacita, am vazut ca i-ai dat ciuperca lu Alexut! Cum a suportat-o? Mie mi-a fost frica sa-i dau, si ma tenta , ca pt noi mai fac , dar citisem ca sunt grele si alergene!

Superbine,am inceput la un restaurant cunoscut,cand s-a servit din portia mea de ciuperci la gratar cu o bucatica si mai-mai sa-mi pape toata portia!Apoi,daca am vazut ca este ok,i-am dat.rrox,pupici!
laura,cenia,mersi!

Azi Alexut a cazut destul de rau in parc,s-a lovit la fata, are jumatate de obrajor vanat si e julit deasupra buzei superioare.Nimic care sa lase urme,dar bona a venit plangand si cu tensiune din parc,Alexut nu i-a vorbit o ora[era suparat ca l-a lasat sa cada],noi ne-am agitat si noi[mai ales ca eu eram la treaba si maica-mea repeta ca o placa stricata de vreo sase ori"nu e nimic iremediabil!",dar nu-mi spunea ce si cum si unde].Cand am reusit sa-i storc informatia corecta,am vorbit si cu bona,care nu indraznise sa raspunda la tf.de serviciu si care ma intreba daca sunt de acord sa plece,ca e responsabilitate mare,si probabil eu sunt suparata etc.I-am raspuns ferm ca nu,i-am explicat ca nu ma bucur si nu o felicit,dar treburi din astea se intampla,se putea foarte usor sa fiu eu acolo,el a crescut si capata independenta mai mare decat puterea de a realiza lucrurile dorite,important este sa fie atenta in continuare si ca nu s-a rupt nimic etc etc,dar per ansamblu azi am avut show.
Apropos de cine credea ca sunt pesimista,rp parca,azi l-am vazut pe Alexut 1/2 ora dimineata,inainte de a pleca la serviciu,si jumatate de ora dupa-amiaza,inainte de a pleca la cabinet,de unde m-am intors la 22,cand el dormeaSi urmeaza cursurile cu studentii si asistentele de la colegii,si urmeaza sefia...Asa ca eram cat se poate de plantata in realitatea mea cruda!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Trebuia sa aiba si un revers vacanta noastra! Prichindica noastra a devenit dependenta de dragostea si atentia noastra non stop, ca doar in deplasare a avut parte de asa ceva 24 din 24. Ne innebuneste, daca e cu mama, striga in disperare si dupa tati, daca e cu tati, striga dupa mama si tot asa... Astazi, ma chinuiam sa-i fac papica de amiaza si ea statea atarnata (la propriu) de gatul meu, imi dadea pupici si canta cu glas duios. Tabloul era emotionant, dar eu mai aveam putin si plesneam de sufocata ce eram. Pfuai, oare mai scapam de atata rasfat si dependenta?
Si acu va dati seama cata vreme am avut io sa atasez poze in album (ba, mint; am reusit sa atasez una) si cata buna dispozitie am de povesti. Nu stiu, poate e la mijloc si vreo minidepresie de-a mea, ca tare bine mai era in concediu, tare relaxant si tare tare de poveste.

Va povestesc pe scurt despre intalnirea cu Oana frumoasa ei familie. A durat ffff putin, adevarul ca era si tarziu, dar altfel nu aveam cum sa ne sincronizam. Daria a fost ca la ea acasa, s-a jucat cu jucariile lui Rares, care se pare ca nu prea a placut-o pe nora aleasa de mami , a incercat de nu stiu cate ori sa-i fure pupici, dar el nu si nu... pana intr-un final cand de-acu vroia el si numai vroia ea (vesnica roata ). Daria nu e genul de copil care sa se ataseze repede de cineva si ma refer la apropierea fizica (am zis-o in repetate randuri aici), dar de Oana, de Rares si de Lucian s-a apropiat de parca ii cunostea dintotdeauna. V-a zis si Oana cum statea agatata in bratele taticului de Rares si cum nu se dadea dusa de-acolo. Magie...!
Rares e o minunatie blonda de baietel, frumos si cu ochi patrunzatori. Va pun si poze ca am facut destule, dar cand oi avea timp.

Va pup cu drag si sper sa reusesc sa-mi reintru in ritm.

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

CARMENDUTA voi sa fiti fericiti ,asta conteaza mai mult ca toti banii.Si noi tot asa suntem,nu putem unul fara altul.blondinului.

ANCA MICAELA

ELLINIA succes cu bona! Vreau si eu reteta de sarlota.

RP ma bucur ca sunteti bine,sa faci un flacau sanatos!

MAMACITA vad ca-ti prieste munca,sa o ti tot asa!woaw dar ce mult a mancat Alexut azi,a mea iar tine cura.

GEANI bine ai revenit!Asteptam poze si povestiri!

LIGIA frumoase prezentari,am citit doar cateva,cea cu generatia x mi-a adus placute amintiri din copilarie.

LAURA m-am amuzat teribil de peripetiile lui George,tare faza cu bomba.Cand ploua si noi suntem la fel de noroite si mama si fata,mi-e si groaza sa ies din casa ca se baga in toate baltile,intr-o zi am lasat-o sa vad ce face s-a bagat in balta initial cu picioarele,apoi si-a bagat mainile ,iar la urma s-a asezat in fund.

CENIA nu facem nici noi la olita deocamdata ,dar nu ma stresez de asta,desi aud mereu placa cu mine ca faceam de la 1 an la olita sau fel de fel de sfaturi de genul.sa treaca rosul din gat!

Meniul de azi,ieri, ca e trecut de 12 deja:

7-150 ml lapte
10-un iaurt cu capsiuni mic de 120 g cu cereale,sa fie mai consistent
la 1-a mai rontait stiksuri , 1 biscuite,jumatate mar si jumatate banana.
la 5-(a dormit 3 ore si s-a decalat pranzul)legume cu vitel,jumate de castron.
la9-paine cu unt si cascaval-o feliuta mica
la 10-200ml lapte

CARMEN SI ALICIA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

MAMACITAlui Alexut sa-i treaca buba!Ai postat inaintea mea ,eu iti raspunsesem la celalalt mesaj.

Mergi la inceput