Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Da delfinuta....sunt facute la 19 saptamani si un pic.......e MICUTA BURTICA NU?OFFFFFFFFFFFFFFF

20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetele,

Ca parere aveti despre urmatoare ipoteza:

In timpul masajului (chiar si a celui de relaxare), in organism se elimina o cantitate importanta de toxine - care nu ar face tocmai bine lui bebe....Asa s-ar explica si raul (chiar stare de greata, sufocare)pe care-l resimti la prima sedinta de sport sustinut (aerobic, fitness, etc) dupa ce o perioada mai lunga nu ai facut miscare fizica si brusc te reapuci...

Ma gandesc sa merg la masaj..si astazi cand ma hotarasem - a aparut ceva si nu m-am mai putut duce, iar colac peste pupaza m-a sunat o tanti de la o sala de gym care mi-a spus ca ma asteapta la ore de gym pt gravidutze (ma inscrisesem eu in baza lor de date si urma sa ma sune cand se face grupa de gravi)... si uite asa tot azi intamplator discutand cu cineva despre subiectul masaj mi-a prezentat opinia sus enuntata (care n-ar fi valabila la gym pt gravide unde nu se face decat un efort moderat).

Zic io.... toate astea or reprezenta ceva semne ca n-ar trebui sa ma duc la masaj ci la gym???

RMarce, intalnirea de maine ramane valabila (ca o data tot vin - chiar daca o sa-i spun sa-mi faca de usoara relaxare).

Alinuk 22

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Simkat eu am in total 3 ecografii 3d.Prima la 13-14 saptamani mi se spus ca e probabil sex masculin.A 2 a oara ca e fetita si a 3 a oara la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Gio & Megbeng, incerc sa va raspund eu la intrebarea cu Institutul de Hematologie. Spun incerc, pentru ca nu stiu exact programul, eu am fost (intamplator) joia si aveau program de dimineata (dupa 8), nu iti trebuie programare si este cum intri in institut, mergi inainte si urci la etajul 1 (intrebi portarul si te va indruma). Stiu ca se ridica raspunsul la analize vinerea intre 12 si 14 (mie mi le-a dat chiar a doua zi). De la Institut mi-a zis sa revin in luna a 6 a pentru a reface analiza. Imi pare rau ca nu am reusit sa va ajut mai mult!

20+ & Raducu(19.02.2004)

20+ & Raducu(19.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ioana, iti multumesc din suflet. Esti o scumpa. Eu deocamdata iti urmez cu sfintetie sfaturile: apa, macar 2 l, iaurt, spalat ca turcii dupa fiecare scaun si scaun la 2 zile cel mult. Sper sa nu mai revina.

Mai fetelor, acuma o sa fiu rea dar pe mine chiar ma sictireste atata atentie cu Romanitza asta. Bai, de o ora vorbesc de ea la acasa si pun pariu ca o sa vorbeasca si diseara la stiri. Cum "tot spitalul era in alerta" ca naste madam. Iete frantz. Si pe noi astia de rand abia ne baga in seama ... E, ma rog, banuiesc ca au cotizat baban ... mai baban decat putem oricare din noi.
Ugh!

Mergi la inceput

Subscriu si eu CATALINA la sictireala asta.Hehehehe ce fac banii!!!!Eu de cateva zile sunt sictirtita ba de Romanita ba de Martafoaica asta de Oana Zavoreanu.Circ a fost aseara la diaconescu in direct.Vai fetelor ce rusine.Dar ce sa ii faci noroc cu diaconescu asta .Ma mai distrez si eu din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
am ajuns si noi acasa dupa ce am fost in oras inclusiv la nenea dr. toate si bune si frumoase cu o singura exceptie, ma asteptam de altfel la ea. de cateva zile ma doare f tare burta si se intareste si simt bb-lina jos de tot. concluzia, am deja contractii iar colul da semne ca ar rea sa se scurteze. asa ca repaus cand apuc si pe unde apuc, ca la cat ma fugareste atomica mea .... (ma refer la Alexia). asa ca... astept cu nerabdare sa nasc, in ianuarie fireste

20+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mesaj de la ylilimic (mi-am permis sa-l "transcriu" aici ca fusese postat la capitolul 20 si era pacat sa se piarda!)

quote:
Originally posted by ylilimic

Intr-un final am dat de cap si cu tehnologia asta, sper ca nu foarte tarziu.
Deci, cine mai doreste cartile in format electronic sa dea click mai jos, acolo unde scrie CARTI
(Tati' lui Bulifrici care s-a bagat peste contul lui mami)

Bulifrici (Luca Matei)
ylilimic 24+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)
CARTI

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Mai fetelor eu decand am inceput sa simt bebelina o simt ba foarte jos ba mai sus dar nu peste buric niciodata.Credeti ca daca simtitim bebelushi jos asta e semn de scurtarea colului?Mi nu mi-a zis iossup nimic ca ar fii in neregula dar stiu si eu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Flavia, ce dragut cum spune miciurin ca se joaca fetitele intre ele! foarte nice!
Apropo, o cunostinta mi-a spus recent ca ea a simtit miscatile din luna a saptea ... si era slaba si totul ok cu BB ... deci nu stiu daca sa o cred, dar de obicei nu minte... Insa sunt sigura ca tu o sa le simti in curind, daca vreai tare si esti atenta - le simti mai devreme!
delfinuta, dupa o saptamin ad eliniste mi-am dat seama ca au trecut nervii Am realizat ca de ceva timp nu ne mai ciondanim seara, iar eu n mai am pretentii, desi nimic nu se schimbase.

Fetelor, veniti si in MD la o plimbare? Va invit cu drag!

monu, ai 20+ si zici ca vei naste in ianuarie? ... intreb deoarece si eu am 20+ dar DPN e 14 februarie.. Sau pur si simplu nu ai schimbat semnatura de ceva timp?

Ludmila 20+

Mergi la inceput