am tot citit mesajele voastre. trebuie sa imi inscriu nepotelul saptamana viitoare pt ca in curand nu va mai avea cine sa se ocupe de el in timpul zilei.
are 3 ani si 4 luni, este foarte cuminte, mananca singur, se imbraca singur, cere la toaleta cand are nevoie (nu am avut accidente nici noapte nici ziua).
parintii lui stau in militari si am avea nevoie de o gradinita de stat buna, cu program lung, in zona aceea, drumul taberei sau cotroceni.
daca ati putea sa imi recomandati cateva gradinite, v-as fi recunoscatoare, deoarece il iubim foarte mult pe prichindel si nu vrem sa il lasam pe maini neprofesioniste. din pacate nici programul meu nici cel al parintilor nu ne permite sa il tinem acasa unde evident primeste cea mai buna ingrijire.
Bine ai venit in marea familie DC!
Imi pare rau ca trebuie sa-ti dau o veste proasta inca de la prima ta postare, caci loc la gradinita se rezerva cu un an inainte!!!!!mai ales la cele de stat; dar mai sunt si EXCEPTII!!!!
Eu una iti voi tine pumnii sa reusesti.
Noi suntem la grupa mica A la gradinita de stat 274,cea de langa Centrul medical DORIS, sunt super multumita de ea, caci si primul meu copil tot acolo a terminat gradinita!
Daca vrei detalii scrie la acest subiect si iti voi raspunde cat mai curand posibil.
Multa BAFTA!