placa de par

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu am o placa de intins foarte buna,marca BABY LISS,se poate folosi atit pe par umed cit si pe par uscat,temperatura este reglabila,sint foarte multumita de ea.Am dat cam 40 de euro pe ea.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzza_mik spune:

Buna! Cea mai buna placa de par este cea cu ioni.Auzisem si eu la mai multa lume si acum mi`am cumparat una profesionala, mi`a trimis`o cineva din state si e super, super buna!Adik imi tine parul drept pana la urmatoarea spalare, nu il arde si, in plus, ionii refac parul degradat. Am cautat pe multe site`uri placi profesionale dn alta tzara ( pt k am auzit de la o coafeza k cele de pe la noi care sunt mai bune sunt contrafacute, de`asta nu`mi tineau mie parul drept mai mult de 1 zi) si de cand am primit placa puteam s`o returnez in 14 zile dak nu imi placea cum imi facea parul. Are si garantie..e super misjto placa.. Sper k v-am fost de folos cu sugestia mea in materie de placi si credeti`ma k ma pricep..am incarcat pana acum tot felul de placi, de la multe firme si pentru parul meu cretz rau nu au fost bune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Onutzza ,eu am luat placa Remington din Ro si sunt foarte multumita de ea,in sensul ca parul imi sta intins pana la urmatorul spalat.Si,fiindca spui ca ai parul cret(eu il am doar ondulat),i-am intins si sorei mele parul(ea il are chiar cret si aspru si des),cu aceeasi placa si,la fel,i-a tinut pana la urmatorul spalat.

P.S.Bine ai venit pe
Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Intinsul parului cu placa tine de obicei pana la urmatorul spalat.
Trebuie sa nu-l uzi cu apa, sa nu transpiri, sa nu te prinda ploaia sau sa fie umeazeala.
Eu am parul cret si stiu ce inseamna.

Am placa mea, pe care o folosesc destul de des. Sunt atat de multumita de mine cu parul intins!
Este no name, adusa din State si isi face banul.
O folosesc pe parul uscat si apoi nu-mi mai dau parul cu nimic, arata bine si rezista ok asa.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by anky

Eu am o placa de intins foarte buna,marca BABY LISS,se poate folosi atit pe par umed cit si pe par uscat,temperatura este reglabila,sint foarte multumita de ea.Am dat cam 40 de euro pe ea.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

NU PUNE NICIODATA PLACA PE PARUL UD SAU UMED......................DACA VREI SA MAI AI PAR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Si eu stiu la fel.
Placa trebuie folosita doar pe par uscat.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Vai de capul meu!!! (la propriu!) Unde m-am dus eu, coafeza mi-a intins parul, acesta ud fiind si ieseau aburi, de ziceai ca imi calcam rufe!!!! Doamne, si ea-mi spunea ca e normal! Noroc ca mi-l intind foooaarte rar (am parul carliontat, destul de des, dar mi s-a subtiat firul intr-un hal)...oricum voisem o schimbare, mi-a placut, dar in nici un caz n-as face lucrul asta saptamanal...nu mi-a dat cu nici un ser sau mai stiu eu ce solutie de protejare impotriva caldurii...Bine ca am aflat conditiile in care trebuie facuta "operatia" asta!!! Si sunt mai frumoasa cu el ondulat!(Parerea mea!!!)

Andreutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

quote:
Originally posted by onutzza_mik

Buna! Cea mai buna placa de par este cea cu ioni.Auzisem si eu la mai multa lume si acum mi`am cumparat una profesionala, mi`a trimis`o cineva din state si e super, super buna!Adik imi tine parul drept pana la urmatoarea spalare, nu il arde si, in plus, ionii refac parul degradat. Am cautat pe multe site`uri placi profesionale dn alta tzara ( pt k am auzit de la o coafeza k cele de pe la noi care sunt mai bune sunt contrafacute, de`asta nu`mi tineau mie parul drept mai mult de 1 zi) si de cand am primit placa puteam s`o returnez in 14 zile dak nu imi placea cum imi facea parul. Are si garantie..e super misjto placa.. Sper k v-am fost de folos cu sugestia mea in materie de placi si credeti`ma k ma pricep..am incarcat pana acum tot felul de placi, de la multe firme si pentru parul meu cretz rau nu au fost bune..

Vreau si eu, vreau si eu!!!
Onutzza_mik, cat ai dat pe ea? Ma intereseaza si pe mine una cu ioni si tot asa am auzit ca astea de la noi sunt contrafacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talida_t spune:

Buna fetelor,
Sincera sa fiu, va invidiez ca reusiti sa va intindeti singure parul,ca eu ma chinui in disperare si tot nu reusesc.Ce-i drept,mi s-a spus ca parul meu e greu de aranjat,dar tot nu am crezut pana nu m-am convins.Mi-am luat si eu placa profesionala (Phillips)dupa ce am fost la coafor si am ramas uimita ce bine imi statea cu parul intins.Nu a parul foarte bogat,dar e uscat si are un volum care ma scoate din minti,cu toate ca l-am filat foarte mult. cu toate astea nu reusesc sa-l aranjez singura,doar la salon.

Mergi la inceput
Mergi la inceput