Andrea Esca si Alexandre Eram

Andrea Esca si Alexandre Eram | Autor: chiquitita

Link direct la acest mesaj

Inca un cuplu de succes. Desi nu o vad frumoasa si nici o desteptaciune e o femeie pe care o admir pentru felul in care si-a construit viata, care, cel putin din afara pare perfecta. Imi place mai mult de sotul ei. E implinita si profesional si personal. Sincera sa fiu, parca si de mama ei imi placea mai mult cand era tanara, desigur. Ear mai feminina, alt stil.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Si eu admir ceea ce se vede din afara, din viata Andreei Esca.Mie mi se pare o persoana foarte infipta, destul de ambitioasa si care isi cunoaste interesul.

In urma cu 2 ani am corespondat 3-4 mesaje pe mail cu ea.Mi-a placut ca mi-a raspuns prompt si a avut un ton destul de amical.Imi amintesc ca, dupa primul mesaj, in care a fost de acord sa mai vorbim, nu am mai "biziit-o", gindindu-ma ca nu are timp si nici nu doream sa creada ca mi-a intins un deget si acum ii iau toata mina.Si am avut surpriza sa primesc dupa vreo 2 saptamini un mail de la ea in care ma intreba "unde esti?sau esti si tu ocupata?".Sincer, m-a bucurat atentia
a ei.Am mai schimbat citeva mesaje, i-am cumparat si cartea si doream sa comentez pe marginea ei dar...nu mi-a mai raspuns

Dar totusi ma gindesc ca prea vrea sa isi prezinte viata perfect.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ma intreb ce ar spune colegii din grupul media pro....asa, incognito (am auzit ca, caracterul dnei E nu ar fi asa frumos cum e infatisat pe dinafara)...
Cat despre fericirea asta conjugala aratata fatis, pai chiar e dubioasa.
Cred ca e genul care, din ambitie si orgoliu, vrea sa faca ca totul sa para si sa fie perfect. Doar e fecioara perfectionista
Parerea mea!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

quote:
Initial creeata de chiquitita
Sincera sa fiu, parca si de mama ei imi placea mai mult cand era tanara, desigur. Ear mai feminina, alt stil.

cine e mama ai?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Oricum dintre VIP -uri e printre ,,normale .A avut curajul sa iba copii pe vremea cand nu era ,,fashion sa fii mamica , ba multi si faceu misto de ea pe tema asta.
Mie consortul mi se pare un tip mai linistit, cred ca ea e si axul si roata familiei . Nu e prea draguta si nici n-a fost dar are o personalitate ce o transmite si prin sticla.Copiii sunt reusiti chiar frumusei , afacerile familiei tot innainte , ce vreti si voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu am intalnit o odata la ambasada SUA din Bucuresti si vorbea tare si f porcos.Am ramas uimita!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Ei,Corina,si eu vorbesc porcos,si ce daca?Nu ca ash admira-o dar,nah!!!Oameni suntem!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Ceea ce se vede din exterior este frumos, mie imi place de ea dar realitatea e cam departe.Mister Eram a vrut sa se inosare si el cu o celebritate, asta din spusele uni amic de-al lui tot francez.Acu' adevarul o fi pe la mijloc.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mai Silvia dar ea e totusi persoana publica si acolo era plin de lume si chiar asa sa injuri( procos) in gura mare mi s a parut cam deplasat.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Pe plan profesional e ok dar felul in care se imbraca...

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Pe mine m-a cucerit in 95 cu zambetul ei si cu "seara excelenta".O fi perfecta sau nu o fi?Asta nu prea ma intereseaza!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput