caut risatarum si uteplex

caut risatarum si uteplex | Autor: giul

Link direct la acest mesaj

Fetelor ,eu citesc revista Formula As in fiecare saptamana .In nr de azi este acest articol,iar mie nu mi se pare ca s-ar cere aceste medicamente gratuit ,oricum eu il scriu cuvant cu cuvant."Am o fetita,Diana,in varsta de 9 ani,bolnava de tetrapareza spastica si as avea nevoie de doua medicamente ce se gasesc in Germania-Risatarum si Uteplex.Ii rog pe cei care ma pot ajuta sa procur aceste medicamente sa ma contacteze.Va multumesc din suflet.Ivasca Elena-Lacramioara -com.Moara,jud.Suceava tel 0741 505 779"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Am citit mesajul si o sa incerc sa sun sa le dau mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Adelyna eu nu o cunosc ,dar iti multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floricris spune:

si eu sunt tare suparata, nu stiu ce sa mai fac, baietelul meu a implinit de curand 2 anisori si are disgnosticul TETRAPAREZA SPASTICA. Vrem sa mergem la Clinica de Recuperare din UKRAINA (http://www.reha.lviv.ua/), dar costa si ... e greu, (ne-ar trebuii 15.000 Euro/ An, pentru ca trebuie mers de 4-5 ori/an).
Copilasul meu a inceput sa manance, intelege cea ce ii spui, este atent la orice miscare si orice zgomot dar nu poate sa stea in fundulet, sa-si tina capsorul sau sa mearga.
Daca detineti si alte informatii, va rog scrieti.
Va doresc sanatate si Doamne Ajuta-i sa se faca bine !
EU NU II DAU DECAT TONOTIL, TIE CINE TI-A PRESCRIS ACESTE MEDICAMENTE, CE EFECTE AU, TE ROG POTI SA-MI DAI MAI MULTE DETALII. Noua nu ne-a dat nici un medicament, a spus ca trebuie doar foarte multa gimnastica, recuperare.

Mergi la inceput