Andrea Esca si Alexandre Eram
Raspunsuri - Pagina 5
dana d spune:
Mie nu imi place de ea dar nu pot sa spun chiar ca mi-e antipatica, pur si simplu nu ma atrage cu nimic aparitia ei, e prea lipsita de sentiment, prea impersonala, prea rece, foarte bine i se spune robotzelul.
Si nu cred ca are 34 de ani, cred ca are mai mult, e de prea multi ani pe sticla ca sa aiba doar atat, a facut si ea o facultate, a avut nevoie de putina practica pana sa ajunga crainica la Protv, doar nu au luat-o aia de pe bancile scolii.
Iar faza cu UTC-ul daca e adevarata ma face chiar sa o antipatizez, o caracterizeaza perfect :persoana ambitioasa, oportunista, cu gura mare si caracter mic. Asa o vad eu daca a fost si comunista de mica.
Iar ca mama, cred ca habar nu are mai nimic despre copiii ei, nu o vad deloc in postura de mama grijulie si devotata copiilor.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
ellej spune:
quote:
Originally posted by dana d
Mie nu imi place de ea dar nu pot sa spun chiar ca mi-e antipatica, pur si simplu nu ma atrage cu nimic aparitia ei, e prea lipsita de sentiment, prea impersonala, prea rece, foarte bine i se spune robotzelul.
Si nu cred ca are 34 de ani, cred ca are mai mult, e de prea multi ani pe sticla ca sa aiba doar atat, a facut si ea o facultate, a avut nevoie de putina practica pana sa ajunga crainica la Protv, doar nu au luat-o aia de pe bancile scolii.
Iar faza cu UTC-ul daca e adevarata ma face chiar sa o antipatizez, o caracterizeaza perfect :persoana ambitioasa, oportunista, cu gura mare si caracter mic. Asa o vad eu daca a fost si comunista de mica.
Iar ca mama, cred ca habar nu are mai nimic despre copiii ei, nu o vad deloc in postura de mama grijulie si devotata copiilor.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
A fost in aceeasi promotie cu al meu si are 36 de ani! Si cariera si-a inceput-o la SOTI (remember? :)) cand avea vreo 18-20 de ani, pe urma s-a creat PRO TV-ul iar facultatea si-a facut-o cand deja era crainica.
Parca pe vremea aia aveau de unde alege? S-a nimerit la locul potrivit in momentul potrivit. Si de ce sa nu recunoastem, e buna crainica.
Iar speculatii despre cum isi creste copii... sa nu exageram. De unde iti extragi concluziile?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
XIO spune:
Eu nu stiu de ce se spune ca este "cea mai buna".
E adevarat ca n-am experienta in cum trebuie sa fie crainicii , dar mi se pare cam greu de apreciat cine este "cel mai bun".
La fel mi se pare si Stoicescu , Firea , Zaharescu si cine Dumnezeu mai prezinta stirile. Nu gasesc nimic fantastic si special in modul cum citeste ea de pe promter fata de ceilalti.
De cand a fost proclamata"the best" eu ma intreb acelasi lucru......
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
nelia spune:
Dom'le, da' nu spuneti si cine e mama pina la urma?
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Alina spune:
quote:
Originally posted by ellej
A fost in aceeasi promotie cu al meu si are 36 de ani! Si cariera si-a inceput-o la SOTI (remember? :)) cand avea vreo 18-20 de ani, pe urma s-a creat PRO TV-ul iar facultatea si-a facut-o cand deja era crainica.
Parca pe vremea aia aveau de unde alege? S-a nimerit la locul potrivit in momentul potrivit. Si de ce sa nu recunoastem, e buna crainica.
Iar speculatii despre cum isi creste copii... sa nu exageram. De unde iti extragi concluziile?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
De,exact,are 36,a fost colega de clasa in liceu cu fostul meu prieten.
E o crainica buna,de unde pina unde orice prezentatoare de stiri e o vedeta?!
Dana_d ,faza cu "Iar ca mama, cred ca habar nu are mai nimic despre copiii ei, nu o vad deloc in postura de mama grijulie si devotata copiilor." m-a lasat fara replica .
Nu stiu de unde pina unde,trageti asa concluzii ca daca vedeta (?!)nu stiu care nu va place/nu va indeplineste standardele,nu e o mama buna,vai de lume cum ii va ajunge copilul,etc.
Scriu aici dar tendinta asta am gasit-o si in subiectul despre Loredana.
Tin totusi sa precizez ca nu-s fana celor doua dar daca mie nu-mi plac nu inseamna ca nu-s parinti buni...
Alina
pisix spune:
Mie imi placea tare de ea, nu ca si crainica (nu ma dau in vant dupa stiri si nici nu stiu sa apreciez talentul) dar scria o rubrica la o revista si o citeam frecvent.
Insa de la o vreme a inceput sa faca ceva comentarii usor acide despre diverse persoane, apoi sa fie chiar ironica la adresa altora si ... n-o mai vad asa roz.
Dar si cu Raduleasca s-a intamplat acelasi lucru. O adoram efectiv insa de la un punct a inceput sa fie ranchiunoasa si nu mi-a mai placut
Dar ...am observat ca o data cu varsta fetelor ni se accentueaza chestia asta. Eu am remarcat si la mine asta. Si incerc tare sa ma controlez ca nu-mi place cand vad la altii ...