Carti la reducere
Daca aveti vreun "pont", de unde putem cumpara carti la preturi reduse, poate ne putem ajuta reciproc!
Eu am cumparat ceva carti la 1 Euro de la Polirom (http://www.polirom.ro/euro.html). Acum oferta s`a micsorat un pic, dar tot ar mai fi ceva ceva.
Voi unde ati gasit carti la preturi mici? In afara de anticariat
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Raspunsuri
Teodora D. spune:
Iubika, nu detin niciun pont-minune pt. carti ieftine, dar pe www.librariilehumanitas.ro se acorda o reducere de 10% la toate titlurile, iar pe www.polirom.ro au reduceri de 30% care nu apar de obicei pe www.polirom.ro/oferta.cgi" target="_blank">lista lor de oferte; eu dau cautare dupa titlul care ma intereseaza si il gasesc intamplator la reducere. in general fac reduceri la carti aparute cu o luna-doua in urma, asa ca daca doresti ceva in mod special trebuie sa urmaresti saptamanal site-ul lor.
si tot in general, cei de la polirom acorda o reducere celor care au comandat de la ei peste 10 carti, dar la "clubul cititoarelor" unele fete au scris ca lor nu li s-a acordat aceasta reducere; recent am facut o comanda la polirom si am cerut si o carte "neredusa", sunt curioasa la ce pret va sosi.
in rest, astept si eu sugestii pt. a face economii, in afara de sfatul de a renunta sa mai cumpar carti...
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Iubika spune:
Teo, eu una cred ca o sa primesti cartile fara reducere...
Ma uit acum pe site la Humanitas dar nu stiu de ce, preturile lor mi s`au parut intotdeauna cam mari...
Teodora D. spune:
"Campionii" la preturi exagerate imi par cei de la Rao (www.rao.ro), pe urma Humanitas are preturi maricele, dar pe site-ul cu librariile lor apar carti de la toate editurile si toate sunt la reducere; iar transportul e gratis.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
iar transportul e gratis.
Unde ai vazut tu asaaaaaaa???
Eu vad ca taxa de expediere este www.librariilehumanitas.ro/delivery.php" target="_blank">4 RON. Gratuit e daca faci comanda peste 50 RON... Oare la asta te refereai??
Teodora D. spune:
eh, asta e ceva de ultima ora; pana acum era gratis transportul. pai daca economisesti 2 lei la o carte si dai banii aia pe transport, plus coada la care stai la posta, nu mai merita sa cumperi de la ei. sau s-au saturat sa trimita colete cu cate o carte si de aceea au zis ca e gratis numai la comenzile peste 50 RON.
la polirom transportul e gratuit de la 45 de ROn in sus comanda, daca nu- e vreo 4 lei.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
la polirom transportul e gratuit de la 45 de ROn in sus comanda, daca nu- e vreo 4 lei
La Polirom e 2.8 transportul. Convenabil, zic eu
Natasa spune:
Eu am comandat cel mai mult de la Humanitas si de la Polirom. De la Humanitas mi-am luat toata seria de carti de povesti-cea cartonata (Habarnam, Buratino, Povesti cu zine, Aventurile baronului M), care au pret mult mai bun decit in librarii. Altfel, daca ai rabdare si treci prin zeci de pagini de carti, o sa vezi ca mai sint si altele cu reducere 50%, dar nu sint puse separat.
ralucami spune:
Fetelor e reducere de 30% pt studenti la Nemira. Vedeti pe site-ul lor ca sunt mai multe detalii (www.nemira.ro)
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Iubika
Teo, eu una cred ca o sa primesti cartile fara reducere...
mi-au sosit cartile. una avea din start o reducere de 30%, cealalta nu, dar am primit reducere si pt. ea, tot de 30%. asa ca am economisit bani pt. inca o carte.
iileana spune:
Intreb si eu, ca neinitiatul, cum e cu www.dol.ro/" target="_blank">Diverta Online, e vreo problema? Ca vad ca-s mai bine aprovizionati ca Librariile Humanitas iar reducerile de pret sint mai consistente... E ceva ce-mi scapa?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details