Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, as merge si eu maine la Targ (parca maine se deschide), dar nu stiu cat ma tin picioarele (burta). Preturile oare cum vor fi? Mai mari, mai mici, sau cam la fel?

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Alipiticot, de ce iti revii greu dupa cezariana? Eu acum culeg pareri, ca eu tot pt. cezariana am optat. Pareri pro si contra.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Alessia, ai un baiat tare scumpic , sa va traiasca !!!

Floricika, foarte frumoase desenele din camera printisorului vostru frumos !!! Iarta-ne si pe noi ca nu le-am "studiat" mai demult .

Sandra 39w4d Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Noapte buna, tuturor!
De bufnitat, nu prea se mai bufniteaza. Tin minte ca, un timp in urma, a doua zi dimineata gaseam vreo 3-4 pagini scrise in timpul noptii.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by GETY
Sandra, ai raspuns inainte sa-ti adresez eu intrebarea. Eu cred ca noaptea acum mi-e cel mai greu, din cauza arsurilor. Nici nu-mi vine sa ma culc.
Pana la urma dr. s-a hotarat sa nasti pe 9 sau mai devreme?

Pai sambata pe 7 fac 40sapt, si dr a spus ca daca nu ma apuca pana atunci luni pe 9 sa ma duc cu bagajul la spital pt inducere...

Sandra 39w4d Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sunt necajita...

De vreo saptamana si mai bine am observat ca am mari probleme cu edemele la picioare... Se umfla ingrozitor, inca de dimineata sunt umflate rau de tot iar spre seara si mai si. In seara asta sunt ca niciodata: gleznele nu se mai cunosc, picioarele ca niste pernutze, gambele usor dureroase. De fapt si talpile ma dor la atingere, din cauza inflamatiei... Ce sa fac? S-a mai confruntat cineva cu asta? Ma sperii... imi vine sa ma duc si la spital. POate fi semn de ceva nasol? Ma gandesc ca daca ar fi o probl cu tensiunea m-as simti rau cumva... Susa parca tu ai avut probleme de astea mai demult. Au trecut cu ceva? O fi "normal" acum spre sfarsitul sarcinii?

Eloise 38+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

MA duc in pat, sa pun picioarele pe o perna. Sper sa se mai reduca edemul pana maine. Ma ingrijoreaza pt ca eu sarat nu mananc, si beau cel putin 2l apa/zi (plus lapte, ceai). Numarul la pantofi mi-a ajuns de la 38 la 40 in ultima luna. E groaznic! Macar de n-as avea motiv de ingrijorare si daca ar fi cumva tipic pt perioada asta a sarcinii!

Eloise 38+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

eloise - nu cred ca trebuiie sa te alarmezi. Daca tensiunea ti-i ok, atunci slabe sanse sa fie preeclampsie. Totusi pentru linistea ta ai putea maine dimineata sa mergi sa faci un examen de urina. Rezultatul cred ca ti-l poate da foarte repede, in decursul a cateva ore. Nu te stresa. Si eu am edeme foarte mari, de vreo 3 zile nu mi se mai desumfla, nici picioarele, nici mainile, Parca-mi crapa imediat pielea.Dar tensiunea mi-i ok, si de cate ori am dat analize au fost ok, desi edeme aveam foarte mari.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eloise, eu am avut edeme la picioare de la 7 luni si nu mi-au trecut pana am nascut, puteam sta cu el tot sus ca degeaba,dimineata nu erau chiar asa umflate, tensiune era mica,dr. mi-a zis ca nu am ce face. Eu mi-am cumparat saboti numarul 38, eu port 36 si mi-am luat din aia cu scai care se putea regla latimea.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

eloise si eu am avut aceleasi probleme in ultimile 2 luni. Sa-ti iei tensiunea ca sa te linistesti, daca tensiunea e ok nu e nici o problema, doar ca e foarte incomod. La mine nu ajuta tinutul picioarelor mai sus. Si sa stii ca picioarele mi-au revenit la normal la o saptamana dupa nastere.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput