placa de par

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by nadyana

am inca 2 intrebari:cand pui placa aia in priza tr sa astepti sa se incalzeasca, sau pur si simplu treci la actiune?Asta asa, din curiozitate, caci presupun ca daca imi iau voi aprofunda citind instructiunile.Si, cand trec placa peste suvita presupun ca tr sa o las pe portiunea de suvita vreo cateva secunde,nu?Sau trec pur si simplu incet incet placa peste suvita de la radacina la varfuri?

1.eu mi-am luat o placa de la Remington,care se incalzeste in 60 secunde.(si,pentru ca am vazut ca ziceai ceva de 3 mil,sa stii ca eu am luat-o in august si am dat 1.500.000lei).
2.placa se trece usor peste suvita,asa cum ai spus si tu.Nu se insista,pentru ca atunci exista riscul sa arzi parul.

In rest...eu o folosesc de 2 ori pe saptamana(stiu ca e prea des,insa nu am incotro)si sunt fff.multumita de rezultat.Adica,efectiv reusesc sa il intind la fel cum o face coafeza mea.

Pupici si numai bine

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

pai.. astepti sa se-ncalzeasca .. Dac-astepti o vreme si nici un rezultat ai doo variante : ori nu e electricitate ori placa mnitale e nitsel atinsa de un defect .. Serios, in principiu tre sa astepti sa ajunga la temperatura aleasa si apoi sa incepi operatiunea. E de preferat sa treci parul prin placa (eventual de doua-trei ori) decat sa tii placa mai multa vreme in acelasi loc.
Luciul? e simplu - parul ondulat (sau cret) nu e regulat, ca suprafata - de aici si onduleurile de altfel. Iregularitatile lui sunt de fapt niste 'solzisori' pe care, temperatura inalta a placii ii inchide, ii lipeste de fir, rezultand astfel o suprafata uniforma, neteda a firului de par care reflecta impecabil lumina (reflectoarelor ). Ba chiar in ultima vreme, efectul asta de 'par de papusa' a devenit un soi de manie generala - toata lumea alearga dupa efectul lucitor (printre altele, parul lucios este si un semn de sanatate, dar nu in stilul din ultima vreme cand e doar un semn de bunastare financiara - cu cat mai multi bani cheltuiti in saloane de frumusete si pe produse de styling, cu atat mai lucitor parul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Merci mult Kittiesi, bineinteles ca mai am o nelamurire:zilele astea cand am fost la top line, fata de acolo mi-a spus ca, cu aceasta placa, se pot face si onduleuri la par.stiti ceva de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Da, se pot face si onduleuri cu unele prese Uite, www.wikihow.com/Curl-Your-Hair-With-a-Hair-Straightener" target="_blank">aici iti explica si cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Ptiu, la ce frumos le zice kittie, incep sa regret ca n-am paru maturos . Oricum, nota 10 pt rabdare. E a tzishpea oara cind zice de placi.

PS A se citi si printre rinduri. Daca ea zice de tzishpe ori, inseamna ca subectu a fost discutat si ras-discutat de n x tzishpe ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

[quote]Originally posted by Alé

Ptiu, la ce frumos le zice kittie, incep sa regret ca n-am paru maturos . Oricum, nota 10 pt rabdare. E a tzishpea oara cind zice de placi.

PS A se citi si printre rinduri. Daca ea zice de tzishpe ori, inseamna ca subectu a fost discutat si ras-discutat de n x tzishpe ori
[/quote]

da ii si place
si la cate stie despre placi, e pacat sa nu participe la discutie; io am avut multe de invatat de la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

o sa rosesc!

apropos de onduleuri.. Daca ai si rabdare sa le faci... ies asa de frumoaseeeeeeee mmm! Si daca si tin Io din comoditate prefer bigudiurile (le pun seara, parul ud, pana dimineata se usuca si numa ce le dau jos si-am o freza de poza... horror )

Mergi la inceput

Merci mult Kittie, Flori, Crinutz, Oana, Erin, si tuturor fetelor care si-au batut capul sa-mi raspunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si eu am una profesionala Vidal Sasson dar nu prea folosesc si vreau sa o vand pt ca eu ma gindesc ca orice placa pina la urma daca o folosesti foarte des tot distruge firul de par.

Mergi la inceput

Mi-am luat placa de par, una profesionala de la top line.Face si bucle.Mi-a facut parul cu ea, sunt multumita.Va multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns si m-au ajutat cu sfaturi.Daca mai am intrebari am sa indraznesc tot la voi.Intre timp, mi-am at seama ca asi vrea si o perie rotativa.Voi aveti?

Mergi la inceput