Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
Amaya spune:
ylilimic, aceste medicamente sunt doar compensate nu gratuite 100%...si eu am platit aceleasi diferente numai ca in loc de Elevit am optat pentru Materna fiindca sunt exact acelasi lucru doar diferenta de pret exista...la Materna se mai platesc doar vreo 50-75 mii diferenta.
Oana
20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Liuda spune:
nimeni din cati ma cunosc de mica nu ma crede ca eu inca pana la varsta asta nu am facut copii, am acum 26, la 27 nasc.
Eu la 17 ani aveam la activ vreo 4 copii, sormea de la o luna a dormit cu mine si eu aveam doar 4 ani, pentru ca nu dormeam noptile si stateam la capataiul lui maicamea si o pazeam ca nu cumva sa se rastoarne in somn peste copil. atunci mi-au dat-o ei. Am crescut-o pana la 3 ani dupa care nu mi-a mai fost interesant - mie imi plac copii pana a merge si a vorbi. Aia mici de tot!!! Apoi o vecina s-a mutat langa noi, avea copil de 8 luni - pe fata aia am crescut-o pana la 4 ani (aveam noroc ca aia au fost delesatori si chiar nu aveau grija ceea ce imi trebuia mie) Apoi tot aia a mai nascut o fata pe care am crescut-o pana la 2 ani - si apoi ei s-au mutat asa ca am ramas fara munca.
apoi am crescut un baiat de la 1 luna jumatate pana la vreo 2 ani - apoi mi s-au schimbat interesele au aparut cavalerii, adica baietii cu care trebuia sa ma intalnesc si ma incurcau copii
asa ca am ceva la cont cu copiii.
de asta toti sa mira ca stiu ca am crescut toti vecinii posibili si imposibili...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 1 zi
Amaya spune:
Catalina, intradevar super vesti...tot asa sa te auzim.
In privinta glumitei cu "ce mai este nou pe net" sa stii ca nu m-ar mira sa citeasca forumul...eu stiu sigur ca medicul meu citeste ce se scrie pe aici.
Oana
20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Daconst spune:
Catalina,super veste!!!
Se potrivesc acum datele cu cele date de doctorita la care ai fost?Ca banuiesc ca nu ai avut curaj sa-i spui la Radoi ca ai mai fost la altcineva.
Daca acum spune si el ca e bine,inclin sa cred ca doctorita a avut dreptate si poate Radoi a avut o zi proasta la consultatia cind te-a speriat.
Ylilimic,nu e nici o problema si pe mine m-au ajuta alte fete la inceput.
Cel mai bine dai Quote la raspunsul meu...adica sa ma citezi si vezi si semnatura,altfel e mai complicat sa explic.Trebuie sa inserezi un lik cu url.
Daca nu merge spune-mi si incerc altfel...eventaul iti trimit PM.![]()
Mai,fete la mine bb a miscat azi toata ziua...e normal asa?Pina acum misca doar dimineata si seara,dar azi parca a luat-o razna.Patiti si voi asa?
Hainute bb
Dana 25+ 
Catalina spune:
Daconst, da, oarecum se potrivesc dar sincer, abordarea mai prudenta a drului Radoi imi place mai mult.
Eu zic ca ar fi bine ca drii nostri sa citeasca pe aici. Ca sa mai ia si ei contact cu realitatea. :-)
Cata 26+
alinuk spune:
Catalina, ma bucur ca totul e oki si sper ca te-ai mai linistit!!!
Fetelor, eu cam am un chef nebun de 

mai e careva asa?? ideea e ca ne e cam oarecum din cauza de a nu face rau la bebe. Cred ca tuturor de fapt li se intampla asta - cu teama de a nu dauna bebikului....L-am intrbat si pe dok, iar el a zis mai rarutz si mai calmutz

da las' ca nu mai e mult
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
gabriela_s spune:
liuda vezi ca vine grupul mamicilor care isi adora burta toata ziua si arunca in tine cu rosii...pai cum e aia ca vrei sa scapi de burta mai repede?ca doar sarcina e apogeul feminitatii:
greturi,palpitatii,gaze,sunculite...![]()
![]()
![]()
eu m-am obisnuit cu burta mea,nu prea am timp sa o giugiulesc si vorbesc cu ea,noroc ca la servici vorbesc non stop (ca asta mi-e meseria
),si asa stiu ca se va obisnui cu vocea mea bufa mica inca din burtica(ca asa scrie in carti ca trebuie)![]()
alinatxa pana la urma ai fetita

???felicitari!!!
noi am fost ieri prin parc si ne uitam la toate fetitele micute...sunt asa dulcele
si...vreau si eu cartile alea ,rog frumos !!!
gabri2885@yahoo.fr
puuup 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
26+
anis spune:
ylilimic, adresa de e mail anis_girl26@yahoo.com
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."