Exista nepotrivire sexuala?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

da, cind unul din ei vrea de 7 ori pe zi, cu diverse ustensile, eventual si citeva cupluri de prieteni si pentru ea e cam mult. Cind secsu e singura lui/ei relaxare si preocupare. Cu alte cuvinte cind unul e obsedat si nu se trateaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Care e treaba cu uterul in retroversie? E mai scurt vaginul? (scuze daca e o intrebare prea tampita, cine se prapadeste de ras - imi pare bine ca v-am binedispus). Se rezolva problema cu "ceva" mai scurt?

Si alt exemplu concret de nepotrivire sexuala in afara de treaba asta cu marimea mai exista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La uterul retrovers apare durerea datorita curburii acestuia. Dar se poate rezolva prin schimbarea pozitiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Analitic s-ar parea ca nu se poate.Practica insa ne omoara!Nu e ca atunci cind comanzi o pizza si vineeee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ba exista .

Comorile http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayarna spune:

Sunt femei "calde", chiar "fierbinti" si femei "reci"... femei in care intri ca in ciocolata calda ( adevarata , nu apa asta de vanzare din comert ), femei nisipoase si femei pietroase... sunt femei umede si femei aride... sunt femei introvere si femei extrovere... sunt femei "mari" si femei "mici"...sunt femei care au nevoie de sex si femei pentru care nu e o prioritate...sunt femei puritane prin excelenta si femei frivole...sunt femei cu miros de flori ( asta insemnand femeile femei care se lasa posedate din instinct )si femei cu miros de mosc ( asta insemnand femeile care poseda, cu multe inclinatii masculine )...suntem atat de diferite!
Si barbatii la fel doamnelor.
Potrivirea sexuala este un mare noroc, in rest putem sa fim norocosi invatand sa alegem franchetea si exercitiul...pana la urma va fi ok.
Dar...nu pentru mult timp din nefericire.
Toate bune,

maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Interesant raspuns. Citindu-l ma indemna sa scriu generic un raspuns tip intrebare:
- Tu stii partenerul/partenera tau/ta ce gen este?
- Dar despre tine unde te regasesti in aceasta clasificare deloc neglijabila?

Voi ce credeti despre voi insiva si despre partenerul vostru?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Nepotrivirea/incompatibilitatea sexuala poate avea si alte aspecte, in afara de "marime". Sa va dau un exemplu: cuplu casatorit 10 ani (si inca vreo 2 inainte, de concubinaj), care s-a chinuit in tot acest timp sa faca un copil; tratamente peste tratamente vreo 6 ani, amandoi, pentru ca, pare-se, la amandoi existau "probleme"; la un moment dat, au ajuns la divort (si) din cauza asta, acuzandu-se unul pe celalalt de "neputinta" (comunicarea si, implicit, relatia lor a avut foarte mult de suferit). Asta se intampla acum doi ani. La nici un an de la divort, el isi gaseste o prietena, care ramane gravida din prima (amandoi stiind ca el nu poate). Anul asta isi gaseste si ea pe cineva, si surpriza: acum e insarcinata in 6 saptamani.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Exista, din pacate nu e doar o scuza.
Mayarna, mi-a placut descrierea ta. Asta cam asa o stiam si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marutz spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Eu cred,subliniez eu cred,ca exista incompatibilitate sexuala,nu nepotrivire anatomica.Medicii spun ca vaginul este f.elastic si se dilata cat este nevoie,vezi de ex. fenomenul nasterii cand se dilata...Deci,pana la urma e nevoie de multa experienta din partea barbatului!Poate ma insel,nu am fost confruntata cu asa ceva!

Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!

----------
Scuze Lorenza, dau reply la mesajul tau desi au mai atins si alte fete ce vreau eu sa spun despre nepotrivirea anatomica.
Desi exista cazuri in care vaginul este mai scurt(in general este de ~13 cm, dar stim bine ca partea din fund se "misca" in sus dand mai mult loc penisului care poate in medie trece de 15cm), unele femei au disfunctii sexuale ca de exemplu vaginism-ul - in care peretii vaginului sunt in permanenta incordati. Astfel, vaginul nu prezinta elasticitate, iar penetrarea este f dureroasa, chiar imposibila. O femeie poate dobandi aceasta disfunctie din nastere (se naste cu ea) sau chiar in urma unui act sexual nedorit (aka viol).
"Vaginism falls into the category of sexual pain disorders, being characterized by involuntary spasms of the musculature of the lower third of the vagina, which occur in response to any attempt at penetration. Attempts at penetration in spite of resistance result in pain."
Deci nepotrivirea sexuala poate fi atat psihica (ca barbatul/femei e urata, ca te gandesti la alt barbat/femeie si-ti piere cheful cand vezi cu cine sti de fapt si se duce libido) cat si fizica: boli sau disfunctii sexuale atat la barbati cat si femei

Mergi la inceput