Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Asta observam si eu... Ati lasat subectu' sa pice pe pagina 2... rusineee!

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

eloise ai vazut postarea mea de mai devreme?
Strumful meu are 2700g...in seara asta beau de bucurie imi vine sa sar intr-un picior, dar ma cam inteapa operatia

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am vazut-o Andreea! Creste Sebi, creste!Felicitari si la mai mare!

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, eu am fost pe 28 si am luat certificatul medical si nu era nimeni. Gata, acum m-am prins de ce ai stat asa mult: este inceputul lunii si se dau retete compensate si gratuite si ei stau sa le ia, ca dupa aia se termina fondurile la farmacii.
Mexxa, ti-am vazut flacaul. Mie mi-a placut poza aia in care zambeste.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Fetelor am si eu o intrebare pentru cele care au nascut normal...si au epiziotomie.

Inni parca tu ziceai ceva de o crema locala anestezica sau cicatrizanta...? Dupa o saptamana inca ma doare si as vrea o crema sau ceva...

mamica de Mario
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salut

Aveti dreptate; RUSINICA ,am ajuns pe pagina 2, si eu care aveam incredere in gravidutele de garda!!!

imi imaginez ca proaspetele mamici ca si mine, suneti ca bebeii si nu vedeti timpul trecand.
Eu am pierdut notiunea timpului (abia acum realizez ca Domnul KANT avea dreptate,timpul nu exista),nu mai stiu cand e zi sau noapte, dorm cand doarme pitica,am luat eu ritmul ei vazand ca nu e de scos la capat cu ea!!!

Mamicilor, bebeii vostri se umfla in burtica? pitica mea are burtica seara super umflata ,ca sa faca nevoile trebuie sa o ajut eu cu termometru altfel nu iese nimic.

Si inca o intrebare;(scuzati graviduzelor dar inca nu avem spatiul nostru "bucurii" creat)
Pitica mea face kacutza foarte ciudat ,e ca un fel de diaree dar nu e diaree,ciudat nici nu stiu cum sa explic, ca si cum organismul ei nu poate asimila grasimile din lapte si se transforma in ceva galben si uleios( parca sunt eu cand foloseam XENICAL pentru slabit)!!!
Sa fie oare de la OVOL medicamentul pentru colici?

Am facut greseala sa-i dau ceai de musetel si s-a constipat de am plans eu de durerea ei.

In rest suntem bine;
Operatia s-a cicatrizat ,iesim la plimbare cu carutul, ne bronzam,eu am inceput sa conduc de ieri si sper ca azi sa pot sa ies cu pitica ,i-am instalat scaunul auto!!

Am pus poze multe si noi cu noi trei!!!

Va pupacim!

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Oana

Pitica ta e o superbetze de fata sa va traiasca,am vizionat pozele de studio cu mare admiratie, mi-ai dat o idee super!!!

Ai avut dreptate cand imi spuneai ca durerea cezarianei va trece curand,acum sar intr-un picior de bine ce sunt si ne gandim deja pentru bebe numarum doi, probabil incepand din iulie anul viitor!!

pupici

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by tasia
Inni parca tu ziceai ceva de o crema locala anestezica sau cicatrizanta...? Dupa o saptamana inca ma doare si as vrea o crema sau ceva...

Ioo ? ..n-am zis de nici o crema.
Am spus ca m-am dat cu Lioton ca mi se facuse hematom. Si a dat inapoi dupa-aia.
Parca a zis altcineva de crema cu galbenele si cu nu stiu ce.
Da' iti spun eu parerea mea.
Cu orice te-ai da...pana nu incep sa-ti cada din fire ...nu te vei simti mai bine.[/b]

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Tasia, pot sa-ti sugerez sa incerci un unguent cu galbenele si propolis, are efect cicatrizant si antiseptic.

Offf inca nu s-a reparat problema postarilor pe forum...vad ca Mexxa mi-a dat replica mult inainte de postare...foarte ciudat.

Mexxa, sa-ti traiasca baiatul si sa ia cat mai bine in greutate, sa fie voinic!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Se pare ca stagneaza postarile pe forum, mamele sunt ocupate, si raman din ce in ce mai putine gravidute. MamiLili, Eloise si Gety ati ramas printre ultimile gravidute active.
Multumesc fetelor pentru raspunsul cu privire la cezariana.
Mexxa felicitari pentru bebe, sper sa ia cat mai repede in greutate, a mea a fost de 3.300 kg si mi se parea tare mica, darmite la 2 kg...

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput