Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

M MONIQUE,multumesc!

DENY35+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

THEODORA,bine ai venit in gasca noastra!Pentru inceput,daca vrei sa ne dai cateva date despre tine:data nasterii,data ultimei menstruatii,data probabila a nasterii si eventual medicul cu care vei naste.Poti sa intrebi ce vrei si noi iti vom raspunde,daca stim.

DENY35+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

FRUMOASE POZE FETELOR. Vazut tot.
Ralumat - paca esti in povestea - toate mi sa intalmpla numai mie. Zau asa ... ce de ghinioane.

quote:
Originally posted by deny75

MIRO,ma insel sau PAXELA a facut parte din grupul nostru?Intreb pentru ca am regasit-o la mamici de martie-aprilie si am stat in dubiu daca sa intru sau nu sa o felicit.

DA DA DA. Si chiar a intrat la noi la data respectiva sa ne spuna fericita veste. Felicit-o oricum ... sigur se va bucura. Spune-i toate cele bune si de la noi.

quote:
Originally posted by theodora2006
si eu urmeaza sa fiu mamica la inceputul lui noembrie.as vrea sa discut pe acest subiect.ma ajuta cineva?>???

Teodora - bine ai venit in grupul nostru. Cu ce te putem ajuta? Tu posteaza numai si stai alaturi de noi. Primele tale mesaje vor aparea mai greu ... pana sunt moderate .. dar scapi dupa 10 parca. da-ne ceva date despre tine- te trecem pe listutza - si faci parte oficial dintre noi. Hai impartaseste-ne si noua din experienta ta. In timp ... daca nu te descurci cu ceva - da un semnal ... intreba-ne orice si noi te ajutam.

quote:
Originally posted by MAMAMATEI
ce inseamna e-mail comun? Cum il pot accesa?

avem un mail comun - adica toata lumea din acest grup stie o parola (care apropos - se va schimba curand) si intra pe cele 4 mailuri care se vad in josul listei noastre. Acolo avem diferite materiale atasate - ceea ce pe Dc nu putem face - atasamente, poze trimise, materiale, carticele pentru bb, muzica pentru bebe ... etc. Activeaza-ti Pm si da-mi de stire.

Ma duc sa deschid capitol nou.
fetele noi - sa nu va pierdeti de noi - accesati link-ul spre urmatorul capitol (44).

Miro35+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by theodora2006

si eu urmeaza sa fiu mamica la inceputul lui noembrie.as vrea sa discut pe acest subiect.ma ajuta cineva?>???

machidon-toanca

bine ai venit in .

29 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

va astept cu drag la capitolul urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dbunny, haioasa ai fost cunsoacra ta....am ras cand am citit de carut

Rumax eu cand am fost la dr la inceputul lunii sept. m-a intrebat cat m.am ingrasat si i-am spus 15kg, atunci el m-a certat si de atunci nu mai mananc seara, ca asa faceam nu mancam nimic toata ziua dar seara dupa ce plecam de la firma mancam si s-a vazut, eiii de atunci nu m-am mai ingrasat deloc, dar nici nu mai bag nimic noaptea, doar daca ma roade stomacelul mananc o felie de cascaval si atat.

Cleo 32+ saptamani

Mergi la inceput