Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
arleena spune:
fetelor tin sa va anunt ca m-a cuprins o nostalgie si o emotie.....la 00:45 a nascut o prietena un baietel grasunel.....David....
offf, ca al meu e deja mare.....mi-e dor de cand era mic mic....
ama am vazut dintisorii....felicitari micului seby
iulyp si andrei al tau are un dintisor??ca nu cred ca am inteles bine...daca da....felicitari piticului
larisa am vazut pozele scumpei tale....tare draguta....mi-au placut pozele dintre alea care ai pus si poza pe lumea piticilor...ff frumosi ochisori, si o expresie ...mama mama
btw am vazut ca a castigat un copil de aproape 3 ani....poate e mai bine asa, ca la cat se suparara mai nou lumea p-aci cred ca iesea cu dispute si mai mari daca castiga o ciresica....io zic ca in tot raul e si-un bine....
da' din cate stiu eu bebelusul e pana la 1 an...si apoi are statut de copil, nu?ma insel??
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
arleena spune:
ella
ici anei razacioase!!!da' noi nu putem face o intalnire a piticilor la cluj???ia, ce zici?te bagi?daca tot te plictisesti....
de
POZE
nasterea
arleena spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Sunt ceva probleme cu serverul de asta apar mesajele aiurea.
Am aruncat un ochi pe la bebelusii de ian-febr06 si noem-dec05 si au o chestie interesanta, un link spre un site cu un tabel cu greutatile si lungimea bebelusilor de pe lista. Foarte util ca-i vezi pe toti unii langa altii si-ti faci o idee de cum au evoluat si daca mai sunt si altii ca bebelusul tau. Uite aici si www.geocities.com/nov_dec_2005/cresc.htm" target="_blank">aici
Acu eu nu ma pricep si nici n-as avea timp de asa ceva, dar cine stie, eu doar am aruncat undita, sa vedem cine se inhama, mie una mi s-ar parea tare util si ar mai decongestiona listuta.
Diana ,Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
e faina idee, am mai vazut si la altii ceva de genul...da' vb ta, cine se baga sa faca asa ceva???
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)POZE
nasterea
arleena spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Ama, hai ca e haios. Tu citesti mesajul Vivianei, deci e clar ca ea scrie prima si al tau apare inaintea mesajului ei.
Intrebare, pana cand diversificam? Adica cam la ce varsta bebe trebuie sa ramana doar cu 2 mese de lapte si restul cu ce se poate?
Azi in parc am intalnit o mamica, ne cunoastem din parc de acum 3 luni, si are o fetitza de 6 luni jumate? Stiti ce rontatia bebelusha aceea? Un colt de paine...pe care ulterior l-a scapat pe jos. Si stiti ce s-a gandit mama ei? "Vai Denisa, ca asa o cheama, te inteleg ca nu-ti place painica...." si i-a dat, ghiciti ce? Un pateu de la fornetti, din ala lunguietz si bebe l-a mancat. Si nu a aptit nimik. Stiu ca nu este sanatos dar intamplarea asta mi-a dat un pic de incredere in ceea ce priveste diversificarea. Eu fiind foarte stresata ca poate nu fac ceva bine, acum ma gandesc ca sunt pe drumul foarte bun si ca nu am ce rau sa-i fac lui Mihnea avand in vedere ca eu nu am de gand sa-i dau fornetti macar pana la 12 ani.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
fornetti???
si eu evit sa manac asa ceva......e totusi un bebe mic....mda, fiecare isi creste copilul cum crede ca e mai bine. noi avem noroc ca ne putem informa mai mult decat altele.....dar nu le putem judeca......pt ca nu sunt instruite si cie ar putea sa le educe in privinta asta sunt pediatri, medicii de familie care ne-am cam lamurit cum sunt....sunt f putin cei care mai pun mana pe o revista de specialitate sau mai cauta pe internet informatii noi...asta e..sa ne bucuram ca noi putem avea acces la informatie.eu recomand tuturor prietenelor mele site-ul asta in special celor care vor un bebe sau au deja.
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)POZE
nasterea
arleena spune:
am uitat...doroti ne treci si pe noi la 4 luni cu 7900g si 68 cm...ca imediat venim cu date noi de la 5 luni
merci
de
POZE
nasterea
dolcebaby spune:
Ellax esti o scumpa !!!
Felicitari Anei pt kg si pt creasta cea creatza
ii doresc multa sanatate !!!
AAA, si tie felicitari pt stea mey si la mai multe !!!
Teo a mea cred ca a facut diaree... de 3 ori amschimbat-o in noaptea asta... ce as putea sa-i dau pe linga ceai de menta ?
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
EllaX spune:
Dolce, poti sa-i dai Smecta, 1 plic/zi, impartit in 2-3 prize. Il dizolvi in apa sau ceai si i-l dai cu biberonul. E mai important sa-i dai lichide (nu ceai de musetel), sa-si suplineasca pierderile. Da'... esti sigura ca-i diaree si nu-s doar scaune mai frecvente? Sunt si mai lichide si mai neformate decat in mod obisnuit?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
nastad spune:
Buna dragelor!
Am scris 2mesaje lungi si mi s-arestartat calculatorul, le scriu pe bucatele, ca vreau sa va spun asta...
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
nastad spune:
continuare
Am vazut o mamaica , in parc,cum ii dadea nepotelului(nu avea mai mult de 3 luni) fanta, cica sa nu pofteasca
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
inaioana spune:
Calciu carbonic poti sa ii dai, este foarte eficient. 3 "varfuri de cutit" pe zi (eu ii dadeam lui Serghei cam cat de mult puteam apuca intre doua degete). Merge sa ii dai si CC si Smecta.
Daca e diversificata: cereale de orez simplu, morcov, Milupa HN25...chestii de genul asta.
Daca kk are mult mucus si nu da semne ca se modifica in bine astaz...fuga la dr.
Multa sanatate!
Revin.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici

, mie una mi s-ar parea tare util si ar mai decongestiona listuta.
[