Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 29
dolores spune:
pentru cine e interesat, am pus niste muzica in gmail..cel cu nr 3....
dolores
31+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
dolores spune:
lorym foarte frumoase tot ce ai luat si utile
dolores
31+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
Cleomoni spune:
Buna seara fetelor,
Am citit o pagina dar m-a facut Miro curioasa cu mailul comun asa ca ma duc repede sa vad ce scrie acolo...si revin
apropo eu nu am primit nici o diploma si sunt
pt ca tare as fi vrut sa vad cum arata![]()
Cleo 32+ saptamani 
Dbunny spune:
Asiza Mickey si Donald sunt lipiti... nu care cumva sa-mi cresca ficiorul intr-un an cati altii-n 5 sh-apoi sa trebuisca sa vopsesc iara peretzii cu Spiderman, X-men si alte cele chestiuni de ficiori mari![]()
Dbunny
32+
Cleomoni spune:
Merci ´MIRO am vazut si eu in mailul comun ce era de vazut, am avut noroc ca ai scris mare ca pt chiori ca altfel nu vedeam![]()
Kokorino am vazut si pozele tale sunt absolut superbe, si peisajele parca ai locui intr.un orasel de munte din Austria, foarte frumos, dar o intrebare am si eu Unde e parul ala lung si lucios?????
Zina si eu am contractii, si pe mine ma dor toate dar razbat asa din greu si incerc sa le rezolv pe toate, imi tot imaginez cum o sa stau pe la vreo coada la administratie sau mai stiu eu pe unde si mi se rupe apa si ma ud toata pe picioare, Doamne fereste sper sa se intample acasica. Eu cand vad ca tu esti in 36 de saptamni ma apuca emotia rau, sper ca tu sa fii mai tare
Cleo 32+ saptamani 
doradora spune:
fetelor, nu stiu daca si voi patiti la fel, dar eu, de vreo saptamana, o simt pe bebelina sus, in cosul pieptului, zici ca vrea sa imi iasa pe gat. e tare nasol ca nu pot sta decat dreapta ca la raport, mai ales cand sunt in pat e f incomod. mai are cineva bebei care nu au aflat pana la ora asta ca din burtica se iese in general pe jos si nu in sus?
chris
30+
alexandra
m_monique spune:
chris al meu e asa. sta toata ziua pe ficatul meu si mai scoate si capatana in afara, de zici ca vrea sa o ia la fuga.
29 + cu 
Nunta noastra
deny75 spune:
MIRO,ma insel sau PAXELA a facut parte din grupul nostru?Intreb pentru ca am regasit-o la mamici de martie-aprilie si am stat in dubiu daca sa intru sau nu sa o felicit.

DENY
35+cu
IRINA
theodora2006 spune:
si eu urmeaza sa fiu mamica la inceputul lui noembrie.as vrea sa discut pe acest subiect.ma ajuta cineva?>???