dr urleteanu emilian

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Vai, ce rau imi pare!
Si eu mergeam de ceva vreme la dansul, la Medsana, ma recunostea deja. Eram multumita de consultatie. Chiar a plecat ??? acum tb sa gasesc pe altcineva ...

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

da,kiar e plecat...si eu am nascut tot cu el,la sf.pantelimon,in dec.05:super-doctor!nota 20!
acum,cu cine mai nastem noi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si cand ma gandesc ca prima oara cand l am vazut,mi s a parut asa de dur....pe parcurs,pt ca am fost pe parcursul sarcinii de 4 ori internata in spital,cumulat cam o luna de zile,am inteles ca de fapt,duritatea lui ascunde un suflet de aur.tin minte cat de frica i a fost cand m a operat,frica marturisita anestezistei,iar cand m am trezit din operatie,mi a spus,/ai un baietel,sa l duci direct la gradinita!,asta fiind aluzie la greutatea copilului,care a avut 4650kg.

Mergi la inceput

mona,asha mi s-a parut si mie,si era veshnic grabit,mi se parea ca nu e destul de serios;eu am nascut prin cezariana,si mi se observase o brida amniotica la echo,iti dai seama cu ce stress am stat pana am nascut;ei,si in timp ce eu eram la terapie intensiva,dupa cezariana,a aparut mama care l-a-ntrebat si l-a descusut,cum e bebele,si cate degete are...ce mai,l-a creierit pe bietul doctor;a doua zi,cand a venit doctorashul a zis:mai,m-a creierit maica-ta aseara;ce meserie are???ca o closhca statea dupa tine..!!

mama e biolog...

Mergi la inceput

pacat ca lucra intr un spital atat de murdar,eu chiar ma gandeam ca la o eventuala a doua sarcina n as mai naste la pantelimon,am stat acolo f mult si mi s a parut cumplit,conditii inumane,nu aveai unde sa te speli,mizerie la wc de ti venea sa versi.....,insa tot pe dr urleteanu l as fi ales sa mi urmareasca sarcina,insa ceea ce voiam eu era practic imposibil.....,acum ar fi o sansa,sa merg in elvetia,pacat ca n am atatia bani...

Mergi la inceput

monalac,dar eu am stat la rezerve,jos-super tratatie,super conditii;aveai camera ta,aer conditionat,dus,moamamaa,ca la hotel;150 ron pe zi,nici nu mi s-a parut mult,nu mai zic c-avea 2 paturi rezerva,statea si mama cu mine;a fost SUPER!!!

Mergi la inceput

pai numai cand am nascut am stat in spital 9 zile.fa si tu socoteala cati bani ar fi tb sa dau,asta in conditiile in care si eu si sotul meu suntem profesori,aveam at cand am nascut salariile de 550lei sotul,iar eu 75 la suta din 550,pt ca am fost in concediu medical toata sarcina.din banii astia tb sa merg la 2 sapt la buc,la control,pt ca sunt din provincie,deci benzina ma costa 50lei noi,sa i dau dr 50lei noi,ca atat ii dadeam,sa fac 2 eco tridimensionale,sa platesc asistentul care venea zilnic acasa sa mi faca injectiile,pt ca am sindrom antifosfolipidic si am facut toata sarcina o injectie pe zi,sa i dau spaga med de familie sa mi dea reteta pt injectii,sa dau spaga farmacistei sa se zbata sa mi aduca injectiile in farmacie pt ca erau de uz intraspitalicesc si nu se gaseau decat f greu,sa dau spaga unui ginecolog din orasul meu sa mi dea concedii medicale in fiecare saptamana,asta pt ca dr urleteanu nu putea sa mi dea decat daca stateam internata in spital.plus ca am fost de inca 3 ori internata in spital cate o saptamana,pe parcursul sarcinii si sotul venea la mine zilnic sa mi aduca de mancare,deci numai pe drum se duceau o gramada de bani....nu mai pun spaga la asistente....,cand am nascut a tb sa fac imprumut la banca sa pot avea bani pt nastere,pt ca nu puteam sa nu dau nimic dr,anestezistei,neonatologului....,asistentelor care ma spalau.deci,pt mine sa stau la rezerva era imposibil,din pacate.

Mergi la inceput

offf,Mona,asha e:pe noi ne-au ajutat f multi parintii,si de ce sa nu recunosc,aveam si niste bani pusi deoparte...dar,vazand mizeria aia din spital...nu stiu,Doamne,cum m-ash fi descurcat,mai ales ca eu m-am recuperat destul de greu dupa cezariana!Asta-mi mai trebuia,sa mai tipe si asistentele la mine sa ma urc mai repede pe masa aia,cand eu nici sa rad nu puteam,sau sa tushesc...

Mergi la inceput