Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata fetele!
DACONST, am luat hainute chiar si de marimea 56, recunosc, dar si mai mari. Pe eticheta astora, care sunt facute pentru italieni, sunt scrise intervale de varsta, gen 1-3 luni, 3-6 luni samd. Avand in vedere ca au costat chiar o nimica toata (body-2RON, salopeta-8RON, costumas cu pantalon-12RON, bavetica-1RON), mi-am permis sa iau si mai mici, ca sa nu atarne pe bebe, fiindca eu toata copilaria am petrecut-o in hainele lui frate-meu, care lui ii veneau mici, iar mie mari!

YLILIMIC , ti-am furat pita de la gura copiilor, am mai trimis si eu niste carticele la MAMAMATEI, GABRIELA_S, ANIS, MONIRA si PITILACHE. Dar iti trimit comision !

cristiana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Buna dimineata fetele,
Catalina ne bucuram pentru tine.Si eu am momente cand vreau sa imi schimb doctorul si nu stiu exact din ce motiv tot catre doctora asta a mea ma indrept.Si eu o simt ca fiind doctora mea.Am incredere in ea.Acum si eu sunt de parere ca doctorii barbatii sunt mult mai buni si profesionisti.In dimineata asta sunt foarte matinala si deja ma gandesc ce voi face astazi.Timp am berechet si ma cam plictisesc.

20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu s-a uitat nimeni la pozele noastre

AniS 24+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Buna burticoaselor, eu vad ca nu mai apuc sa va citesc sau sa va scriu mai mult decat un mesaj pe zi, pt ca idiotii care ne furnizeaza seviciul de internet considera ei ca nu e musai necesar sa mai functioneze si dupa amiaza, ca doar de aceea el platim o caruta de bani, sa mearga cateva ore dimineata!

Mergi la inceput

ANIS, pozele tale nu se vad, sau cel putin eu nu am reusit sa le vad......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

MAI FETELOR, AM SI EU O PROBLEMA, NU STIU DACA MA POATE AJUTA CINEVA, CA NU ARE CUM, DAR MACAR UN SFAT ESTE BINE VENIT...

EU NU AM CHEF DE , DELOC, DE NICI O CULOARE, AM DEJA O LUNA SI JUMATATE DE CAND NU AM FACUT , DAR NICI NU VREAU SA AUD, AL MEU BARBAT CA A FACUT BATATURI...

SUNT ASA DE CRISPATA CAND E VORBA DE , SUNT SPERIATA, MAI ALES ACUM CAND MA TOT GANDESC CA NU IMI MISCA BEBELINELE SI MI-E TARE FRICA SA NU LE FAC VREUN RAU. AL MEU DOCTOR NU MI-A SPUS NICI DA, NICI BA, ADICA NU AM VORBIT DESPRE CHESTIA ASTA, DECAT CLA INCEPUT CAND AM AVUT CEVA PROBLEME SI MI-A INTERZIS, DAR IN REST, NU AM DISCUTAT...CE SA FAC ???? MI-E MILA SI DE SOTUL MEU, DAR DUPA MINE L-AS MAI LASA SA ASTEPTE PANA NASC, SUNT TAMPITA, NU ?????

PUPICI DULCI SI ASTEPT CU NERABDARE SFATURILE VOASTRE !

Alexia si Daria 22+

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

meg si eu am intrebat-o aseara pe mama daca e musai sa iasa buricul si mi-a zis ca nu sau poate sa iasa dar mai spre sfarsitul sarcinii. la mine e inca la locul lui. nici cu aplecatul nu am probleme... inca.

cata ma bucur ca esti bine.

Anis eu sunt la munca si net-ul merge ff greu asa ca nu-mi deschide nici un link, dar stiu sigur ca sunteti toate 3 niste frumoase.

Helenutza sanatate maxima.
nici mie nu mi-a trecut inca raceala, de ieri merg si la serviciu, m-am agitat si pe acasa pt ca am mai avut cate ceva de facut si vad ca nu-i place bebelinei ritmul asta pt ca nu prea este activa in comparatie cu saptamana trecuta de ex. ce sa fac???

Lilisor merci mult de cartulie.

mai gagici voi deja v-ati facut bagajul pt spital???

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna dimineata fetelor!
Am primit reteta sa iau GRATUIT elevit, aspenter si no-spa si am platit 154.000 diferenta. De ce??? Ca dr zicea ca sunt gratuite...oare n-am inteles io bine?

Flavia si eu am problema asta..sunt fara chef de total. Insa noi suntem amandoi crispati din cauza lui bebe..stim teoretic ca nu-i nici o problema pt el daca nu ti-a interzis dr, dar cu toate acestea ocolim actul in sine si ne jucam altfel..si asta destul de rar..

Cata ma bucur pt tine ca s-au indreptat lucrurile. Si eu trebuie sa ajung la Radoi, probabil sapt viit. Stiu ca ma va trimite la analize si n-am prea avut bani..

Alinatxa pozele cu burtica sunt facute curand? Ca pare asa micutza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Flavia, cred ca iti impartasesc reactia si crisparile cand vine vorba de , dar la noi problema este un pic diferita. De cand barbatul meu si-a dat seama in linii mari ce va insemna un copilas, a inceput cu disperare sa-si caute un nou job mai bine platit, fiindca stie ca pampersii si laptele nu vor cadea din visinul din fata casei. Este destul de stresat incat nu se mai prea gandste la . Oricum, am discutat cu el, eu m-am simtit la fel de crispata si a simtit si el, asa ca am hotarat de comun acord sa evitam orice pozitie care i-ar putea face rau lui bebe.

Ma tot gandesc la tine ca nu iti simti bebelinele si nu imi vine sa cred, dar e foarte posibil dar si frustrant in acelasi timp. Mie imi vine sa dau fuga la doctor daca micutul meu nu raspunde la apelul de dimineata, mi-e dor in fiecare zi sa-l simt umbland in burta mea. Ba cateodata il mai si pandesc, sa vad valurelele pe burtica.

Ai incredere ca fetitele tale sunt bine, gandeste pozitiv, ai sa vezi cat vor recupera dupa nastere la miscare!

cristiana 21+

Mergi la inceput

Fetelor, subiectul asta cu e tare complicat, eu zic ca fiecare face dupa cum simte sau dupa cat de liber are de la medic. Imi dau si eu cu parerea, asa, ca fapt divers, si eu zic ca e important, daca va e teama de , sa compensanti lipsa acesuia cu multi pupici si multe imbratisari, asta pe langa .... discutiile foarte deschise cu jumatatile voastre!

Mergi la inceput