Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Lilisor, multumesc mult pentru carti.

Mushulica, felicitari pt apartament. Cand va mutati?

Catalina, incearca sa nu te mai gandesti la toate nenorocirile care se pot intimpla, ca crede-ma daca e sa se intample nu poti sa faci nimic. Nu poti decat sa speri ca totul o sa fie bine. Nu-ti face bine sa te impovarezi cu griji pe care nu le ai. Daca apar, atunci te ingrijorezi. Ca nu poti trai cu drobul de sare deasupra capului, nu? Ca asa li se poate intampla orice la copii si dupa ce ii nasti. Incerca sa nu-ti faci mai multe probleme decat ai. Daca poti :) dar macar incearca. Te pup si nu te mai gandi la prostii.

, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

eu ma duc la coafor, manichiura etc. la un salon unde am o cunostinta foarte buna care pana acum de cate ori ma vedea - aaa da tu fata faci, imi zicea, ca dupa forma burtii, dupa fata ca nu stiu ce schimbari vede ea.... Pana azi cand m-a vazut -imi zice fata ti-am facut toate testele la toate calendarele posibile si ai sa ai baiat. I-am zis si eu ca pe toate calculele chinezesti, frantuzesti si calendare si la mine iesea ca e baiat, dar uite ca am fost la 3d si e fata . la care ea asa sigura - ai sa vezi ca e baiat!!! Mai vorbim noi dar nu cumpara haine roz e baiat!!! Imi zice, ca de cand cu calendarul se uita la mine si parca intr-adevar am fata si burta super bune pentru baiat!!! Asa ca fetelor fiecare vede ce vrea si crede ce vrea !!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 2 zile

Mergi la inceput

ludmilo dur ne dur dar asta este realitatea.
eu sant super realista si vad lucrurile asa cum sant, nu ma ascund dupa deget ca nu are sens!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Monicutz, multumim! Ne mutam mai tirzior... stapinii vechi vor sa mai stea vreo 3 saptamini, e bolnavior copilul lor mai mic si primeste la domiciliu un tratament cu masaje, injectii si inca ceva... Trebuie sa plece la gazda la rude daca ii rugam sa elibereze, si am zis ca pin atermina tratamentul copilului - sa ramina acolo. Si dupa asta o sa mai facem noi ceva reparatie si mobilam un pic- apoi abia ne mutam... deci inca 2 luni mai stam cu rudele si noi ...

Ludmila 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

daca am stat acasa m-am uitat la toate emisiunile mai mult sau mai putin stupide..in fine.
a, am vazut pe bb lu' Romanitza. mi s-a parut ca seamana cu ea. si sper sa nu aruncati cu rosii in mine, e uratzel ca si ea. dar fiind bb mic e simpatic si dragalas. eh, sa le traiasca si lor! si sa nu il faca ma'sa de ras cu aventurile ei..

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by Catalina

Fetelor sunt dobitoaca!!!!!! si citesc subiectul ala cu Bebe bolnavior Ma mananca stiti voi undein burtica si m-am ingrozit. Ioaaaaanaaaa!!!!!!! Salveaza-ma ca nu mai dorm pana la 4D cu Iosup pe 18 noi. Cica bebe era ok si la 35 de sapt Iosup i-a vazut ventriculomegalie sau asa ceva, ma rog, la inima.
Nu im dadusem seama ca se pot depista chestiuni asa de tarziu, chestiuni din astea dramatice ... Bai ce m-a mancat in popou .... sunt idioata, ce mai! Nu mai aveam grija ....

Cata 26+

ca bine zici cu mancarimile!

mai, nu era ventricul la inima, era la creier, adica oarecum aceeasi problema pe care o are si michelle cu bebelina
sa stii ca si eu aveam o doza de asta de masochism si citeam mai ales povestile triste de pe forum..si mai apoi desi aveam in materia pentru licenta "sarcina normala" eu am citit de cateva ori sarcina patologica si complicatiile nasterii...pana m-a prins sotul si mi-a bagat mintile in cap (ii povesteam seara toate necazurile posibile)..si m-au tras rau de urechi si cateva prietene de la "endometru"..asa ca m-am mai linistit..cred ca de o chelfaneala buna ai si tu nevoie!!!

vrei sa-ti trimit la pachet niste CD-uri cu comedii?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Liuda, tu vreai sa dorm la serviciu azi? Cum sa merg eu acasa cind tie nu-ti tace gurita si scoate perle? ... poate ca sunt eu mai rusinoasa... si cind aud cum te zici pe "sleau" imi vine sa te pup
De calendar chinezesc sau ce-o mai fi - sotul trebui asa fie fata:) Si i-am spus ca si la noi acum iese dupa calendar fata (si mai multi imi ziceau asa dupa simptomele de sarcina si burta), insa el zicea: Ai sa vezi ca tot baiat si EL va fi! Asta si ne-a spus la Eco, Taticul a cistigat! In ciuda la toti - BAIETEL!

Ludmila 20+

Mergi la inceput

fetelor eu plec acasa sa ma schimb in alte haine si sa-mi aduc fata cu masajul!!! ca dupa masaj nu vreau sa ma spal de uleiul ala cu care ma maseaza ca e bun de lasat peste noapte mai ales ca noi trebuie sa ne dam in fiacre seara pe buci, tite si burtahan. Iar eu o fac pe lenoasa si nu ma spal de uleiul cu care imi face masaj - si cand ma imbrac - pak, mai murdaresc si hainele asa ca ma duc sa-mi caut niste pantaloni de trening pe acasa ca de aia nu mi-e mila. De astea mi-e mila ca am doar cateva perechi (adica 3 ). Asa ca nu imi permit sa-mi bat joc de ei. Fiti iubite.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Cu forma burtii...eu zic ca nu e relevanta pt sexul copilului. Eu am burta identica cu data trecuta. Data trecut a fost baietel, acum e fetita.

, 20+

Mergi la inceput

bai ce calendare daca e vorba de Y si x adica de perechile de cromozomi. Restul sant prostii. Eu nu cred in babisme ca si astea sant la fel - babisme !!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput