Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Ma bag si eu... LEELOO - stai linistita, ca doar astia mici nu se concentreaza nici unul daca nu-i intereseaza !!! Iar de vorbit ... sigur va vorbi, ca doar nici nioi nu suntem mai departe !!! Uite, Giulia se concentreaza doar la dezbracat de papusi, atat In rest, zero interes.
Carmen p -baga pozici !!!
Mitzu - pupam burticea si pe Tudor cel plin de personalitate :-)
Polux - suuuper tare mandra mica. Deci Adela a zis-o
Sunt prin zona ... inca un pic si-mi tai o vena cu muncile ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
gama spune:
LELOO,multa rabdare si calm si muuuuulta sanatate!Am mai auzit de cazuri de baieti fara chef de vorba,asa ca tr.sa ai incredere in el.
Daria(mamagiuliei), mai astept 1 an sa-l invat pe fi-meu sa vorbeasca in versuri si venim in petzit!!
Multumesc fetelor care ne ureaza de bine!
Roxanaz,cand ati scapat de suzeta si prin ce metoda?
Mitzura,Doamne fereste sa cunosti senzatia de trezire la ora 5!!He,He, noi am practicat-o intre 1 an si 1,3 ani, se trezea f.odihnit si multumit de sine, nu aprindeam lumina dar il dadeam jos din pat caci altfel se arunca in cap, si incepea cautarea jucariilor prin pipaite, gasit masinuta politie, pus in functiune....pana la urma ne jucam impreuna, el la 7 se culca ca-i era suficient,iar eu....Si asta dupa ce se culca la 11 seara.Si pana la 1 an se trezea copilu de vreo 5 ori pe noapte, de control, si uneori ii mai era si foame dar nu stia sa-mi spuna, doar urla(asta ptr.ca mananca lapte de soia care probabil nu-i tinea de foame);Iar eu ca o sotie iubitoare si intelegetoare mi-am culcat sotul de la inceput in alta camera ca deh,mergea la servici!!!Asa ca acum daca nu se trezeste la 7 dim incep sa fac galagie!!
Sanatate multa, sarcini usoare burticilor mici si mari!
Iar am povestit despre mine, Doamne, frustrarile mele!!!!
POZE MATEI
alice2004 spune:
Adela, ma bucur ca sinteti bine ! Spor la treaba, sa termini repede ceea ce lucrezi !
Daria, mama, ia-o mai usor cu muncile alea daca-s asa de taioaseee !!
Gabi, !! Si eu zic la fel ca fetele, Stefanel o sa isi dea drumul la vorbit si mai apoi nu o sa se mai opreasca !! Si sa stii ca nici Andrei nu are rabdare sa faca mai nik, in afara de a rasturna totul prin casa si a face o dezordine monumentala !!! Din secunda in care le-am strins pe toate frumos la loc se duce tacticos si le da jos din rafturi sau din cosuri (ma refer la jucarii) ... foaarteee rar construieste ceva sau se joaca singur !! Aaa, si a mai invatat sa se suie pe mobile, pe scaune, pe masuta lui de joaca ... abia de mai pot intoarce spatele, ca il gasesc urcat pe cine stie unde !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Gabi, Alice...parca vorbiti de Maria...:)
Magda, ce frumos povestesti de programul nostru
E drept ca nu s-a trezit la 5 decat azi, dar atata timp cat e negura afara cand se trezeste, tot aia e.
Carmen, v-ati cam facut de cap doamna nasa!!..:)
Mitzule, pupam! Spor la scris!
Daria, sinucidere prin munca!?...nu se face, zau!...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
elou
Gama nu am scapat de suzi...din contra! e in topul preferintelor...asa ca m-am resemnat.
Mitzurel spor mare in continuare, ultimul capitol...eheee, nu mai e mult! azi noapte la 2 nu mai avem nici chef nici putere sa il duc inapoi...asta e, mi-am luat-o.
hihihi Alice asa mi-au mai zis altii....ca recupereaza asa sa fie!
la faza cu suitul/cataratul puteti sa il inscreti si pe Pat cu brio...face la fel. in plus l-au tuns saptamana trecuta....va pun poze diseara sa il vedeti.
Carmencito mai dau mult din picior asteptand poze????
Dorsilia spune:
salut!
Roxa- bine ai revenit, merci de intrebare,ma dor aia doi dinti intre care crescuse chestia, caninul si incisivul de jos, da ma dor si cand beau apa si cand musc cu ei, si cand ii apas usor cu degetul, imi vine sa ma urc pe pereti sau sa merg sa-i scot cu toate ca nu au carii, dar nu mai suport. Gingia pe interior e acceptabila, mai mult ma supara partea dinspre buza. Din aceste motive am o stare nasoala, nu pot manca normal, de unde trec din depresie la nervi si invers, am o ruta unica de joi incoace si nu stiu cat mai dureaza. Biopsie n-a considerat necesar sa-mi faca eminenta cenusie, habar n-am de ce. S-a repezit direct cu cauterul pe gingia mea si gata, m-a prajit. Oare nu era important sa afle intai de ce natura era excrescenta? Daca era....Doamne Fereste de alta natura decat benigna si el mi-a ars-o? L-am intrebat daca sa merg la control si a zis ca nu e necesar. Mentionez ca am fost la clinica lui privata.
Gabi- ma bucur ca Stefan evolueaza, stiu ca ai vrea sa fie evolutia mai rapida,.... cine nu vrea ? Important e sa ai toleranta si psihic bun. Cat despre rabdare e si chestie de temperament. Danut desi e temperat de felul lui, adica daca e in loc strain nu se apuca sa inspecteze asa la nivel macro, doar se uita fara sa traga de lucruri, .... si totusi nu sta sa asculte nici primele 3 propozitii dintr-o poveste. De mesterit la figuri geometrice nici acum nu are rabdare sa le puna la locul potrivit, le arunca cat colo cand nu-i reuseste introducerea figurinei in gaura potrivita. rabdare maxima are cand sta calare pe computer, la jocurile ce i le arata taica-su: call of duty, pupy luve, buterfly hunt, prepelix si alte cele.
Felicia- felicitari pt baiet!
Daria- sanatate tie si fetitei cu codite!
Moniq- lasa morcovii stufosi la iepuri ca nu ai nevoie de ei. Io zic ca faci baiet, na!
Mitzu- felicitari pt ca te mai poti concentra la munci
pupi, azi fac ardei umplut asa ca ma tirez spre bucatarie
diana21 spune:
Leeloo, sa stii ca nici Ianca nu are rebdare si chiar se enerveaza cand nu-i iese ceva. Nu sta la poveste, nu sta nici cand incep eu un joc, lego sau altceva...asa ca, din punctul asta de vedere nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji prea mari.
Marcela, ce s-a intamplat cu gradi? Iar e Liuta la bunici? Va pupacim!
Daria, am vazut printesica mica, e o papusa vie, ce mai! Are o mutrita, s-o mananci, nu alta!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
kim222 spune:
Salutare!
Adela hai ca mai ai un pic si termini ..cu ambele probeleme :))). Nu pot sa cred ca in Sibiu nu exista cineva sa-ti faca epidurala..ce nu sint anestezisti?
Roxa....mai si viseaza copii astia..cine stie..poate i s-a facut dor de voi!:)) Si Luca doarme singur acum....dar la citeva zile..mai face cite o escala nocturna sa ma readuca in patul conjugal
Alice aici sint carti..nu prea are cine sa le citeasca ..acolo este pe invers..Mai am putin si termin cartea ..este scoasa de un insitut care se ocupa cu cresterea si educarea copiilor..
Cristalinule si Alice...voi singur nu vorbiti de Luca si el este cind pe dulapuri ..cind pe canapele..si executa sporturi extreme
Gabi, cu vorbitul trebuie sa ai rabdare..nu uita ca mai sint si altii ..cum ar fi Luca care nu a avut probleme ca Stefan ..si care tot nu vorbeste cum ar trebui...tot de lene zic eu...Asa ca am inceput sa ne face ca nu intelegem..ce vrea...si vad ce merge..ca la un moment dat se enerveaza si spune ...gios(jos)...si daca tot nu intelegem ...mai trage si un down......deci poate dar nu vrea!Cu ce nu sint eu de acord ..este ca lipsa de concentare si nerabdarea sint semne ale afectarii neurologice...atunci Luca este campion!
Gam..misto programul vostru!
Carmen ...destrabalat-o!
Daria vazut Giulia...nimic nu-mi place mai mult decit o fetita cu ..cornite! O dulce!
Ioana a trecut maseluta?
maaria spune:
Mi-am facut curaj vreo 2 luni sa va intreb daca ma primiti si pe mine inapoi
Am multe de recuperat si promit sa raspund cumintica la toate intrebarile.
Pupici la veterane si la cele venite mai recent:)
Maria
roxanaz spune:
hahahah doamna maria va rugam poftiti, aveti loc in loja. si asa zici, de unde atat curaj sa scrii iara? baga pozne cu piticania si mai zi ce faceeeeeeeee!
Olivia aici is! ai vazut ca a trecut acomodarea si la Luca....imi pare bine!
Lia ia un calmant sa nu te urci pe pereti. imi aduc aminte cand mi-a facut incizie pe gingie in luna a 5-a ca sa imi faca loc maselei de minte.....giiiz! am luat 3 fiole de algocalmin in 2 zile ca altfel muream. asa ca te inteleg...take it easy si mananca alimente moi
wow Liliana super tare Adeluta.....moaaaammmmaaaa ce as da sa il aud zicand pe Pat asa ceva...chit ca ii zic dupa aia sa nu mai vb asa