Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirona spune:
sara buna fetelor,
ma bucur mult ca v-a placut dulapiorul - se deschide canapeaua la fix - mi-au incaput hainutele fff bine - ati vazut cate am strans??? Cred ca sunt deja de la 5 copilasi.
Aseara am mai primit o plasa de ele - de la o prietena - deci ar fi de la un al 6-lea copilas.
V-am spus eu ca plec spre maternitate cu multe plase - sa mai dau si la alte mame mai amarate decat mine - ca e pacat ca nu o sa ajunga Kara mea sa le imbrace pe toate.
de acum ... mai am doar bagajele de spital de facut - restul e doar joaca prin camera bebelinei - sa lipesc desene, stelutze, sa-i pun un poster mare cu desene animate ... etc.
Cine spunea ca printeaza diploma??? Si io vreau - si mai am ceva de la Danita rugaciunea Inger ingerasul meu - si pe asta vreau s-o printez (cred ca o am deja) si o voi pune la capul patutzului.
Chiar Dani - nu pui tu in albumul 00 din yahoo si alte chestii? Uite asta ar fi minunata - rugaciunea, diploma la general - cu mami eroina ... .etc. Daca vrei bineinteles.
va pupez pe toate - si fug in patutz la cuca nani - ca-s tare obosita.
Miro34+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
ramsan spune:
Iasmi si eu am mancat vara asta numai inghetata... si acum tot inghetata as vrea sa mananc. Parca cioco nu prea ma atrage asa de tare... poate iai amaruie e mai faina dar in rest nik.
Iulia foarte dragutz numele baietelului vostru... tot femeia intuieste cel mai bine ce se potriveste puiutului ei.
Ramona 34+ Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
ama.lia spune:
buna dimineata burticute!
m-am trezit acum o ora sa fac pipi si de atunci... a venit si Alin si a inceput sa sforaie chiar cand sa adorm, asa ca mi-am facut un ceai si am zis sa vad ce ati mai facut
desiree, vacanta placuta, sa ai grija la drum, sa faci pauze dese si nu uita pernuta! Si mie mi-e un dor de Bucovina... cred ca si eu trebuie sa duc munca de lamurire sa mergem acum, cat inca nu e f frig si inca bb e in burtik.
Alexandra, eu asa am patit ieri dimineata, de obicei se trezeste si bb-lina mea imediat dupa mine. ieri nimic. am zis sa vad cum o trezesc, si m-am asezat pe o parte, am mangaiat-o si am rugat-o sa-mi traga doar un sut si dupa aia poate sa doarma la loc, si a facut-o, dar mi-a tras mai multe...
asa ca nu te ingrijora, stai in pozitia in care e el mai activ si ai sa vezi ca iti raspunde.
m_monique si pe mine ma mananca pielea pe burtica si sani, dar am constatat ca trece daca dupa baie ma dau cu ulei de masline, nu cu crema. incearca si tu, poate merge!
Mi-am luat ieri rezultatul de la analize si am colesterolul mare. O fi grav? niciodata nu am avut pb cu colesterolul si acum nu stiu ce sa zic. nu mai am rabdare pana ajung la dr, poate stiti voi ceva.
va, si incerc sa dorm in continuare, daca nu, nani la pranz.
Amalia 32+ si
anateo2004 spune:
buna burtici!
Am si eu o intrebare ptdolores.Am vazut ca suntem la acelasi dr.Eu am vrut sa merg sambata trecuta la control si am ajuns acolo dar ea lacatul pus pe usa.Acum de ieri o sun pe mobil si imi tot spune ca abonatul nu poate fi contactat.Am sunat si la policlinica dar nu raspunde nimeni.Ma gandeam ca poate si-a schimbat nr de telefon.Eu am fost ultima oara pe 9august,apoi ea a fost in concediu o luna ,acum mi-am facut toate analizele si vreau sa ma vada .Eu am nr asta 0722673619.E cumva altul?
Ana29+cu
anateo2004 spune:
dolores,nu stiu cum am reusit ca mesazul meu pt tine e inaintea celui scris de tine.Te tog sa il citesti ca nu stiu ce sa fac.Eu tind sa o las pe miercuri,dar ma mai duc cu o prietena si ea e graviduta de cateva sat si e nerabdatoare sa mearga la control.
Ana+29sap
dolores spune:
buna dimineatza burticoase..azi se anunta o zi cu soare..doresc ca soarele sa nu fie doar afara ci si in vietile noastre si sa ne umple inima de bucurie...mai ales ca avem un motiv in plus..vom fi mamici in curand,....
dolores 31+David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
anateo2004 spune:
Sambata trecuta am ajuns pe la 15,m-am gandit ca din cauza francofoniei.Acum am sunat-o aseara,si azi de de vreo trei ori si il are inchis.Ma gandesc sa nu fie plecata pe undeva.Eu o las pe miercuri.Vroiam sa ma vada acum ca pe 18 am programare la eco Herghelegiu si iar trebuie sa merg la ea,as fi vrut sa fie un interval mai lung intre vizite
Ana 29+
anateo2004 spune:
Poate sa-mi spuna si mie cineva de ce toate mesagele mele apar mai sus,sau cel putin asa le vad eu.
anateo2004 spune:
La euroclinic.Eu sunt pacienta veche si am experinta,asa ca acum am toate analizele facute sange,urina secretii si eco.Ca stiu ce ma asteapta.Ea de obicei te cheama la control si dupa iti da o lista de analize si te cheama peste o satp,asa ca sa evit eu ma duc cu ele facute.
Merci de raspuns.Acum plec la piata.Pupici