Bazar pt ALEX (15)
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana75 spune:
Mihaela, poti scoate produsul 489 din lista; tu ai confirmat primirea banilor, iar eu confirm primirea produsului (multumesc, Eliana).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
bumbacel spune:
Licitez pentru 236. Dispozitiv pt masaj Avon - 5RON
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
elyanne spune:
Ioana
Liana am ajuns si la posta cu ocazia asta... asa ca aseara ti-am trimis cartea. Sa ma anunti daca a ajuns... ca sa scap de-o grija ... ca am trimis-o normal, fara confirmare de primire.
S-a mai nascut o stea
Liana30 spune:
elyanne o astept si daca nu plec pana vine te anunt..daca plec confirmarea o vei primi peste o saptamana cand revin..Multumesc!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
Maria28 spune:
Mihaela ,am primit astazi bluzita de la tine ,i se potriveste de minune lui Andreea ...multumim!
roandre spune:
Maria28, ma bucur ca ii vine bine bluzita fetiteti tale. Maine sau poimaine trebuie sa primesti si botoseii.
bumbacel, cred ca o sa ti se adjudece produsul. Prin ce zona stai?
bumbacel spune:
roandre, stau in celalalt capat al orasului, in Militari. Vedem noi cum ne intalnim. Trimite-mi un nr. de telefon, daca se poate, si luam legatura.
Intre timp am mai studiat listuta si vreau sa licitez si pt 243 CD cu Holograf - 8 RON si pentru 078 Povesti pentru copii - 2 RON
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
roandre spune:
quote:
Originally posted by bumbacel
roandre, stau in celalalt capat al orasului, in Militari. Vedem noi cum ne intalnim. Trimite-mi un nr. de telefon, daca se poate, si luam legatura.
Intre timp am mai studiat listuta si vreau sa licitez si pt 243 CD cu Holograf - 8 RON si pentru 078 Povesti pentru copii - 2 RON
Bumbacel, povestile sunt la 10 RON/cd-ul...si sunt 2 cd-uri. Te mai intereseaza?
bumbacel spune:
Da, daca nu sunt identice. Daca sunt identice vreau unul singur pentru 10RON