Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
ama_kaly spune:
Carmina la 10ani o sa-si cumpere singur
Oricum, tare faza.Si mie mi se tot povesteste de bebei care la 6 luni mananca de toate si vai, ce mama denaturata sunt eu ca nu i-am dat nimic copilului de mancare decat lapte pana la 5 luni, ca da in anemie
Al meu sot la 7 luni manca cartofi prajiti singur din castronel..istorioara povestita de soacra-mea
Si tot felul de rude "sfatoase" si "binevoitoare" care lauda bebei de 10kg la 3luni si ridica in slavi mame care le dau ciorba si sarmale din primele saptamani de viata
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
carminabulina spune:
Ama, hai ca e haios. Tu citesti mesajul Vivianei, deci e clar ca ea scrie prima si al tau apare inaintea mesajului ei
.
Intrebare, pana cand diversificam? Adica cam la ce varsta bebe trebuie sa ramana doar cu 2 mese de lapte si restul cu ce se poate?
Azi in parc am intalnit o mamica, ne cunoastem din parc de acum 3 luni, si are o fetitza de 6 luni jumate? Stiti ce rontatia bebelusha aceea? Un colt de paine...pe care ulterior l-a scapat pe jos. Si stiti ce s-a gandit mama ei? "Vai Denisa, ca asa o cheama, te inteleg ca nu-ti place painica...." si i-a dat, ghiciti ce? Un pateu de la fornetti, din ala lunguietz si bebe l-a mancat
. Si nu a aptit nimik. Stiu ca nu este sanatos dar intamplarea asta mi-a dat un pic de incredere in ceea ce priveste diversificarea. Eu fiind foarte stresata ca poate nu fac ceva bine, acum ma gandesc ca sunt pe drumul foarte bun si ca nu am ce rau sa-i fac lui Mihnea avand in vedere ca eu nu am de gand sa-i dau fornetti macar pana la 12 ani.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
dolcebaby spune:
Carmina, cred ca ai vrut sa scrii pina la 12 luni ca la 12 ani maninca si singur ![]()
Imi povesteste mama ca mie mi-au dat sa maninc la doua luni piine cu ciorba de peste... asta a fost prima mincare...cica asa se dadea ...o superstitie bineinteles...am fost si sunt sanatoasa tun !
Poate mamica din parc nu are net sa se informeze si nici timp sa citeasca prin carti asa ca face si ea cum crede mai bine.
AMA v-am vazut dintzii de iepure
cam in ceata dar se vede, nu mai chinui baiatu' cu blitu'
Multumim pt vot !
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
carminabulina spune:
Nu mai fetelor, am zis ca io personal poate la 12 ani o sa-i dau acum ca el se va infinge in fornetti mai devreme, treaba lui
. Ama cred ca totusi la tine e o problema, ca vad ca mi-ai raspuns si dupa aceia a aparut mesajul meu.
Am vazut si eu dintzii lui Seby, si cum i-am spus si lu' Dolce, incredibil dar sunt reali. Adica ei exista, stii...parca mai ieri erau in burtika, bebeii nu dintzii, si acum uite-i ce mari s-au facut, la fel: bebeii nu dintzii.
[poze carmina
uite cum cresc
carminabulina spune:
Dolce si mie mi-a dat mama de la 4 luni lapte de vaca si ca sa ma satur turna si niste gris in el. Am intrebat-o pe mama cum i-a trecut prin cap sa-mi de asa ceva si mi-a raspuns ca ce vrea? asa era pe vremea aia, ce cred eu ca sareau cerealele prin rafturi? Saracele mamici, le iubesc pe toate chiar daca sunt acum depasite de noul mod de a creste copiii.
[poze carmina
uite cum cresc
DianaR spune:
Sunt ceva probleme cu serverul de asta apar mesajele aiurea.
Am aruncat un ochi pe la bebelusii de ian-febr06 si noem-dec05 si au o chestie interesanta, un link spre un site cu un tabel cu greutatile si lungimea bebelusilor de pe lista. Foarte util ca-i vezi pe toti unii langa altii si-ti faci o idee de cum au evoluat si daca mai sunt si altii ca bebelusul tau. Uite aici si www.geocities.com/nov_dec_2005/cresc.htm" target="_blank">aici
Acu eu nu ma pricep si nici n-as avea timp de asa ceva, dar cine stie, eu doar am aruncat undita, sa vedem cine se inhama
, mie una mi s-ar parea tare util si ar mai decongestiona listuta.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
EllaX spune:
Imi vine sa va pup pe toate! Si pe suparacaioase, si pe mai putin suparacioase, si pe stresate de diversificare, si pe stresate de dinti... bai, la toate ne cam tzatzaie fundul pentru copilasul propriu, si mai avem si casele vraiste, si am manca si noi o ciorba, si mai trebuie rezolvate facturi, cumparaturi, trebuie sa slabim... una peste alta, avem o gramada de motive sa fim stresate, si sa plangem, si sa ne suparam. Ne-om ierta noi unele pe altele, nu-i asa? Ca daca noi nu ne intelegem unele pe altele, cine sa ne inteleaga? Ceilalti? Sa fim seriosi! Peace, women! Haideti la pupat!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
EllaX spune:
Io mi-s fara barbat, care inca nu si-a terminat ziua normala
de munca (salariu 540 RON/luna), si care mai are inca vreo 2 zile asa, saptamana asta, plus o garda - duminica. Se cheama ca ma descurc si singura, da' mi-e urat si trist!
Am vreo trei motive de bucurie: ca Ana a luat 300 grame, in ultima saptamana - avem 5450 grame, la 3 luni si 2 zile; ca in sfarsit seamana copila si cu mine - i se increteste parul si-i face creasta
; ca am iesit singura cu carutul - cu aventuri in lift si pe scarile din fata blocului, dar am reusit! Pe aceasta cale, as dori sa injur frumos de mama pe toti aia care n-au pus in cartierul asta rampe, si au pus multe trepte mici, pe care carutul n-a invatat sa le coboare!
Maine merg cu Ana la eco de sold, sper sa fie bine si sa scapam de pampersu' cu bretele
. Oricum, i-am dat jos, cu de la mine putere, chestia aia pe care o purta pt soldulete, si a inceput fata sa pape mai bine!
Si s-a lungit, in 5 zile, vizibil, ca nu-i mai comprima prostia aia biata coloana verterbrala!
EllaX spune:
Despre fonturi: parerea mea este ca fiecare are dreptul sa scrie cu ce culoare, ce tip de caractere vrea, tot asa cum fiecare este liber sa citeasca doar ce vrea.
Despre diversificare: o sa ne straduim sa lucram cat mai bine, fara sa facem nevroze (ar fi una in plus, la mine
) de frica greselilor. Pana una-alta, omenirea inca exista, dupa milenii de diversificare.
Despre dinti: no, astia sunt nevroza mea! Or sa-mi si agite copilul, or sa si trebuiasca ingrijiti! Mare responsabilitate! Oricum, frumosi dintisori au cireselele!
Despre prajituri si torturi: ma enervati! Astea-s poze de pus pe forum cu femei care abia au nascut?! Lacri, fa bine si da-mi si mie retetele, pentru cand oi slabi!
Despre steluta mea nou-nouta de membru al forumului... Cum, doar eu am observat-o? Si ce? Tot ma bucur!
EllaX spune:
O poza pentru clubul razaciosilor (infiintat de Mocuta):
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/detail?.dir=87ebscd&.dnm=f11ascd.jpg&.src=ph
Si dovada ca voi avea fata ca par cret:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/detail?.dir=87ebscd&.dnm=1d9fscd.jpg&.src=ph
Si gata, merg sa fierb biberoane! Noapte buna!