Exista nepotrivire sexuala?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Cand e vorba de disfunctii sexuale,no comment!Cred ca ai dreptate!

"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

nu stiu cum sa-i zic: nepotrivire, incompatibilitate sau ce-o fi ea ...dar exista cu siguranta! altfel ar fi toti barbatii identici d.p.d.v. sexual si toate femeile la fel! Si stim bine ca nu sunt! Tocmai de aici preferintele, "potrivirile" si "nepotrivirile". Insa nu cred ca intr-un cuplu nu se poate rezolva acest inconvenient, bineinteles daca "ai cu cine"... fara sa se ajunga la despartire. Daca exista disponibilitate din partea ambilor soti si interes fata de celalalt e imposibil sa nu se gaseasca o cale pentru a diminua aceasta problema la maxim facand-o chiar fara importanta.

Ma rog, este o problema "de cuplu" si nu se pot da sfaturi, nu se poate generaliza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Asa e Lachi o problema de cuplu si se poate rezolva cu bunavointa din partea amandurora.Daca insa frustrarea(sau durerea fizica) e prea mare mai bine sa renunte de la inceput decat sa incerce cativa ani si apoi sa se desparta.Dezamagirea ar fi prea mare.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

In afara de probleme pur fiziologice, nepotrivire sexuala e de fapt nepotrivire de feromoni. Chestie de miros. Ca doar sintem animale, la urma urmelor.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Bic

In afara de probleme pur fiziologice, nepotrivire sexuala e de fapt nepotrivire de feromoni. Chestie de miros. Ca doar sintem animale, la urma urmelor.

"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Mergi la inceput