Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Taaaaare-i pustiu pe forum...

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili ma bucur ca sotul tau s-a externat si e mai bine!
Si multumesc pt sfaturi. Mi-am luat Lioton gel, mi-a zis la farma ca e ok sa-l folosesc, dar deocamdata nu am obs nici un efect notabil.

Am fost azi in vizita la prietena mea care a nascut acum 2 nopti. Ma tot intrebam eu cum a fost posibil s-o trimita de la maternitatea Cuza la Elena Doamna, in puterea noptii, fara salvare (a luat saracutza taxiul cu sotul ei) cand ea a fost urmarita in sarcina de un dr de la Cuza. Si ce e culmea: AU TRIMIS-O LA CEALALTA MATERNITATE CU DILATATIE 8!!!! , incredibil...inuman... Motivul? MATERNITATEA CUZA NU ERA DE GARDA IN NOAPTEA ACEEA, era Elena Doamna! Cum am mai povestit (sau nu?)prietena mea a avut noroc ca a nascut super usor: la 12 si ceva era la Cuza cu dilatatie 8, a consultat-o Iliev si au trimis-o la cealalta maternitate, a preluat-o a moasa pe la 1 si ceva, a impins de 3 ori si la ora 2 si ceva fetita ei era nascuta! Zicea si ea ca s-a mirat cand a auzit plansetul: "Oare a mea e cea care tzipa?" Cand am intrebat-o daca a durut mi-a zis "Nu cine stie ce". Oh, ce frumos, ce noroc pe ea in ciuda micului ghinion cu fuga de la o maternitate la alta! Asa as tot naste si eu natural!
Oricum eu asa tampenie cu trimisul de la o maternitate la alta pe motiv ca cealalta e de garda n-am mai auzit! Mi s-a parut revoltator la culme!
Ma duc in pat! Noapte buna!

Eloise 38+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MAMILILI, ffffffff importanta respiratia, intr-adevar. Eu n-am crezut, asa ca nu am invatat inainte, dar mi-a zis moasa atunci, si a fost extraordinar de bine cu respiratia specifica, intr-adevar te ajuta.

ELOISE, dar ce naiba e la Iasi la voi? doctori care nu-si fac datoria, maternitati tampite, lipsa crasa de anestezisti care sa faca epidurala, e chiar horror, tot urmaresc ce povestiti voi, si am ajuns la concluzia, ca acolo se nasc numai copiii care oricum se nasteau normal si sanatosi, fie nascuti si acasa.

Fetelor, revin cu intrebarea, taietura voastra de la epiziotomie, la 3 saptamani, aproape 4 s-a mai inchis?

Imi fac griji in legatura cu greutatea, pentru ca aceeasi greseala s-a facut si cu mine, ca cica e mai frumos mai gras, si uite asa am ajuns unde am ajuns. Asta nu inseamna ca trebuie infometat, oricum ii dau cat cere, dar n-as vrea sa ajunga ca mine, niciodata nu e prea devreme in lupta asta cu grasimea si cu genetica.Si apoi, la baietei, grasimea poate duce la impotenta iar la fetite la infertilitate mai tarziu. Poate sunt eu nebuna, dar asa vad eu lucrurile.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gripo, taietura mea de la epiziotomie a fost vindecata la 4 saptamani, de fapt dupa ce au cazut firele era vindecata,acum e chiar "frumoasa" cicatricea.
Dar cum e a ta deschisa?

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

da, e inca deschisa, ce naiba? sa-mi fac griji? sa merg la doctor? nu ma mai doare, doar ma jeneaza perineul cand ma ridic in picioare, uneori, si nici nu s-a infectat, dar nu s-a cicatrizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by gripo

da, e inca deschisa, ce naiba? sa-mi fac griji? sa merg la doctor? nu ma mai doare, doar ma jeneaza perineul cand ma ridic in picioare, uneori, si nici nu s-a infectat, dar nu s-a cicatrizat.

Ce fire ai avut, care ti le-a scos dupa cateva zile sau care au cazut singure? Posibil sa se fi desfacut mai repede vre-un fir, pana nu s-a vindecat?!

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Martha si eu tot Humana folosesc (ca ii mai bag cate un biberon )si pana acum sunt multumita. Pe fatza a facut doar cateva brobonele si i-au trecut repede. Eu stiu ca Humana este singurul cu formula cea mai apropiata de a laptelui mamei.

Gripo si taietura mea era vindecata la 4 sapt. Toate firele erau cazute. Nu ma mai durea deloc. Nu ti-a cazut nici un fir ?
Fa-ti si tu niste spalaturi cu galbenele si pelin. Eu dupa fiecare folosire a toaletei ma spalam cu sapun si apoi cu ceai din-asta.

Sim dupa cat timp vrei sa intrerupi alaptatul ?

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

am avut si fire pe care mi le-a scos la cateva zile, si fire care au cazut singure de-a lungul timpului, deci acum e fara fire dar nici inchisa taietura. am facut si eu spalaturi cu pelin, iar acum doar cu sapun, ca asa mi-a spus doctora. mi-e groaza, daca trebuie sa ma mai coasa iar? chiar nu inteleg ce naiba se intampla, ca nici infectie nu e, e doar rana curata, neinchisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, probabil ca prin martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

buna dimineata....nu mai pot...nu am inchis un ochi azi-noapte...
Gravidutelor dormiti mama cum cat puteti....ca apoi adio somn.
uhhh ce mie dor cand dormeam cate 24 ore...:((

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput