Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
Daconst spune:
Catalina,mare dreptate ai cu dr astia!
Alinuk,daca nu ai contradindicatii,ce mai astepti?Eu una nu ma abtin deloc.![]()
Sexul e indicat pina la sfarsitul sarcinii si nu vad de ce sa nu profitam inca de el,atit cit ne mai permit pozitiile.
Hainute bb
Dana 25+ 
Amaya spune:
MamaMatei, Anis, trimis.
Oana
20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
pitilache spune:
ylilimic, daca se mai poate, as dori si eu cartea, la: irionescu@yahoo.com
Multumesc!
ylilimic spune:
daconst, asta e proba de foc! Daca apare ceva la semnatura iar iti sunt datoare cu un "sarut mana".
si promit sa fac poze la hainutze bebe! Si crede-ma ca promit RAR!
Bulifrici (Luca Matei)
ylilimic
24+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
monira spune:
Buna,
Va citesc de ceva vreme si as dori si eu carticelele. Ylilimic, daca nu te superi te rog sa mi le trimiti si mie la monica_ralea@yahoo.com
Multumesc anticipat!
Monica
IoanaN spune:
Draga Cata, sunt aici ti-am auzit strigatul
...
fac mancare si am foarte mult de invatat, abia daca stau la calculator. S-o luam pe rand, tu simti pulsatiile respective in 2 situatii...una ar fi cand bebe se misca si esti in perioada in care vezica este din nou limitata ca spatiu de sarcina...bebica care topaie pe ea...dar mai sigur sunt contractii ale vezicii. Cand simti asta trebuie sa te duci sa urinezi si evident sa fi foarte bine hidratata, 2 litrii si jumatate de lichide pe zi. Contractiile vezicii urinare sunt un pic periculoase ca pot antrena uterul sa se contracte. Dar revin...o buna hidratare si urina eliminata la timp rezolva tot. Apoi a 2-a problema legat de pielonefrita in sarcina...daca e tratata nu pune probleme. Daca mamica cu pielonefrita e tratata ambulatoriu (asa am inteles...E ACASA ACUM), dupa tratament in spital cu antibiotice si cefalosporine care nu afecteaza sarcina e in regula...boala e in remisie. Trebuie la 2 saptamani dupa sfarsitul tratamentului sa-si refaca analizele, bainuiesc ca stie asta de la medicul ei. Nu stiu unde se trateaza...daca-mi poate spune poate o mai pot ajuta cu un medicament si cu un medic bun.
P.S. e normal iubito analizele pe renal sa-ti fie varza pentru ca rinichiul sufera si nu mai filtreaza cum trebuie...pielonefrita e periculoasa, ca orice boala, atunci cand ramane netratata...pot cauza abcese renale, hidronefroze, litiaze etc...tu esti ok. In cateva saptamani o sa ai analize renale normale.
va sarut,
ioana
22 cu 
anis spune:
Merci pt carticele..inca n-am apucat sa ma uit peste ele..
Am pus cateva poze cu Ingrid si burtica 
Ingrid si surioara
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mihacarm2002 spune:
lilisor, multumesc tare mult pt carti. Inteleg ca nu ti-a fost usor sa trimiti la atatea fete. Daca le mai vrea cineva, le pot trimite si eu ca sa nu stai tu toata ziua sa atasezi fisiere.![]()
Eu merg la Dr. Mohamed Zaher cu care sper sa nasc. La ultima consultatie (21sapt) nu mi-a spus mai nimic decat ca are 500 g (nu mi-a fost clar: fata sau toata sarcina).
Catalina, mie dr ginec. care mi-a spus sexul fetitei mi-a expicat ca depinde cum prinde la masurare. Adica, anumite parti aratau atunci 17w5d, iar capul 18w+-1d.
Noi suntem bine. De sambata simt mult mai des si mai bine bebelina. Pana acum treceam prin aceleasti stari ca tine, Flavia: ma ingrijoram de ce nu o simt. Una din cauze: nici nu aveam timp sa stau sa o simt.
Azi iarasi mi-a fost lene sa merg la servici la toaleta (va amintiti ca predau la tara) si aproape de casa de-abia mai mergeam de durere.
In ceea ce priveste dormitul, cand dorm pe spate ma trezesc cu dureri de burta. Schimb pozitia si imi trece.
Va pup si ma intorc sa citesc cele 8-9 pg.
Mihaela 22+ 
aelita spune:
eli daca ecograful nu greseste,si copilul e mai mare cu o saptamana,nue pt ca ai mancat tu prea mult,ci pt ca asta e varsta lui reala,fatza de cea calculata in functie de UM.deci data nasterii s-ar calcula dupa ce spune ecograful.bineinteles ca pot fi si aici greseli. ecograful ar trebui sa arate mai bine varsta reala a bebelusului .cum ziua de ovulatie nu se stie niciodata cuprecizie,se calculeaza totul in functie de UM. de aici,nepotriviri intre varsta dupa UM si varsta ecografica.
megbeng,nici mie nu mi-a iesit inca buricul,desi tot astept ,ca ma ameninta toate ,imi spun din primele luni ca o sa iasa.macar a stat bine pana la sase luni,e ceva..
Catalina,ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la medic!
daconst,la mine misca foarte des ,si o tine tot asa,de la 17-18 saptamani.
alinuk,daca ai un chef nebun ..atunci cemai astepti? nu faci deloc rau la bebe! e permis si recomandat! da-i bataie.
nu am scapat de durerea de cap toata ziua ...
27+
Helenutza23 spune:
buna fetelor, va rog trimiteti-mi si mie carticelele ca m-ati facut curioasa.
sunt racita, am luat concediu medical. am nasul infundat, imi curg ochii...bag ceai de lamaie + miere... sper sa treaca rapid.
edit: adresa de mail helenutza23@yahoo.com
20+