stie cineva daca dr urleteanu,de la spitalul pantelimon,mai e in tara?ca am auzit ca ar fi emigrat in canada si mi ar parea tare rau daca ceea ce am auzit s ar confirma,pt ca e un dr extraordinar si contam pe profesionalismul lui si la o eventuala a doua sarcina.
Se zvoneste pe la noi pe aici ca n-a prins avionu de Canada si a ramas nitel prin Suedia. Se zvoneste doar...
Nu, nu este o gluma. Eu stiu ca se muta in Suedia (nu am retinut daca temporar sau definitiv)- bine, nu pt. ca ar fi pierdut vreun avion (asta era o gluma).Bafta multa!
intrebam pt ca mi s a parut ciudat sa nu mi raspunda nicio fata din romania,in schimb sa stii tu,care locuiesti departe.oricum,multumesc mult.
Intr-adevar, dr. Urleteanu a plecat in Suedia pentru un an. Insa nu se stie daca se mai intoarce sau ramane acolo definitiv.
Eu am fost pacienta lui si stiu ca a plecat definitv! Si-a vandut si apartamentul de-aici...
Vorba sotului meu: la cate paciente cu inima franta a lasat aici, mai bine am inchiria un charter! ![]()
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
de ce oare o fi plecat?ca banuiesc ca o ducea destul de bine aici,avea destule paciente...stiu ca si sotia lui era anestezist la acelasi spital,deci....chiar nu mi explic...cel mai mare regret al meu vizavi de dansul e ca nu am apucat,dupa ce am nascut,sa ma duc cu baietelul,sa l vada....cred ca s ar fi bucurat sa vada ce baiat frumos am,dupa ce m am chinuit atat...
A plecat la mai bine, sunt convinsa! Si nu ma refer strict la aspectu' financiar (desi, nici ala nu cred ca e de neglijat), ci la cel profesional. Cu un doctorat in Anglia, parca ar fi fost si pacat... Lucreaza tot impreuna cu sotia lui, la acelasi spital.
De la nunta...
stiu ca dr avea o fetita adoptata si in perioada cand am nascut eu,acum 2 ani,voia sa adopte si un baiat,tot din spitalul pantelimon.oare a reusit?
eu stiu doar de fetita...nu cred sa aiba si baiat, as fi aflat! ![]()
De la nunta...