Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 12
maaria spune:
Ma gandeam eu ca s-a pastrat locul cald:)) da' chiar mi-era dor de voi. cu dependenta DC nu te joci. trece...da' revine..e incurabil, asta e, ma resemnez:))
Luca e bine. Banal, asa-i? Am citit din urma si pot sa spun ca nu iese din sablon deloc. cu plusuri si minusuri nesemnificative.
Il pregatesc de capitala, cam peste 2 saptamani se duce boieria. sa vad cum se va acomoda...ca mie mi s-a luat de naveta.
uite si pozele la link...sper sa functioneze
Maria si Luca
POZ(n)E
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by maaria
uite si pozele la link...sper sa functioneze
moama da ce putine pozeee..zgarcito! reacomodare placuta!
carmenp spune:
poze http://entertainment.webshots.com/photo/2962258870082489038aeFAir
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
AncaMaria spune:
Maaria, bine ai revenit, am vazut pozele, Luca are niste ochi foarte frumosi, si vad ca nu-i era frica de valuri defel..
Liliana, cand plecati in Ro? Succes la actiunea olita, inceputul e bun..
Carmen, poi numa atatea poze?!... baga sh tu d'alea cu dansuri din burice etc... hai nu fii ..
Revin ca am o zi mai plina...
kim222 spune:
Hi,hi..nu-mi venea sa cred..Maaria!! Credeam ca nu vad bine..Acum ma pregateam sa raspund la PM :))) Telepatia domne'!
Anca ..doar atit?:))
Liliana...scuccese maxime!...la olita evident!
Carmencita....si pozele cu buricu'?
AncaMaria spune:
Nah ca m-am intors si nu mai e nimeni p-aici...
Voiam sa mai raspund la ce-am citit..
Roxi, deci asa cu Pat, n-are somn... si a mea azi noapte dupa ce la 1 noaptea striga maaaamiiii, io m-am conformat si m-am dus la ea, dar dupa aia la 5 a inceput sa strige taaatiiii... si am facut rocada cu taica-su dupa care a tacut instantaneu... mai eu am impresia in momentele alea ca-si bate joc de noi...
Cu concentrarea nici noi nu stam prea bine, adica o intreb daca vrea sa-i citesc o poveste, zice Daaaa, dupa care in 3 minute s-a plictisit... cred ca trebuie sa inventez varianta super scurta... la joaca la fel, dar io nu m-am impacientat... nici cu vorbitul nu leaga decat maxim doo cuvinte in fraze...de exemplu, "soaie nu-i", sau "mami sus"... insa educatoarele mi-au zis ca face progrese la vorbit, si repeta in disperare cuvinte dupa ele... o fi ea mai inceata.. da pana la 4 ani chiar nu ma agit..
Irrinuca, nu ne-ai spus cum te simti? Andreas e un vorbaret...
Va pupez pe toate si cred ca o tai acasa, ca seful a plecat de mult
philip spune:
sara buna si de la noi,
am vazut pozele giuliei si nu mai conteneam sa o admir. mi-a placut teribil cea in care e pe calut. frumoasa foc!
l-m vazut si pe luca al mariei, sa nu-i mai recunosc pe amandoi. bine ati revenit si la cat mai des
nu in ultimul rand am admirat nasa, nanasa si fina, ptoi, mai carmen, ca frumosi si albastri ochi mai ai. si-mi place freza. super
in rest n-am uitat pe nimeni da' zau ca n-am timp sa ma lungesc mult la vorba, ma'c sa ma dusuiesc cat is baietii la plimbarea de seara(nu se intampla prea des sa iasa numai ei...) si mai vedem.
o miercuri minunata!
philip&andreea
roxanaz spune:
neatza tuturor
Maria, Luca a crescut teribil dar macar sunt fericita ca seamana cu tine la maxim si ce inalt eeeee!
quote:mda Anca, asa zic si io.....
Originally posted by AncaMaria
mai eu am impresia in momentele alea ca-si bate joc de noi...
mai al meu nu ma striga. pur si simplu vine peste noi. arunca perna langa ale noastre si se cuibareste langa noi....si adoarme.
Carmencito, subliniez, ai pus extrem de putine poze . dar ma rog, asteptam si restu'. iar tu degeaba comentezi ca arati super mistoc!
gata, la munca cu mine, as usual.
sa aveti o zi super!
g_ioana spune:
Neatza,neatza,abia maine merg la stomatolog asa ca rezist eroic
Pupici Giuliei,moama ce picioruse de fotomodel are si ce ochisori,fromoase raup pozele cu nashii,iar cea cu nashu in actiune la spalat finutza este super!A avut curajul sa participe si mama la baitza cupilului?
Am uitat ce vroiam sa mai scriu asa ca o zi buna si pupici
gorodeii
aripile mele
carmenp spune:
`neata, multu` de vizionari si laude, pozele din buric vin si ele da` sa le recuperez de pe celelalte aparate
gabi, m-am tot gindit dupa ce-am citit ceea ce-ai scris tu despre stefanut si sa stii ca ilinca-i cam la fel...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3