Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

CRISTIANA70, nici nu s-a pus problema ca fetele nu ar fi bine, pt ca joi la eco se miscau de mama focului, medicul ne-a spus ca nu stie de ce nu le simt si eu, dar ca ele sunt foarte active si totul e ok...dar mami este prea

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Alinatxa, am si eu o nelamurire!
Din ce am citit, am inteles ca tie ti s-a spus, la inceput, ca ai baietel dupa care ti-a zis ca ai fetita, sau cum s-a intamplat de s-a creat confuzia asta?
Te intreb pentru ca eu tot mai sper sa imi spuna ca am fetita (mi-a spus de 2 ori ca am "probabil baietel"), insa am cautat pe cineva la care sa se creeze o confuzie, iar eu sa mai pot spera intr-o minune.

Mami@Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Fetelor eu mai inca o PROBLEMA. Sunt fff nervoasa uneori Ma apuca in general seara si intru asa intr-un fel de depresie sau ...panica. Nu ca as avea vreun motiv intemeiat, insa imi sare tandara imediat si din orice, iar apoi incep sa-mi treaca prin cap tot felu de ganduri urate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Ioana, chiar daca eu nu te-am intrebat iti multumesc pt raspunsuri. Ca acum ma tot gandesc la infectia asta urinara; oricum in afara de Cefuroxim si o alta ciudatenie Ceftibuten nenorocenia nu mai e la nimic sensibila. Acum am vazut ca am 80000 germeni/ml urina; sper ca nu e asa de grav ca stiu ca o infectie serioasa e de la 100000. Interesanta faza cu pulsatiile vezicii, dar la mine chiar nu stiu daca asta era cade cand bbelina sta cu capul in alte parti nu mai simt. Oricum am simptome clare de infectie urinara si de-abai astept sa incep tratamentul (oare daca stau 2 zile in asteptare e vreo problema?)

Chiar Catalina tie cat iti iesea? Pe de alta parte, super vestile de la dr!!!!

marce, te rog, imi spui si mie cum ai procedat cu Instit. de Hematologie? trebuie sa ajung in curand acolo si as vrea sa stiu la ce ora deschid ei laboratorul, daca se face programare si unde anume in institut e cel cu dozarile de anticorpi (eu trebuie sa fac pt grup sangvin). mersi

Fetele, legat de alimentatie am vazut ceva interesant pe Discovery. Un cercetator a facut un studiu pe bbelusii nascuti subponderali si a ajuns la concluzia ca mamicile care se hranesc nesanatos in timpul sarcinii isi predispun copiii la afectiuni cardiace in primul rand. N-am prins decat sfarsitul si nu stiu ce considera nenea hrana sanatoasa...Oricum explica ca un copil care nu e hranit bine in burtica se pregateste pt o viata cu hrana mai putina si cand vine pe lume recupereaza si isi suprasolicita organismul...Whatever..pe mine m-a facut sa ma gandesc putin ce si cum mananc; dar de cand am varsat daca intru intr-un fast-food imi vine sa fug instantaneu..simt toate chimicalele alea din mancarea lor...

Daca mai vad lucruri interesante pe Discovery va anunt..ca oricum stau in pat si in casa toata ziua...

Va pup

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata, ne-am trezit si noi dar mai tarzior pe forum ca am avut de munca de la serviciu. Ma mai simt si eu utila. Azi e zi de stat in pat la greu ca ieri am iesit la serviciu si am mers chiar si cu maxi-taxi. Nu vreau sa exagerez, chiar daca nenea dr a zis ca mai pot iesi. Nu a zis in fiecare zi, oricum.

IoanaN, multumesc de raspuns la strigat, sper ca a vazut si Alina raspunsul ca mai mult pt ea era. La mine deocamdata vad ca iesit negativa urocultura. Vezica asta se contracta numai cand este infectata sau si asa de nebuna? Oricum, ieri mi-a confirmat dr ca bebe e cu capul in jos (eu o cam bagasem pe maneca ca parca pe aici am auzit ca nu ar fi bine dar dr a zis ca e f bine) asa ca inclin sa cred cu sughitul. Spor la invatat.

Flavia, vorbesti de lucruri sfinte. Din 17 aprilie cand am facut una alta dupa stimulare, noi nu am mai avut nici o activitate. Asa ca ... nu esti singura ... si oricum, compara o luna a ta cu 6 ale noastre ... cand stai cu morcovu' cam greu sa te relaxezi pt altele. Sper sa fie ok sotul, nu prea ma gandesc la asta, sincer.

Pupici,
Cata 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Delfinuto, hormonii draga, ei sunt de vina pentru starile tale! Am avut si eu parte de depresii de genul pe care le ai tu acum, dar vad ca le-am rezolvat intre timp, pentru ca mi-am impus sa nu ma mai gandesc nici la ce a fost ieri nici la ce va fi maine. De fapt mai nou sunt "dotata" cu o memorie defectuasa care in mod normal m-ar enerva, eu eram genul de tipa care retinea cel mai mic detaliu, blabla. Acum imi este de foarte mare folos uitarea si ma amuz teribil de prostioarele pe care le patesc pe tema asta. Poate va povestesc cat de zuza sunt in ultima perioada, .... ca sa aveti si voi motive sa radeti de cineva ...
Incearca si tu sa visezi la Castele in Spania cand te apuca depresia, si crezi in visele alea, ca nu costa nimic. O sa vezi ca da rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

merci pt carti

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata neastamparatelor!!!
vad ca azi aveti mai multe teme.

pentru gabriela s - fato exista grupul care adora burta? Pai le-o impromut eu pe a mea daca vrea cineva, ca sant satula de ea ca de mere acre... Sa scap odata de pedeapsa asta de burta ca mie imi place sa fiu gravida dar daca se poate sa fiu la fel de energica cum eram - nu sa ma screm sa ma ridic din pat...

Flavia - draguta tie iti trebuie un sex bun, poate te linistesti ca iti faci atatea griji incat orice la tine e o problema.

marinar - oare e deja timpul de bagaje de spital - la mine nici nu e cumparat tot plus ca vreau s-o intreb pe dr. ce imi trebuie ce nu - ca aici am inteles ca nu te lasa sa-ti ei camasa de noapte - porti rupturile lor care sant cica sterilizate. doar chiloti, pasta de dinti chestii personale si cred ca haine de copiii. Sa ma anuntati si pe mine cand trebuie sa fiu cu bagaju gata sa fiu si eu in rand cu lumea...

delfinuta despre starile tale ... te inteleg numai eu draga, eu care eram mereu super linistita, bazata pe mine, independenta ... azi noapte nu stiu de ce dracu m-am trezit si nu am mai putut dormi - am vegheat cred ca vreo 2-3 ore pai in timpul asta am plans de vreo 5 ori, da bocet nu gluma, griji ca nu o sa rezist, ca nu o sa pot...ei multe griji am avut astanoapte. Si stiu ca nu am de ce sa-mi fac griji ca multumesc lui dumnezeu, starea financiara nu este o problema, sanatatea e buna, ajutor o sa am daca nu de la neamuri atunci imi angajezi... si tot bocesc ca proasta noaptea... asta este am citit ca astea sant stari normale pentru noi din cauza hormonilor...

pai si cu toate grijile mele de noapte sa vedeti ca nu a dormit nici cocuta mea, ca a miscat si s-a intins de imi iesea capul in dreapta burtii si picioarele in stanga burtii. nu stiu ce treaba a avut ea si nu a vrut sa doarma dar in schimb de intins s-a intins cat i-a poftit inima.

fetelor sa aveti o zi super.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Valeu Liudo, apai fata draga ce te-a apucat cu plasul? Pai ce fel de barbata esti tu? Vezi ca ma supar si eu si intru in dpreseie, si asta numai pentru ca vreau sa ma sustii, asa cum ai zis tu saptamana trecuta! Hai fata draga, fi barbata iar, ca altfel mai bagi in depresii si alte burticoase mai panicoase(totusi pe mine nu conta sa intru in depresie, am fost in prima parte a sarcinii si mi-a fost suficent)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Gio, mie imi iesea <100.000. Asa scria pe urocultura.

Mai fetelor, am uitat sa va zic ca am vazut aseara la zone reality un documentar numit nasteri exceptionale. L-a mai vazut cineva? bai, va spun, am intzepenit! Nu am prins de la inceput dar am vazut trei cazuri: o femeie care era gravida cu gemeni si in sapt 32 au apucat-o durerile, a stat vreo 5 ore pana a plecat la spital, li s-a terminat benzina, mai aveau trei copii pe care trebuia sa ii lase la bunica si cand au ajuns acolo nu a mai putut si a nascut in masina, a mosit-o sotul ei. A nascut doua fete, amandoua acolo, in masina, de cate 1700 fiecare, medicii au venit tocmai cand se nastea a doua si nu va spun ce copii frumosi erau. Al doilea caz, o tipa care nici nu a stiut ca e gravida, i se spusese ca nu are col si nu va putea duce niciodata o sarcina, era mai corpolenta si a avut menstruatie tot timpul si asa intr-o buna zi au pocnit-o niste dureri de spate, s-a gandit ca e de la carat ca avea un job de cara lapte sau nu stiu ce, pe langa facultate. Noaptea durerile s-au agravat pana a simtit ca naste. Va dati seama surpriza. A nascut singura si a chemat apoi niste prietene si au dus-o la spital si are o fetita superba. Si al treilea caz, o educatoare care a nascut in clasa - bineinteles, au scos copiii. ;-) Va spun, am stat inlemnita! Singura concluzie pe care am tras-o, care cred ca si era cea dorita de realizatori, a fost ca trebuie sa ne informam, sa stim cat mai mult despre nastere si daca Doamne fereste ne apuca pe undeva sa fim cat mai calme cu putinta (usor de zis ...).
Uite, eu de exemplu nu stiam ca daca nasti singura sau ma rog, nu intr-un spital, nu tai cordonul, pui copilul pe burta, pe piele ca sa il incalzesti si asta e prioritate, sa ii fie cald pt ca ii scade mult temperatura.
A, si bineinteles concluzia ca daca vrea Dumnezeu sa se nasca un copil si sa fie bine, orice se poate.

Pupici,
Cata 26+

Mergi la inceput