Revelion 2007 Tunisia

Revelion 2007 Tunisia | Autor: Denii mic

Link direct la acest mesaj

Ne-am propus ca anul asta de revelion sa mergem intr-o tara "calda". Pentru ca nu avem bani de chestii prea exotice gen Dubai, Mexic sau safari in Africa, ne-am gandit vazand ofertele de pe net, la Tunisia. A fost cineva? Imi recomandati tara asta ca locatie pt. revelion (ca dupa informatiile de pe net e perioada ploioasa)? Daca ati fost poate ma indrumati si spre statiuni sau ce ar fi de vazut, eventual agentia cu care ati mers. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Noi am fost anul asta in Tunisia, in luna de miere. Nu stiu sa-ti spun cum e vremea de revelion, pt ca noi am fost in iulie. Noua ne-a placut, e tara primitoare, turistii sunt bine tratati, dar e tara araba si lasa de dorit din unele puncte de vedere. Noi am fost in Sousse-Port el Kantaoui, asta este o statiune de lux, era ingrijita si s-a vazut diferenta cand am vizitat orasul Sousse. Vreme de plaja am inteles ca este doar pana in noiembrie. Pentru o vacanta de vara/toamna, as recomanda Tunisia, dar pt revelion nu stiu.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Cat e de departe Sousse-Port el Kantaoui de Tunis, sau de obiective turistice? Ca daca tot mergem sa vedem cat mai mult... Am vazut oferte cu statiunea asta, iar din poze arata bine rau... Cultura mea geogradica e destul de varza, in privinta Tunisiei ... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Stiu ca se poate ajunge cu trenul din Sousse in Tunis in 2 ore, apoi din Tunis in Cartagina in jumatate de ora si apoi in Sidi Bu Said in 15 minute. Am inteles ca nici excursia in Sahara nu e de ratat.
Noi fiind acolo in luna de miere, am avut alte prioritati si nu am mers in excursii, am stat si am lenevit la soare, pt ca am mers cu scopul declarat de a lenevi si a ne relaxa.
Ca si agentie, ti-as recomanda Kartago Tours, in Cluj cel putin ei sunt operatorii pe Tunisia, stiu ca au birou si la Bucuresti. Insa poti sa te mai interesezi, eu nefiind din Bucuresti, nu cunosc agentiile de acolo.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Multumesc mult Alynutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Noi am fost in Tunisia in luna decembrie (Sousse)si vremea era cam naspa.(vint si chiar ploaie).
Ti-as recomanda insulele Teneriffe(Spania)pentru revelion desi nu cunosc daca exista excursii din Romania acolo.Daca nu, poate te uiti pe net la vreo agentie din Germania si pina in Germania folosesti o companie aeriana ieftina.
Egiptul e ieftin,cel putin de aici,si temperaturile placute si de revelion.Sudul Marocului la fel,peste 24C de Craciun.
Sa ne spui unde v-ati hotarit.

Sabina 22+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

cum spune si aiska...sezonul e unul ploios.....; nu e nici d eplaja....;
alege mai bine egiptul vremea e ideala! nu rata croaziera pe nil!
tunisia e si ea tara musulmana...nu stiu in ce masura e f amuzant si distractiv un revelion acolo.
daca ai alta optiune mai buna fructific-o...si las atunisia mai pe la primavara.

distarctie frumoasa oriunde vei alege sa mergi!

numai bine!

Mergi la inceput