Andreea Raicu si Tudor Chirila?
Ce ziceti de asta?
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=163934
Credeti ca se potrivesc?
MIRELA
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Am citit si eu mai devreme articolul.
Nu ma mira, insa. Sunt atatea combinatii ciudate! De ce sa nu incerce si ei! Ce-au de pierdut? Si cine stie, poate merge!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ligeea spune:
Mie de el imi place ,l-am vazut si la Teatrul de Comedie-daca nu a-ti vazut A 12 noapte nu ratati.Imi place si muzica trupei i care e solist .
De ea nu mi-a placut niciodata , mie nu-mi plac la modul general ,,matele.
Nu cred ca poate fi o relatie de lunga durata , el nu are banii cu care e obisnuita Andreea .Poate fii o atractie puternica dar altceva ...
claudia_a spune:
Nu cred ca este o relatie cu viitor!! Nu-i vad potrivindu-se prea mult!! Poate doar atractia fizicaaa... PS: oare vedetele astea isi mai stiu sirul cuceririlor de pana acum?!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
mamica dulce spune:
cum o da fata tot nu e bine daca e plin de bani iubitu'-atunci e clar ca asta urmareste.
Daca e frumos,artist si parlit-iar n-are destui bani pentru nasul ei
Eu zic ca le sta bine impreuna, si poate chiar sunt indragostiti unul de celalalt.garantat ar iesi copii frumosi
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
ligeea spune:
Fata deja nu prea mai are ,,cautare a trecut prin patul la cam toti barbatii ,,bazati Are si 28 de ani ...
Chirila e un nebun , acum 2 sapt era cuplat cu una blonda despre care a aflat ca e dama de companie .A facut o depresie dar se pare catocmai s-a vindecat
Ce ti-e si cu artistii asati domle ..
sheherezada spune:
Oh...nu!Sincer eu nu-i vad impreuna!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Happiness_4_us spune:
[quote]Originally posted by ligeea
Fata deja nu prea mai are ,,cautare a trecut prin patul la cam toti barbatii ,,bazati Are si 28 de ani ...
Vai, Doamne, cata rautate!
Si daca are 28 de ani ce? Ce vrei sa spui ca e batrana? Sa fim seriosi! Femeile invidioase si rautacioase, n-am vazut asa ceva!!!!
Bravo lor, bine ca sunt indragostiti si ca traiesc ceva frumos!
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
blueeyes2003 spune:
Inclin sa cred ca este doar atractie fizica intre ei!
Indiferent ce este,sa le fie bine!
MIRELA
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by ligeea
ligeea
am vazut ca nici unul nu sta prea mult timp cu ea.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ligeea
I-ai tinut cumva trena? Nu sunt fan Riacu,nici n-o simpatizez,nici nu-mi displace,dar niste comentarii aiurea imi displac total. Si daca are 28 de ani,ce? E batrana?
Miha