Bazar pt ALEX (15)
Raspunsuri - Pagina 3
roandre spune:
quote:
Originally posted by bumbacel
Da, daca nu sunt identice. Daca sunt identice vreau unul singur pentru 10RON
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
Bumbacel, nu sunt identice. Te trec la adjudecate cu 2 cd-uri.
Dupa ce achiti in cont ne intalnim sa-ti dau produsele de la mine.
aurelia1278 spune:
Ghete cu blanita la interior, marimea 24 (aprox. 14cm la interior), noi - 10 RON
O idee prea mici pentru pustoaica mea .
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
ana_maria222 spune:
Vreau sa pun si eu niste carti la bazar si 3 inele de argint...cum sa procedez???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by aurelia1278
Ghete cu blanita la interior, marimea 24 (aprox. 14cm la interior), noi - 10 RON
O idee prea mici pentru pustoaica mea .
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
Licitez eu pentru ghetute - 12 RON
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
roandre spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
Vreau sa pun si eu niste carti la bazar si 3 inele de argint...cum sa procedez???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.
ana_maria222, pune descrierea produselor si trimite-mi la mandreescu@yahoo.com poze cu produsele si eu le afisez in listuta.
Multumim frumos!
Utile pt burtici, viitoare mamici
roandre spune:
Licitez 646. Ghete cu blanita la interior, marimea 24 (aprox. 14cm la interior), noi (aurelia1278) - 15 RON
herra spune:
buna ziua!
licitez pentru:
341. Suzeta termometru Farlin (Cornelia ,este la roandre) - 4 RON
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
herra spune:
si pentru asta:
570. Maleta dama, fara maneci, gri (alma) - 7 RON
daca imi mai spuneti la cine este - tot la Mihaela? - si cu aproximatie materialul.
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
ana_maria222 spune:
Acum descarc si eu pozele si trimit mail...... din pacate nu am reusit sa le fac prea clare...
roandre spune:
quote:
Originally posted by herra
si pentru asta:
570. Maleta dama, fara maneci, gri (alma) - 7 RON
daca imi mai spuneti la cine este - tot la Mihaela? - si cu aproximatie materialul.Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina si Vlad
Asta este la alma. Eu am doar suzeta-termometru si produsele care au scris in paranteza ca sunt la mine.