Carti la reducere
Raspunsuri - Pagina 2
Iubika spune:
quote:
Originally posted by ralucami
Fetelor e reducere de 30% pt studenti la Nemira. Vedeti pe site-ul lor ca sunt mai multe detalii (www.nemira.ro)
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Inca un motiv sa regret ca mi`am reglat deja conturile si creditele cu faculta...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
mi-au sosit cartile. una avea din start o reducere de 30%, cealalta nu, dar am primit reducere si pt. ea, tot de 30%. asa ca am economisit bani pt. inca o carte.
Phew, ce noroc! Felicitari!
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by iileana
Intreb si eu, ca neinitiatul, cum e cu www.dol.ro/" target="_blank">Diverta Online, e vreo problema? Ca vad ca-s mai bine aprovizionati ca Librariile Humanitas iar reducerile de pret sint mai consistente... E ceva ce-mi scapa?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
eu nu am intrat pe diverta de atat de mult timp, incat am uitat ca exista; multumesc ca mi-ai reamintit site-ul si ma duc sa-l studiez!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by iileana
Intreb si eu, ca neinitiatul, cum e cu www.dol.ro/" target="_blank">Diverta Online, e vreo problema? Ca vad ca-s mai bine aprovizionati ca Librariile Humanitas iar reducerile de pret sint mai consistente... E ceva ce-mi scapa?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
e ok..eu comand mereu de la acolo....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.