Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna,
Mare dreptate ati avut cand spuneati de mamici ca sunt cu bbi in parc. Dupa 5 luni de stat in casa mi se pare ireal sa ma plimb cu iubitul meu ingeras prin parc si sa ma bucur de covorul de frunze uscate, de soare, de oameni, de tot!

Bun venit noilor mamici si bebici!

Nu e un mes de ramas bun, dar vreau sa va multumesc tuturor pt sprijinul si intelegerea acordata pe parcursul celor mai lungi si chinuitoare luni din viata mea- ultimele luni de .Nu pot decat sa ma uit in urma si sa II multumesc lui Dumnezeu pt cel mai frumos cadou din viata mea si sa va multumesc inca o data voua -'colegelor de suferinta' pt ca fara voi timpul ar fi trecut infinit mai greu pana la marea intalnire!
Va doresc tuturor cei mai frumosi, sanatosi si norocosi bbi din lume!

pupici

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Vreau sa va intreb ceva mai delicat .
Stiam ca dupa ce se rup membranele exista pericol de infectie, dar daca se elimina o parte din dopul este acelasi pericol daca fac baie in cada sau ?

Sandra 39+ Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alessia80, esti o mamica fericita! Debordezi de optimism si cu ocazia asta am luat si eu o mica "doza" de la tine. Si parca mi-a mai trecut teama... un pic...

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Sandra, bine ai revenit. Ce mai faci? Ce-ti face burticutza?

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Sandra, deci, cum ar veni, tu pe 9 si eu pe 10, daca nu se intampla ceva intre timp. Vin bebelinele!

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Buna fetelor,
Gravidutzelor care ati mai ramas, parca imi cititi gandurile :). Nici eu nu mai rabdare deloc. Bebica se impinge tot mai tare, probabil semn ca nu mai are nici loc, nici rabdare. Somnul noaptea e un lux; daca dorm mai mult de 2 ore consecutiv sunt o fericita; de pe acum ma simt beata toata ziua, nu stiu cum o mai fi cand vine bebica...
Maine ne ducem sa vedem cat a mai luat in greutate (ca sapt trecuta avea 3,250) si daca si-a schimbat pozitia.

Ca veni vorba, este adevarat ca daca bebe e asezat cu fatza in sus (adica cu manutele inspre burtica mea) este mai grea nasterea normala, sau travaliul este mai lung? Noi ne-am pregatit pentru cezariana, dar as vrea sa stiu ca, daca ma apuca din senin, pot naste si normal...

Abia astept sa aud si eu scancit de bebe in casa mea.... Pana atunci ma duc sa mai spal hanitele odata...
Va pup!

Diana 37w cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Mai intai vreau sa felicit noile mamici!! Sa aiba p[arte de bebici cuminti si laptic mult.

Va citesc cam pe sarite ptr ca puiul meu nu prea ma lasa sa am timp si ptr mine. Sper sa vina si vremuri mai bune.

Ionica, am citit povestea ta ... si stiu acum ca esti si tu una dintre mamicile care stiu ce imensa realizare este sa-ti tii puiul in brate.

In rest ... ce sa va spun? Viata noastra e un maraton continuu, dorm cand doarme el, incercsa ma mai dezmeticesc in cursul zilei dar e f greu.

Sper sa revin curand.

Catalina, 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

eu am facut hemoroizi, interni...s-au si spart....am facut cu sange....
nu pot sa inteleg de ce...ca nu eram constipata
off

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by microbu

Vreau sa va intreb ceva mai delicat .
Stiam ca dupa ce se rup membranele exista pericol de infectie, dar daca se elimina o parte din dopul este acelasi pericol daca fac baie in cada sau ?

Sandra 39+ Anais Stefanie -> inca un pic

Sandra pierderea dopului nu expune la acelasi risc de infectie precum ruperea membranelor, dopul protejeaza de infectie pe termen lung, in lunile de sarcina, dar e normal sa-l elimini cu cateva ore/zile sau chiar saptamani(cum s-a mai vazut pe aici) inainte de nastere.

CARMEN cum faci ca sa stai intr-o rezerva la Cuza? Tu ai stat in rezerva de 2? Inteleg ca nu se poate cu rezervare din timp... doar tre sa ai noroc sa fie libera... Apoi, dupa cezariana, la terapie intensiva, ii intrebi dacaau rezerve libere, sau cum?

Eloise 38 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, am mai auzit si la alte mamici. Cica ar fi de la schimbari hormonale, ca nu mai scapam odata de hormonii astia care-si fac de cap! Ia ultraproct ca sa previi infectia, altceva nu stiu.

Mergi la inceput