Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Vad ca dezbateti lucruri care imi sunt asa comune. O sa incerc sa va citesc cat mai des. Am si eu niste intrebari... Ca la «piersicute» sunt «cea mai mare» si copii sunt cu alte probleme.
ma alatur si eu intrebarilor lui Alma.
1. Dintre voi , alaptati exclusiv, se intampla sa planga copilul, inca, dupa 2 ore de cand a mancat? De foame vorbesc. El ia bine in greutate, avea pe 31 aug 6450 , el fiind nascut la 2990 pe 4 iunie.
2. Sau plange din alte motive, adica dintisorii ? Ca imi face niste crize , parca il torturez. Si nu stiu ce sa-i fac. Simptome parca are: saliva multa, isi baga manutele in gura. Suzeta nu o accepta, o scoate afara cu limbuta( ca la inceput) sau parca o roade... Iar noapte se foieste , se trezeste, maraie, dar nu-l mai pot potoli ca pana acum dandu-i sanul.
Cand v-ati prins ca sunt dintisorii, ati uns cu crema ? Ca nici asta nu am curajul sa fac...Chiar daca am cumparat ceva.
Oricum eu sunt moarta de somn. Ca inainte se trezea sa manace, eram obisnuita, ii puneam sanul in gura si adomea la loc. Si eu langa el.Dar acum doar se foieste....Si ma oboseste peste masura.
1.DA. POate e in crestere si de aceea suge la 2 ore. Si Petra se mai trezeste fix la 2 ore.
2.DA plange si cu crize de nici in brate nu se potoleste . banuiesc ca e de la dinti dar nici eu nu indraznesc sa ii dau ceva.
DA mi se trezeste si noaptea. Solutia la problema cu foitul: Cand Petra se foieste, o intorc pe burta si adoarme inca 2-3 ore. Alta solutie: dormiti in alta camera. Lasati copilul singur.
Pupici
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
Si va mai stresez cu un lucru: cand ar trebui sa ridic si eu cu o treapta spatarul la carut? La ce inclinatie ar trebui sa-l pun? Petra are 4 luni fara 11 zile!
scolioza din ce cauze apare la copii?
Multumim !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Si va mai stresez cu un lucru: cand ar trebui sa ridic si eu cu o treapta spatarul la carut? La ce inclinatie ar trebui sa-l pun? Petra are 4 luni fara 11 zile!
scolioza din ce cauze apare la copii?
Multumim !
Eu ridic cand si cand spatarul la carut, cand vaz ca Alec vrea sa priveasca in jur, dar nu il las prea mult itmp asa, inca e prea fragila coloana lui. Asistenta mi-a spus clar ca nu ar trebui sa-l lasam sa stea inca in fundulet, sau in picioare, chiar cand il tinem de subtiori.. ca ne laudaram la dumneaei ca Alec deja sta in picioare, sustinut fiind, si da sa mearga
Sa stii ca am ales culoarea cu care scriu tocmai pentru ca mi s-a parut ca se poate citi relativ cu usurinta... as fi ales si eu verdele Ineiioana, dar am vrut sa fiu originala
Mikion, si Alec face aceleasi scene din cauza faptului ca dintishorii "lucreaza". E mereu marait... am cumparat ieri dentinox, dar nu am folosit inca gelul.
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
vivighe spune:
Booon...nu-i nimik Amiss...bine ca mi-ai spus...mai ales ca de obicei insir ditai mesajele...ar fi pacat sa nu le citeasca toata lumea...stai numai sa ma dumiresc cum sa fac niscai schimbari...
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
vivighe spune:
aoleu ce-am facut...mai incerc....
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
dolcebaby spune:
Raluctza
Amiss super carutul! Sa il stapiniti sanatoase si la citi mai multi km de impins
Mai vroiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu ce... am dormit cu Teo pe picioare toata noaptea, nu stiu ce a mai avut ca de la dintzi nu cred ca mai e...
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
oanaS spune:
Fetele care aveti peg-perego (eu am peg-perego aria),nu il deranjeaza pe bebe la cap chestia aia de plastic in care sunt prinse centurile? Pe mine ma DISPERA..De asta nici nu folosesc centurile,il prind doar cu alea laterale.
Voi cum faceti?
oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)
www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze
adriella spune:
Buna mamici si bebei! Am fost si noi saptamana trecuta la vaccin. Nu am plans deloc ba chiar am vorbit, am gangurit, am zambit, am ras tare, am aratat cum dam din picioare si ca sa fie treaba treaba ne-am intors si pe burtica.
Cantarul arata la 4 luni 7300g si 67cm.
D-na doctor ne-a zis sa nu incepem inca cu diversificarea si sa mai stam o luna pe Humana2 si plus ce mai sugem de la mami.
Am vazut pozele cu bebei vostri sunt toti dulci si frumosi foc.
Am o intrebare despre alaptat, eu am inceput lucrul. Il alaptez dimineata la 6:30 apoi il duc la doica iar eu plec la servici pana la ora 16 pana ajung acasa e 16:30 pe la ora 17 ajung si la doica. Am voie sa-l alaptez dupa 10 ore de pauza? Ma gandesc sa nu fie laptele prea obosit-cum se spune- sau statut... astept un raspuns din partea voastra. Multumesc anticipat
Carmina, am inteles bine... Mihnea bea 400 ml de lapte la o masa? Cum ai ajuns cu el la asa o performanta? Raducu al meu mai mult de 140ml nu poate sa manance...
Adriella si Octavian Radu 25 mai 2006
irinaghita spune:
Salutare!
In primul rand Lacri La multi ani!! pentru cei doi sarbatoriti de azi.
In rest, vreau sa va spun ca de dimineata am mancat o placinta cu branza si mi-a fost atat de rau imediat si m-am deranjat la stomac...
Din cate stiu eu, nu trebuie sa-i dau san azi daca mie mi-a fost atat de rau, nu? Ca Radu inca nici nu si-a revenit foarte bine dupa problemele cu stomacul, si ma gandesc ca i-as face mai rau, voi ce stiti?
Pupici
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
oanaS spune:
Adriella,nu exista bebe care sa manance 400ml la o masa Atat a mancat mihnea intr-o zi.
oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)
www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze