Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ama.lia multumesc pt. sfat. am sa incerc chiar azi.
si azi noapte m-am trezit din cauza mancarimilor de piele.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Neata!La noi este innorat,la fel si starea mea.Toata noaptea m-am rasucit in pat,mi-a curs nasul;febra nu am facut(am avut 37 grade).Am baut ceai cu lamaie si miere.
Nu stiu ce sa fac pentru ca trebuie sa merg la o nunta astazi.La cununia civila l-am trimis pe sotul meu dar la masa trebuie sa merg si eu.In fine,sper sa ma simt mai bine pana diseara.
Va

DENY34+IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

deny ai grija de tine. du-te pana la nunta si daca nu te simti bine nu sta. mirii te vor intelege.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

asta e nr de tel..eu am programare la ea pe 11 oct. la ce ora ai fost de era lacatul pus pe usa?? poate avea tel inchis din alte motive..poate era in operatie..cine stie...eu sambata in general ma duc dupa ora 16....si te duci miercuri acum??adica sapt viitoare?

quote:
Originally posted by anateo2004

dolores,nu stiu cum am reusit ca mesazul meu pt tine e inaintea celui scris de tine.Te tog sa il citesti ca nu stiu ce sa fac.Eu tind sa o las pe miercuri,dar ma mai duc cu o prietena si ea e graviduta de cateva sat si e nerabdatoare sa mearga la control.
Ana+29sap

dolores 31+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna dimineata!

Azi s-au anuntat pe la noi 23-24 grade asa ca numai bine pentru plimbarica de 30 min pe care ar trebui sa o facem zilnic dar de acum inainte nu se stie cu vremea asta!

Ramsan - uite ca la cioco amaruie nu m-am gandit, o sa incerc si eu. Inainte de a ramane gravida eram innebunita dupa dulciuri iar acum cu atatea transformari am dat-o in cealalta latura. Poate de aceea nu am luat la bord decat 5 kg si sunt cam ingrijorata dar doctora a spus sa stau linistita ca de acum incepe bebik sa ia in greutate.

Mergi la inceput

eu pe 9 am eco la herghelegiu..la ce clinica l-ai gasit??
si ea m-a chemat pe 11 ca sa fie dupa eco....sa vada si rezultatul la ecografie..intelegi??
cred ca iar a luat-o razna DC-ul

quote:
Originally posted by anateo2004

Sambata trecuta am ajuns pe la 15,m-am gandit ca din cauza francofoniei.Acum am sunat-o aseara,si azi de de vreo trei ori si il are inchis.Ma gandesc sa nu fie plecata pe undeva.Eu o las pe miercuri.Vroiam sa ma vada acum ca pe 18 am programare la eco Herghelegiu si iar trebuie sa merg la ea,as fi vrut sa fie un interval mai lung intre vizite
Ana 29+

poze
poze dolores

Mergi la inceput

anateo , eu tot la euroclinic ma duc...daca vrei sa mai vb...activeaza-ti PM_ul sau trimite id-ul tau de mess daca ai..si daca vrei bineinteles

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor........aseara am plecat la culcarica mai devreme...Mark s-a gandit sa nu o mai supere pe mami si sa o ingrijoreze si s-a apucat de "mutat mobila"cum zicea una dintre voi....asa ca mami a mai a dormit pe la 12.........
Acum astept sa vina sotiorul meu de la servici ca sa plecam....zici ca m-as duce la mii de km nu la 60....am niste emotii...ma mai bat si ganduri negre....merit o bataita buna....nu????????
Ama.lia...multumesc de incurajare...pana la urma a fost asa zcum ziceai si tu si fetele.....
Deny75....apropo de raceala....uite ca pe mine m-a luat si m-a tinut 2 zile si am scapa....am urmat sfaturile fetelor si a dat roade....ceaiuri multe cu miere si lamaie si seara stai cu picioarele in apa fierbinte si frectii cu spirt....da 100% roade...
Danita...inca o mie de ...pentru diploma....
Se vede ca a sosit we....toata lumea se relaxeaza....nu mai e nimeni pe aici.....
Asiza....Dolores.......si sa fiti cuminti pana ma intorc....
Kokorina...tu pe unde-mi umblii??????......
V-am pupat pe toate .....si pe bebelini...sa fiti cuminti si poate pana plec va mai scriu.....

alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Drum bun,Alex, distractie placuta, sa te relaxezi si sa te intorci cu poze!!!

Oana 27+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Imediat plec si vad ca nici una nu a mai intrat pe forum....ne vedem maine seara....sa aveti un weekend placut si sa va bucurati de soare....pupici la toate gravidutele si la bebei...

alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput