Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Vad ca dezbateti lucruri care imi sunt asa comune. O sa incerc sa va citesc cat mai des. Am si eu niste intrebari... Ca la «piersicute» sunt «cea mai mare» si copii sunt cu alte probleme.
ma alatur si eu intrebarilor lui Alma.
1. Dintre voi , alaptati exclusiv, se intampla sa planga copilul, inca, dupa 2 ore de cand a mancat? De foame vorbesc. El ia bine in greutate, avea pe 31 aug 6450 , el fiind nascut la 2990 pe 4 iunie.

2. Sau plange din alte motive, adica dintisorii ? Ca imi face niste crize , parca il torturez. Si nu stiu ce sa-i fac. Simptome parca are: saliva multa, isi baga manutele in gura. Suzeta nu o accepta, o scoate afara cu limbuta( ca la inceput) sau parca o roade... Iar noapte se foieste , se trezeste, maraie, dar nu-l mai pot potoli ca pana acum dandu-i sanul.
Cand v-ati prins ca sunt dintisorii, ati uns cu crema ? Ca nici asta nu am curajul sa fac...Chiar daca am cumparat ceva.

Oricum eu sunt moarta de somn. Ca inainte se trezea sa manace, eram obisnuita, ii puneam sanul in gura si adomea la loc. Si eu langa el.Dar acum doar se foieste....Si ma oboseste peste masura.

Iar pana pe 10 oct nu-l vede nimeni. Ca aici sunt tare greu de obtinut programarile.

Despre diversificare.Ca sa vedeti cum sunt privite lucrurile in Canada puteti citi www.inspq.qc.ca/MieuxVivre/Chapitres/MV13_Aliment_Complement.pdf#page=3" target="_blank">aici
o sa incerc si eu , daca ma lasa Marc, sa va fac un rezumat.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare mamici si tatici de ciresici!!

mama ce de discutii cu diversificarea , nu mai apuc sa bag la cutiuta ce se discuta.. nu de alta dar si daca nu aplicam aceleasi metode macar avem idee si de experienta altor mamici.

Noi am luat scaunul de masa, pana la urma ne-am hotarat asupra unui scaun de la fisher price, e din cele care se monteaza pe un scaun normal, are mai multe nivele si se poate lasa si pe spate pentru copii mai mici, tavita se detaseaza si husa se scoate pentru a fi spalata si dupa ce copilul nu mai are nevoie de el se transforma in booster.. nu stiu cum ii zice in rom.. cred ca ceva gen suport pentru copii de stat la masa, ramane sa vedem cat de bun este. Nu stiu daca interseaza pe cineva toate informatiile astea dar le scriu in ideea ca poate cineva mai este in ceata ca si mine si macar sa stie dupa ce incepe sa se uite.

Felicitari pentru proaspetii dintisori!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

m-am gandit sa imi schimb culoarea la scris dar daca asa rosu nu-l vede mai nimeni apoi alta culoare mai nestridenta!:)))))))

asa sa revin!felicitari DOLCE pt cel de-al doilea dintisor!la mai multi!
si mai vroiam sa scriu ceva dar e de dimineatza si am uitat!na duc sa beau cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

m-am gandit sa imi schimb culoarea la scris dar daca asa rosu nu-l vede mai nimeni apoi alta culoare mai nestridenta!:)))))))
asa sa revin!felicitari DOLCE pt cel de-al doilea dintisor!la mai multi!
si mai vroiam sa scriu ceva dar e de dimineatza si am uitat!na duc sa beau cafea!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Adevarul este Ralu ca ma dor okii de cate ori citesc mesajele tale! Serios, e destul de chinuitor sa citeasca omul ce scrii.

Bulino, probabil ca asunt io mai repezita si d-aia am stricat mecanismul caruciorului A devenit un stres teribil sa intorc manerul, pentru ca merge foaaarte greu!

Va doresc o zi frumoasa!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Lacra,ia zi tu repede cine te-a suparat????Asa dintr-o data nu mai vb cu nimeni necunoscut?Uite un de la noi ca sa treaca.
Si eu care credeam ca doar Andrei al meu are nervisori in somn si se foieste.Mai nou,nu mai vrea sa doarma decat pe o parte.Nu pe burta,nu pe spate si ma innebuneste noaptea.Dca il pun pe o parte,peste noapte se trezeste cu fata in sus si maraie,daca il pun cu fata in sus,realizeaza el ca ceva nu e in ordine si iar maraie.si uite asa o tinem toata noaptea cu intorsul asta pe o parte.Si cand ma gandesc ca atunci cand e treaz se intoarce cum vrea el!De ce nu se intoarne mai frate si in somn???

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Dolce noi ne-am luat carut. Si ne-am luat unul foarte bun. Imi place ca nu e foarte greu, are 8.2 kg, are husa de iarna, si e captusit bine, scaunul se intinde si la orizontala daca e sa il culc pe bebe pe burta sau sa doarma bine pe spate, husa de ploaie sau vant. Se strange repede si destul de mic, se deschide cu o mana are roti mai mari si sunt foarte fericita si multumita de el! Este un model nou aparaut in martie acum ...sau vechi?
Uite poza cu el: Nu am poze cu Petra in el dar vom avea:)
firma: Peg Perego model Centro Completo.
www.maghirom.com/portale/index.php?page=shop.browse&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=151" target="_blank">PegPErego CentroCompleto

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Vivighe si eu te citesc foarte foarte greu. E foarte puternica culoarea albastra si fontul ma incetineste in citit . De aceea poate nu prea pot sa citesc in intregime tot ce scrii, ma dor ochii...si uneori sar peste multe mesaje si apoi vad ca am pierdut ceva foarte interesant. Nu vreau sa schimbi nimic acum din cauza asta...poate am sa imi rezerv mai mult timp sa citesc pe indelete.

Din cauza ca suntem toate pe fuga si foarte ocupate sunt sigura ca citim uneori doar pe diagonala sau doar in dreptul numelui nostru, sau mesajele scurte sau ...ce este usor de citit etc...Nu e nimeni de vina. Si trecem ca trenul prin forum. De aceea e foarte posibil ca sa trecem foarte repede si peste mesajele unor fete care abia au venit sau revenit si sa spunem "poate ii raspunde altcineva acum imi plange bebe"...si pana revii uiti de x y z. Mie mi s-a intamplat.

Mie imi este greu sa citesc fontul comic de exemplu si cel bolduit + culoare puternica sau italic, si fonturile fosforescente. DOROTI la fel mii de scuze . Pot citi dar mai greoi si de obicei citesc inceputul sa imi dau seama despre ce e vorba.

Si inca ceva...culoarea verde este pentru linistirea ochilor. Eu si acasa in word scriu cu un verde f f inchis....so...nu am ratat-o peinaioana si pe lylypana acum si nici ce este scris normal cu negru.

Nu vreau sa se supere nimeni, daca am facut asta imi cer scuze. Si eu as vrea ca mesajele mele sa iasa in evidenta si sa fie usor recunoscute dar pentru asta poate cel mai indicat ar fi sa ne facem o samnatura foarte atragatoare si sa pastram scrisul normal, sa punem multe icon-uri, sa fie totul usor de citit.

Parerea mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra [/limegreen][/font=Comic Sans MS]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Dana, io am terminat fiolele de vit. C, asa ca, nu mai am ce sa-i dau lui Alec. Tu ce fel de picaturi ii dai? Zi-mi si mie, ca sa cumpar, asta micu' inca stranuta, ba' mai si tusea dis-de-dimineata! Mercic
Doroti, noi avem la 4 luni 6800gr, lungimea n-o stiu, ca nu catadicseste tatsu sa-l masoare...

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Bey, si de la scrisu' meu va dor ochii?amiss felicitari pt carut! Si eu am de la peg perego modelul pramette p3 si sunt foarte multumita, e foarte usor de manevrat.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

De exemplu pe camelia o recunosc dintr-o suta, si asta din cauza semnaturii!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput